Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendelnétek külföldről, fotó alapján menyasszonyi ruhát?
Én Lierac arckrémet rendelek interneten és Ázsiából hozzák.
Nem lutri a ruha sem, legalább nem jön szembe az utcán.
Hát.. Én nem lennék ennyire bevállalós. Ha nem félnék, hogy elveszik a pénzem, hogy nem érkezik meg a ruha, hogy ha a varrónő belenyúl, akkor már nem lesz olyan, mint amikor én kinéztem, és ami a legfontosabb: élőben nem olyan, mint a képen (jártam már így, nem menyasszonyi ruhával, de katalógusból rendeléskor), tehát, ha sokkal vagányabb lennék, akkor rendelnék, mert megéri.
De nekem kellene, hogy felpróbálhassam, és akkor érezzem azt, hogy "megtaláltam!", mikor rajtam van.
Azért, kedves első, egy menyasszonyi ruha és egy arckrém közt nagy különbség van, remélem érzed te is...
Én is rendelek pólót, elektronikai ketyerét E-bayről, akárhonnan, de a menyasszonyi ruhát meglátni, felpróbálni, megszeretni kell, nem meglátni és megrendelni.
Nagy lutri, én törölném az ötletet.
Köszi a válaszokat!
Igazából az a bajom, hogy nem nagyon találok hasonlót sem (csak egy szintén külföldi katalógusban láttam ilyesmit).
Belinkelem, hogy miről an szó, hátha láttatok már hasonlót (légyszi ne nagyon szóljátok le, ha nem tetszik, az olyan lelombozó, mert én beleestem teljesen...) :o)
Lejjebb tekerve két nagy kép van róla, elöl-hátul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!