Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Rendelnétek külföldről, fotó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendelnétek külföldről, fotó alapján menyasszonyi ruhát?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogyha nem tökéletes méretben, akkor majd itthon egy varrónő rám igazítja (centiben meg vannak adva a ruha méretei). Sokkal olcsóbb, kb.50.000 ft lenne szállítással, és itthon nem igazán találtam ilyesmit. Nem túl nagy lutri szerintetek?
2011. okt. 8. 19:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
kérdezz meg egy varrónőt, képről mennyiért varrná meg! szerintem, 50-60ból ki lehet bőőőőőőőőőven hozni, az én nagyszoknyásomra, csipkésemre mondtam 30-40et anyagárban, erre plusz a varrónők költsége
2011. okt. 9. 10:15
 22/24 anonim ***** válasza:
én rendelnék....
2011. okt. 9. 18:21
 23/24 anonim ***** válasza:

En az interneten rendeltem meg. A telefonon segitettek megegyszer megmerni es meretet valasztani. Egyebkent en tudtam pontosan hogy ilyen ruhat akarok es a szalonokban ilyen nem volt. Nem is probaltam fel mast csak kettot aztan lemondtam a probakrol. Telefonon konnyebb volt, es olcsobb mint a szalonban. Ez a ruham, 3 nap alatt megkaptam. Penteken rendeltem es kedden megerkezett.

[link]

2011. okt. 10. 08:13
 24/24 anonim ***** válasza:

hiába tetszik képen, ha felpróbálod és nem áll jól. nekem is volt egy elképzelésem, hogy milyen ruhát szeretnék, aztán felpróbáltam egy egész más jellegűt és annyira tetszett, hogy más ruhát meg se próbáltam utána.

esetleg akkor csinálnám úgy, ahogy leírtad, ha hasonló szabású, vonalú ruhát meg felpróbáltam és tudom, hogy jól áll. amúgy is rád igazítani csak akkor lehet, ha valahol bő vagy nagy - ha szűk, akkor aligha

2011. okt. 21. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!