Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok! GYŰRŰ: kő nélküli, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! GYŰRŰ: kő nélküli, de Tiffany&Co. Vagy noname, gyémánttal?

Figyelt kérdés
Nem vagyok sznob, turiban vagy (leárazáskor) H&M stb. boltokban vásárolok, egy-két márkásabb alapdarabom van csak. Lassan eladósorba kerülök, és nem tudom eldönteni, hogy a barátomnak milyen "útmutatásokat" adjak. A Tiffany&Co. a kedvenc luxusmárkám, évek óta figyelem a kollekcióikat, de ott a legegyszerűbb gyémánt is 800 dollár. Amúgy hétköznapokon csak bizsut hordok, ezért gondoltam, ha már az egyetlen gyűrűm lesz, akkor az legyen valami "posh" darab... vagy egy névtelen gyémántot 20 év múlva jobban fogok szeretni? 23/L
2011. jún. 9. 21:16
1 2 3 4 5
 21/48 napietus ***** válasza:
91%
talán, hogy nem a kérdésre válaszoltál, bár ezzel nem vagy egyedül. szóval én sem értem. én nem szoktam pontozni, max. ha egy válasz nagyon tetszik, akkor felfelé.
2011. jún. 9. 21:57
 22/48 anonim ***** válasza:
91%

21:55

Sehol. Csak azt hogy kérdező és mindenki más szerint mennyire hasznos.

Úgy látszik gáz, hogy nem akarok százezrekkel az ujjamon szaladgálni, és csak nálam tűnt fel, hogy egy harmadik lehetőséget írtam.

2011. jún. 9. 21:58
 23/48 anonim ***** válasza:
87%
Már a gyémánt is csak akkor jó ha márkás?:D A gyémánt az gyémánt... a márkanevet megfizetni szerintem fölösleges sznobizmus.:D
2011. jún. 9. 22:00
 24/48 anonim ***** válasza:
91%
Tök mindegy, ez egy ilyen oldal, szard le, attól, ha valaki elolvassa és számára hasznos, akkor nem fogja befolyásolni, hogy más szerint meg nem. Én is leszarom, hogy mindenki azt mondja, hogy a tökfőzelék szar, szerintem meg finom és kész.
2011. jún. 9. 22:00
 25/48 napietus ***** válasza:
91%
22:00, kérdező úgy értette szerintem, hogy 20 év múlva jobban fog-e szeretni egy gyémántos, de nem márkás gyűrűt, mint egy KŐ NÉLKÜLI Tiffany&Co-t
2011. jún. 9. 22:03
 26/48 A kérdező kommentje:
Hűha, mennyien írtatok, köszi mindenkinek. Nyilvánvalóan nem a gyűrűtől függ, hogy milyen lesz 40 év múlva a kapcsolatunk, vagy hogy mennyire szeretem majd a párom. De mint írtam, ez lenne "Az Egy Gyűrű", ezért olyat szeretnék, ami tökéletes számomra, mert ha megtalálom, akkor mindig lesz rajtam valami tökéletes... és nem biztos, hogy egy 1000 forintos, nagy tételben gyártott ezüstgyűrű ilyen lenne, bármit is jelképez.
2011. jún. 9. 23:05
 27/48 anonim ***** válasza:
65%
Nekem egy noname gyémántmentes gyűrűm van, most dőljek a kardomba? Felnőhetnél...
2011. jún. 10. 07:33
 28/48 anonim ***** válasza:
57%

Ne haragudj, de ha én útmutatásokat adtam volna a férjemnek anno,hogy milyen gyűrűt vegyen, két lábbal rúgott volna ki. A lánykérés úgy érzem 100%-ban a férfi dolga. Kivéve mamuszok! Meg akarja kérni a kezed egyáltalán?:)))

De hogy a gyűrűről is essen szó. Szerintem ez tényleg teljesen mindegy! Én speciel nem azért szeretem a gyűrűm, mert gyémánt van benne. Pedig nem is kicsi van benne! Azt szeretem, amit jelképez. Sőt, ha őszintén bevallom egy kisebb, kevésbé rusztikus gyűrű jobban tetszene. A párom nyilván le akart vele nyűgözni. Le is nyűgözött, de azzal ahogy megkérte a kezem és nem azzal, amivel megkérte! Ha a gyűrűről szól, az egy tipikus divat eljegyzés!

2011. jún. 10. 08:27
 29/48 anonim ***** válasza:
44%
szimplán sznob vagy.
2011. jún. 10. 08:42
 30/48 anonim ***** válasza:
25%

Tudod azért felnőhetnél. Egy rendes magyar pőasinka sem lesz soha annyi pénze, ohgy neked egy ilyen gyűrűt vegyen.. mert utána mehetsz a híd alá lakni. Vagy épen a milliárdosok közt keresgélsz?

Nem a gyűrű teszi az embert fogd már fel!!!! 23 évesen nem kéne kislnyként vilekedned. A ma igaz már átutött ide is amerika... de még mnidig többre becsülök egy sima karika gyűrűt mint a házasság jelképét mint egy méregdrága semmiséget.

Egyszer én is szeretnék valami köves gyűrűt talán a 10 házassági évfordulónkra kérek is.. és kapok olyat amit a férjem választ.

2011. jún. 10. 09:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!