Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok! GYŰRŰ: kő nélküli, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! GYŰRŰ: kő nélküli, de Tiffany&Co. Vagy noname, gyémánttal?

Figyelt kérdés
Nem vagyok sznob, turiban vagy (leárazáskor) H&M stb. boltokban vásárolok, egy-két márkásabb alapdarabom van csak. Lassan eladósorba kerülök, és nem tudom eldönteni, hogy a barátomnak milyen "útmutatásokat" adjak. A Tiffany&Co. a kedvenc luxusmárkám, évek óta figyelem a kollekcióikat, de ott a legegyszerűbb gyémánt is 800 dollár. Amúgy hétköznapokon csak bizsut hordok, ezért gondoltam, ha már az egyetlen gyűrűm lesz, akkor az legyen valami "posh" darab... vagy egy névtelen gyémántot 20 év múlva jobban fogok szeretni? 23/L
2011. jún. 9. 21:16
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
59%
ILYEN drága gyürüt hordanál MINDEN NAP? Mert én biztos, nem, ha valami baja lenne, esetleg elveszne, akkor szerintem biztos szivinfarktust kapnék. Olyan gyürüt meg, ami csak a szekrényben van és néha megnézem, azt nem érdemes megbvenni.
2011. jún. 9. 21:44
 12/48 anonim ***** válasza:
67%

Igazából egyik se.

Ugye tudjátok, hogy a köves gyűrű balszerencsét hoz a babona szerint? :D Sima egyszerű karikagyűrű, ha már.

És részemről ha megvernének se tudnám megmondani, hogy az egy "noname" gyémánt vagy tiffani&co (és ezzel a legtöbb ember így van)

Jobb esetben a gyémántot felismerem. XD

2011. jún. 9. 21:47
 13/48 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem kifejezetten idiótán néz ki valaki turkált használt ruhákban gyémánttal a kezén...

Engem konkrétan frusztrálna a tudat hogy százezreket viselek a kezemen a mindennapokban, nekem fehérarany gyűrűm van kis rózsaszín kővel, nem gyémánt de nem is vaskarika.

Volt egy kolléganőm aki mackónadrágban járt dolgozni, de haaatalmas csillámos műkörmökkel..

2011. jún. 9. 21:47
 14/48 Darcy01 ***** válasza:
74%
Én azt olvastam a cirkóniáról, hogy normál használattól nem lesz baja. Ha meg bemattul, akkor kicseréltetem benne a követ. Nem hinném, hogy túl nagy költség lenne.
2011. jún. 9. 21:48
 15/48 napietus ***** válasza:
53%
enyém gyémánttal van. inkább ezt válaszd szerintem a gyémánt örök érték, a gyűrűt meg elvileg egy életre szánjátok. lehet, 50 év múlva már nem is lesz olyan, hogy Tiffany & Co. (láttunk a válságban ekkora és még nagyobb cégeket semmivé válni), de a gyémánt akkor is gyémánt lesz. én imádom az enyémet, a gyűrűt is, meg a fülbevalót is :)
2011. jún. 9. 21:49
 16/48 Darcy01 ***** válasza:
86%

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:47

Nagyon jól megfogalmaztad, egyetértek:-)

2011. jún. 9. 21:50
 17/48 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó vagyok, nem akarom hogy félreértsd, nincs bajom a turkált ruhákkal, csak egyszerűen furán hangzik hogy valaki ruhára sajnálja a pénzt de a gyémántgyűrű bezzeg a közértben is ott virít a kezén. Tényleg nem bántás, csak nekem egyből ez jön le, hogy mennyire fura.
2011. jún. 9. 21:50
 18/48 napietus ***** válasza:
59%
egyébként én nem tudtam ezt, hogy a köves balszerencsét hoz, de nem is hiszek a babonákban.
2011. jún. 9. 21:52
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az nem tetszik, hogy kétféle lehetőség közül kérdezte melyiket, és nem harmadikat várt, vagy az, hogy a swarovski ár-érték arányt tekintve rossz választás.
2011. jún. 9. 21:54
 20/48 Darcy01 ***** válasza:
89%

Most mégis mi a qrwaisten nem tetszik azon amit írtam?????

Ez a válasz 39%-ban hasznosnak tűnik.

21:37

Hol tudjátok azt megnézni, hogy a válasz, amit adok, mennyire hasznos a kérdező szerint?

2011. jún. 9. 21:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!