Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! GYŰRŰ: kő nélküli, de Tiffany&Co. Vagy noname,
gyémánttal?
ILYEN drága gyürüt hordanál MINDEN NAP? Mert én biztos, nem, ha valami baja lenne, esetleg elveszne, akkor szerintem biztos szivinfarktust kapnék. Olyan gyürüt meg, ami csak a szekrényben van és néha megnézem, azt nem érdemes megbvenni.
2011. jún. 9. 21:44
Igazából egyik se.
Ugye tudjátok, hogy a köves gyűrű balszerencsét hoz a babona szerint? :D Sima egyszerű karikagyűrű, ha már.
És részemről ha megvernének se tudnám megmondani, hogy az egy "noname" gyémánt vagy tiffani&co (és ezzel a legtöbb ember így van)
Jobb esetben a gyémántot felismerem. XD
2011. jún. 9. 21:47
Szerintem kifejezetten idiótán néz ki valaki turkált használt ruhákban gyémánttal a kezén...
Engem konkrétan frusztrálna a tudat hogy százezreket viselek a kezemen a mindennapokban, nekem fehérarany gyűrűm van kis rózsaszín kővel, nem gyémánt de nem is vaskarika.
Volt egy kolléganőm aki mackónadrágban járt dolgozni, de haaatalmas csillámos műkörmökkel..
2011. jún. 9. 21:47
Én azt olvastam a cirkóniáról, hogy normál használattól nem lesz baja. Ha meg bemattul, akkor kicseréltetem benne a követ. Nem hinném, hogy túl nagy költség lenne.
2011. jún. 9. 21:48
enyém gyémánttal van. inkább ezt válaszd szerintem a gyémánt örök érték, a gyűrűt meg elvileg egy életre szánjátok. lehet, 50 év múlva már nem is lesz olyan, hogy Tiffany & Co. (láttunk a válságban ekkora és még nagyobb cégeket semmivé válni), de a gyémánt akkor is gyémánt lesz. én imádom az enyémet, a gyűrűt is, meg a fülbevalót is :)
2011. jún. 9. 21:49
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:47
Nagyon jól megfogalmaztad, egyetértek:-)
2011. jún. 9. 21:50
Utolsó vagyok, nem akarom hogy félreértsd, nincs bajom a turkált ruhákkal, csak egyszerűen furán hangzik hogy valaki ruhára sajnálja a pénzt de a gyémántgyűrű bezzeg a közértben is ott virít a kezén. Tényleg nem bántás, csak nekem egyből ez jön le, hogy mennyire fura.
2011. jún. 9. 21:50
egyébként én nem tudtam ezt, hogy a köves balszerencsét hoz, de nem is hiszek a babonákban.
2011. jún. 9. 21:52
Lehet az nem tetszik, hogy kétféle lehetőség közül kérdezte melyiket, és nem harmadikat várt, vagy az, hogy a swarovski ár-érték arányt tekintve rossz választás.
2011. jún. 9. 21:54
Most mégis mi a qrwaisten nem tetszik azon amit írtam?????
Ez a válasz 39%-ban hasznosnak tűnik.
21:37
Hol tudjátok azt megnézni, hogy a válasz, amit adok, mennyire hasznos a kérdező szerint?
2011. jún. 9. 21:55
Kapcsolódó kérdések: