Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok! GYŰRŰ: kő nélküli, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! GYŰRŰ: kő nélküli, de Tiffany&Co. Vagy noname, gyémánttal?

Figyelt kérdés
Nem vagyok sznob, turiban vagy (leárazáskor) H&M stb. boltokban vásárolok, egy-két márkásabb alapdarabom van csak. Lassan eladósorba kerülök, és nem tudom eldönteni, hogy a barátomnak milyen "útmutatásokat" adjak. A Tiffany&Co. a kedvenc luxusmárkám, évek óta figyelem a kollekcióikat, de ott a legegyszerűbb gyémánt is 800 dollár. Amúgy hétköznapokon csak bizsut hordok, ezért gondoltam, ha már az egyetlen gyűrűm lesz, akkor az legyen valami "posh" darab... vagy egy névtelen gyémántot 20 év múlva jobban fogok szeretni? 23/L
2011. jún. 9. 21:16
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
81%
Én egy rézből tekert fémkarikát is megbecsülnék ha a párom az újjamra húzna...szerintem nem leszel boldogabb egy gyémánttól mint egy jól csiszolt üvegtől. Sok különbség nincs...
2011. jún. 9. 21:19
 2/48 anonim ***** válasza:
68%
Egyszerű karikagyűrű,aranyból, esetleg ezüstből. Köves gyűrűt ráér venni az eljegyzés vagy az esküvőkor is.
2011. jún. 9. 21:22
 3/48 anonim ***** válasza:
92%
Egyet értek az előzővel. Számomra sem az anyagi érték számít, hanem az eszmei. A köves gyűrűket alapból nem szeretem, és ami tetszik, az abszolút független ártól vagy márkától: legyen olyan, amit magaménak érzek, illik hozzám. Szeretni úgyis addig fogom, ameddig a páromat szeretem..
2011. jún. 9. 21:23
 4/48 Darcy01 ***** válasza:
79%

A szándék a lényeg, nem a gyűrű.

Én egy hónapja vagyok menyasszony, de már korábban mondogattam, hogy nehogy valamilyen drága gyűrűt vegyen nekem. Én ésszerűtlennek tartok pl. 800 dollárt kiadni egy köves gyűrűre. A 10-20 ezer Ft-os is ugyanolyan szép. Nekem fehérarany van, kis cirkónia kővel és imádom.

De ha megteheti a párod, hogy drága gyűrűt vegyen, akkor szerintem inkább a forma legyen a lényeg.

2011. jún. 9. 21:24
 5/48 anonim ***** válasza:
82%
lehet, hogy nem hordasz márkás ruhát, lehet hogy ez lesz szerinted az egyetlen gyűrűd de az is lehet, hogy a mércét magasra tetted.
2011. jún. 9. 21:26
 6/48 anonim ***** válasza:
85%
én egy kis sárga arany cirkónia köves gyűrűt kaptam, de egy sima gyűrűnek is örültem volna, ha azzal kéri meg a kezem. tényleg nem sértésnek szánom, de én olyan útmutatást adtam, ami nekem is tetszik, de azért tudtam, hogy a párom költségvetésébe is belefér. szerintem ennyi erővel magadnak is választhatnál gyűrűt. bízd rá. természetesen útmutatást adhatsz, de ne állítsd lehetetlen elé. bár nem tudom a hátteret.
2011. jún. 9. 21:29
 7/48 anonim ***** válasza:
72%

Ha a gyémántot szeretnéd 20 év múlva és nem a párod akor igazán felelsges....

Maradj a z álmod ban.

2011. jún. 9. 21:31
 8/48 anonim ***** válasza:
70%
Fehérarany, swarovski kristállyal. Drágábbat hordani sem mernék!
2011. jún. 9. 21:37
 9/48 anonim ***** válasza:
65%
Egyik sem.A komplett esküvőnk nem került annyiba,mint egy gyémántgyűrű.Nem az ára számít.
2011. jún. 9. 21:39
 10/48 anonim ***** válasza:
100%
Én sak annyit tudok tanácsolni, hogy vagy ne legyen benne kő vagy ha van benne, akkor természetes drágakő, mert nem az ára miatt fikázom le a cirkóniákat, de a gyémánt még a dédunokádnak is gyönyörű lenne, a cirkónia meg már 3-4 év után elkezd bemattulni, megcsúnyulni, pedig elvileg vagy 50-60évre szánjátok nem?
2011. jún. 9. 21:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!