Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18évesen 1év után eljegyzés?
El vagy varázsolva, kedved utolsó, bár számítottam rá, hogy lesz olyan, aki azzal jön majd, hogy felvágok a diplomával. Ha lenne némi kis ész az agyadban, akkor rájönnél, hogy reagálásként írtam arra, miszerint az előző hozzászóló szerint nekem csak érettségim van. Tényként közöltem csupán; nem vágok fel vele, soha nem is vágtam; sőt!!! a vőlegényemnek is csak érettségije van (egyelőre), de el nem cserélném senkiért! Na, most mi van? Kapjál már a fejedhez!
Nem érted a lényeget! Én azon háborodtam fel, hogy itt az ominózus válaszoló számára a tanulás egy semmirekellő dolog, felesleges, és csak az tanul, aki lusta dolgozni. Ezt kikérem minden tanuló ember nevében. Ha szerintetek az a normális, hogy az ember ne tanuljon, ne érettségizzen, akkor büszkén vállalom a 20%-omat, mert valami nagy baj van a fejetekben.
Azért megnézném, hogy nagy általánosságban egy 8 általánost végzett ember milyen munkát kap, amikor ma már gyakorlatilag mindenhez kell az érettségi. Persze mindig van kivétel, de a többség semmire nem megy az általános iskolai végzettséggel.
13:13.. hát őő. én amíg Mo-on éltem, szakközép iskolába jártam, és ott csak érettségit adtak. Ha akartam szakmát, maradnom kellett még 2évet. :))
Amúgy ne vitatkozzatok itt légyszi :) Köszi
Kedves kérdező!
Igen, van ahol maradni kell még egy-két-három évet, de az akkor is egy szakközépiskola, ahol leérettségizel, majd legfeljebb még maradsz egy-két-három évet, és szakmád is lesz. A vita abból indult ki, hogy egyesek szerint felesleges tanulni. Ennél nagyobb blődséget még nem hallottam.
"
Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!
Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!
"
37F
Azota eltelt 2 het. De en meg mindig korai tartom... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!