Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 18évesen 1év után eljegyzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18évesen 1év után eljegyzés?

Figyelt kérdés
:)) Vélemény? :))
2011. máj. 5. 15:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
47%
Jaj mit osztod az észt utolsó!Az Én nővéremnek is van diplomája és nekem csak szakmám azt meglehet nézni hogy én többet keresek mint ő!Sok érettségiző ismerősöm van nekem is aki otthon pusztul mert nem kell sehová!!!!Vedd már észre magad,ne arra verd hogy van diplomád!Kíváncsi lennék hogy te hány évesen álltál saját lábra!Mert tuti hogy nem 16-17-18 évesen!!!Tudod manapság az emberek nem a tanulásból élnek meg hanem a munkából!És az előttem szoloknak igazuk van!!!Szóval meny azt bújj anyuci szoknyája alámert diplomád van azt töröld ki vele a s.gged!!!
2011. máj. 25. 08:57
 72/85 anonim ***** válasza:

El vagy varázsolva, kedved utolsó, bár számítottam rá, hogy lesz olyan, aki azzal jön majd, hogy felvágok a diplomával. Ha lenne némi kis ész az agyadban, akkor rájönnél, hogy reagálásként írtam arra, miszerint az előző hozzászóló szerint nekem csak érettségim van. Tényként közöltem csupán; nem vágok fel vele, soha nem is vágtam; sőt!!! a vőlegényemnek is csak érettségije van (egyelőre), de el nem cserélném senkiért! Na, most mi van? Kapjál már a fejedhez!

Nem érted a lényeget! Én azon háborodtam fel, hogy itt az ominózus válaszoló számára a tanulás egy semmirekellő dolog, felesleges, és csak az tanul, aki lusta dolgozni. Ezt kikérem minden tanuló ember nevében. Ha szerintetek az a normális, hogy az ember ne tanuljon, ne érettségizzen, akkor büszkén vállalom a 20%-omat, mert valami nagy baj van a fejetekben.

Azért megnézném, hogy nagy általánosságban egy 8 általánost végzett ember milyen munkát kap, amikor ma már gyakorlatilag mindenhez kell az érettségi. Persze mindig van kivétel, de a többség semmire nem megy az általános iskolai végzettséggel.

2011. máj. 25. 13:07
 73/85 anonim ***** válasza:
Ja, és még annyi: tanulj meg helyesen írni, ami hozzátartozik az alapműveltséghez. (Hacsak nem vagy diszlexiás.) Okoska!
2011. máj. 25. 13:10
 74/85 anonim ***** válasza:
Egyébként pedig van olyan iskola, ahol a szakma mellé érettségit is adnak, ezt nevezik SZAKKÖZÉPISKOLÁNAK!
2011. máj. 25. 13:13
 75/85 anonim ***** válasza:
Amúgy mikor is éltek meg az emberek a munka helyett tanulásból? Érdekelne...
2011. máj. 25. 13:23
 76/85 A kérdező kommentje:

13:13.. hát őő. én amíg Mo-on éltem, szakközép iskolába jártam, és ott csak érettségit adtak. Ha akartam szakmát, maradnom kellett még 2évet. :))

Amúgy ne vitatkozzatok itt légyszi :) Köszi

2011. máj. 25. 17:12
 77/85 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Igen, van ahol maradni kell még egy-két-három évet, de az akkor is egy szakközépiskola, ahol leérettségizel, majd legfeljebb még maradsz egy-két-három évet, és szakmád is lesz. A vita abból indult ki, hogy egyesek szerint felesleges tanulni. Ennél nagyobb blődséget még nem hallottam.

2011. máj. 25. 18:14
 78/85 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, én is még jó pár évig tanulni szeretnék, (min. 3év) mert az itt, külföldön pl sokat számít. Otthon, változó, hogy milyen irányban tanul az ember, az ország melyik pontján. Sok helyen tényleg inkább az érettségi nélkülieket veszik fel, mert nekik kevesebbet kell fizetni :))
2011. máj. 25. 23:32
 79/85 anonim ***** válasza:
39%

"

Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!

Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!

"

37F

Azota eltelt 2 het. De en meg mindig korai tartom... ;)

2011. máj. 26. 22:52
 80/85 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, jót nevettem :DD
2011. máj. 27. 12:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!