Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 18évesen 1év után eljegyzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18évesen 1év után eljegyzés?

Figyelt kérdés
:)) Vélemény? :))
2011. máj. 5. 15:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
26%
Hova siettek?Aztán meg 10 év után válás?Ilyen fontos a házasság anélkül is látszik h együtt vagytok,nem kell mutogatni,drága gyűrüvel
2011. máj. 15. 21:20
 62/85 anonim válasza:
39%
Én tizenhét éves vagyok és féléve eljegyzett.Nem a kor számít csak az amit egymás iránt éreztek.És szerintem egy eljegyzés is nagy dolog ,amit képvisel az az.!Olvastam a sok besavanyodott felnött ugyis válás lesz belöle kommentjét..én ugyvagyok vele hogy a fiatalkorunk most éli virágzását és ezt ki kell használni!(: Sok boldogságot nektek!
2011. máj. 15. 22:15
 63/85 anonim ***** válasza:
64%

Nem provokálok, csupán egyetlen kérdésem lenne, kedves utolsó: Amikor egy idősebb ember óvatosságra inti a 18 éves fiatalt, hogy nem muszáj sietni, akkor csakis besavanyodott lehet, véletlenül sem tapasztaltabb, bölcsebb és több mindent megélt? De ezt majd "felnőttként" megérted.

Ja, és ne feledd: te is leszel még (besavanyodott) felnőtt.

2011. máj. 16. 00:56
 64/85 anonim ***** válasza:

En nem ertek egyet a korai hazassaggal. Az en velemenyem az, hogy 24-26 ev elott korai hazasodni.

17 es 18 evesen kapcsolat teren "tapasztalatalanabb" dontest tudsz hozni, mint teszem azt 28 evesen. Amikor mar 2-3 komoly kapcsolaton tul estel.

Nincsen ebben semmi ordogi. Az egyuttelest is tanulni kell. Es ahhoz a tolerancianak fejlodnie kell. Nem veletlenul e´lik meg boldogabban a hazastarsak a 2. hazassagukat. Azert, mert mar tanultak az elso hazassag hibaibol. Es nem kovetik el azokat meg egyszer.

Es nem biztos, hogy valni fogtok, de nagy szamok torvenye alapjan bizony nagyobbat kockaztattok. Ha nektek ez a kockazat elhanyagolhato, nekem aztan mindegy. Nekem aztan hot 8, hogy egy vadidegen hogyan eli meg a kovetkezo 20-50 eve´t.

Es meg egy: Nem biztos, hogy az akar rosszat, aki "Ellenetek" ir. Az viszont lehet, hogy a mostani erettsegetekkel ezt igy latjatok.

37F

2011. máj. 16. 10:34
 65/85 A kérdező kommentje:

És most kérdezem én:

Kockázatok nélkül mit ér az élet? :))

2011. máj. 16. 19:17
 66/85 Darcy01 ***** válasza:
86%

Folyamatosan nyomon követtem a kérdés alakulását, és egy dolgot szeretnék még hozzáfűzni.

Többen is írták, hogy ez "csak" egy eljegyzés, egy jelkép. Hát én meg úgy gondolom, hogy az eljegyzés is egy nagyon komoly dolog az ember életében, csakúgy, mint a házasság. Nálam nem úgy megy, hogy legyen egy eljegyzés aztán lesz, ami lesz. Ezzel az érveléssel egyáltalán nem értek egyet.

Saját példám: 4 éve tart a párkapcsolatom, 2 éve együtt élünk, gyakorlatilag alig volt nap, hogy ne találkoztunk volna. Vita gyakorlatilag nulla. Egy hete vagyok menyasszony. Az előző párkapcsolatom 4 és fél évig tartott, a vége felé nekem már nem volt olyan jó, nem érzetem biztosnak az egészet. Az akkori párom pedzegette az eljegyzés témát...én akkor nagyon megijedtem, és a gondolattól is kirázott a hideg, hogy eljegyezzen.

Hát én erre 24 éves értem meg:)

Egyszer hallottam egy jó kis mondást azzal kapcsolatban, hogy az eszedre vagy a szívedre hallgass-e: Ha van egy kis eszed, akkor a szívedre hallgatsz:) Sok boldogságot!

2011. máj. 16. 23:54
 67/85 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt Nektek kell tudni, Ti éltek a kapcsolatban. Ha úgy érzitek mindketten készen álltok rá, és úgy érzitek, hogy "Igazik" vagytok egymás számára, akkor lépjétek meg.

Sajnos manapság már a sok válás miatt hihetetlennek tűnik, hogy vannak emberek, akik az első párjukban találják meg az igazit. Szerintem van, én ismerek ilyen embereket, és a rossz statisztika nem zárja ki, hogy ti ne tartoznátok közéjük. Ha hiszel valamiben az motiváló, és ha már két ember hisz ugyanabban és tesz is érte mindennap, akkor az még motiválóbb. Úgy látom, h a magukat "tapasztaltnak" nevező idősebbek abba a hibába esnek, hogy általánosítanak...(Zárójelben megjegyezném, aki a sokadik kapcsolatában találta csak meg a nagy Ő-t, az nem sajnálja, hogy nem korábban...vagy törvényszerű, hogy másnak is csak sokadszorra alakulhat majd jól az Élete???)

Hallgass a szívedre, és az érzéseidre!Attól még, hogy másoknak nem jött össze, Ti lehettek nagyon boldogok!

2011. máj. 17. 13:59
 68/85 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az utolsó előttinek pedig sok boldogságot! :)
2011. máj. 19. 19:18
 69/85 anonim ***** válasza:
38%

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 05-13 16:47

Képzeld én vagyok az aki 16 évesen elköltözött!Hogy miből tudtam elköltözni az nem más mint hogy az iskola mellett dolgoztam!Elmondanád nekem hogy egy retkes érettségivel mit érek el?Sokan arra verik magukat hogy van érettségijük de mégse tudnak elhelyezkedni munkába mert nincs szakmájuk!Nem 1 nem 2 ismerősöm van akinek van érettségije és otthon kapálja a kertet mert nem tud elmenni dolgozni meg a tesc.ba árufeltöltő meg takarító!Na most ennyit ér az érettségid!Nekem nincs és nem is kell van egy szakmám amibe tudok dolgozni és az tökéletesen elég!Letudnám én is tenni de minek?!!!!Azoknak jók legfőbb esetbe akik lusták elmenni dolgozni és inkább a padba ülnek!Na hát én nem ilyen vagyok!Nem vagyok hülye mert tudok németül is meg angolul is beszélni és a legtöbb érettségiző csak egy adott szöveget amit 1000-szer begyakoroltak annyit tud elmondani hát ehhez gratulálok!

2011. máj. 21. 10:12
 70/85 anonim ***** válasza:
34%

10:12-nek:

Én voltam az ominózus kérdező.

Pici bogaram, nekem nem érettségim van, hanem diplomám, szal el vagy tévedve. Azzal meg ne legyél már odáig magaddal, hogy még egy érettségit sem voltál képes lerakni. Figyeljél ide: az érettségi ma már alap, ha van szakmád, ha nincs. És kikérem minden érettségizett vagy diplomázott ember nevében, hogy csak az tanul, aki lusta dolgozni. Te nem vagy egészen komplett. Tanulni soha nem kár, és nem felesleges. De ha valakinek 8 általánosa van (plusz egy szakmája), attól nem is szabad túl sok értelmet várni. Gratulálok neked, hogy lenézed a "tanuló embereket". Sok eszed van!

2011. máj. 24. 21:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!