Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18évesen 1év után eljegyzés?
Én is azt gondolom, hogy nagyon korai. Ha eljegyzésre kerül sor, akkor feltételezem azért, mert együtt szándékozzátok leélni az életeteket.
Laktatok már együtt? Miből élnétek meg? Mik a céljaitok? Ezeket mindenképpen gondoljátok át.
Attól függ. Én pl. 19éves vagyok de nem érzem magam elég érettnek hozzá. Egyszerűen nem vagyok kész rá, pedig mi már több mint 2éve együtt vagyunk a barátommal és hatalmas a szerelem. De lehet, hogy 18évesen te már erre felkészültél, és lehet, hogy kész vagy rá.
Az esküvő viszont még nagyon korai lenne, eljegyzés nem annyira.
Én nem azért tartom korainak, mert 18 éves vagy, hanem ezért mert még csak 1 éve vagytok együtt!
A másik az, hogy előbb együtt kellene élnetek, mert elég furcsán mutat, hogy el vagytok jegyezve és külön éltek. Arról nem is beszélve, hogy valóban lakva is meri meg az ember a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!