Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 18évesen 1év után eljegyzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18évesen 1év után eljegyzés?

Figyelt kérdés
:)) Vélemény? :))
2011. máj. 5. 15:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/85 napietus ***** válasza:
68%
hátnemtudom. én korainak érzem.
2011. máj. 5. 15:58
 2/85 anonim ***** válasza:
72%
Még korainak tartom én is, de igazából ez "csak" eljegyzés, abból még könnyebb kilépni, ha gond lenne. Persze ne legyen gond.
2011. máj. 5. 16:01
 3/85 anonim ***** válasza:
26%
Hülyeség. Váláshoz vezetne idővel, ami sok pénz, és megviselheti az embert.
 4/85 anonim ***** válasza:
42%
Ha rövidsen követi az esküvő,akkor OK. Ehhez azért az is kell,hogy legyen miből megélnetek.
 5/85 napietus ***** válasza:
48%
mondjuk az igaz, eljegyzés nem a világ :) esküvő gondolom úgyis odébb lesz (én nem tudom elképzelni asszonyként a főiskolás éveimet...mondjuk menyasszonyként is nehezen :P:D dehát nem vagyunk egyformák).
2011. máj. 5. 16:02
 6/85 A kérdező kommentje:
:)) köszönöm a válaszokat, várom még a többit :)
2011. máj. 5. 16:04
 7/85 anonim ***** válasza:
65%
Eljegyzés, nem esküvő. Szerintem aranyos dolog. A vészmadaraknak hess, mert mindenki magából indul ki(biztos elválnak blabla).
2011. máj. 5. 16:05
 8/85 Darcy01 ***** válasza:
48%

Én is azt gondolom, hogy nagyon korai. Ha eljegyzésre kerül sor, akkor feltételezem azért, mert együtt szándékozzátok leélni az életeteket.

Laktatok már együtt? Miből élnétek meg? Mik a céljaitok? Ezeket mindenképpen gondoljátok át.

2011. máj. 5. 16:07
 9/85 anonim ***** válasza:
66%

Attól függ. Én pl. 19éves vagyok de nem érzem magam elég érettnek hozzá. Egyszerűen nem vagyok kész rá, pedig mi már több mint 2éve együtt vagyunk a barátommal és hatalmas a szerelem. De lehet, hogy 18évesen te már erre felkészültél, és lehet, hogy kész vagy rá.

Az esküvő viszont még nagyon korai lenne, eljegyzés nem annyira.

10/85 Tinker Bell ***** válasza:
40%

Én nem azért tartom korainak, mert 18 éves vagy, hanem ezért mert még csak 1 éve vagytok együtt!

A másik az, hogy előbb együtt kellene élnetek, mert elég furcsán mutat, hogy el vagytok jegyezve és külön éltek. Arról nem is beszélve, hogy valóban lakva is meri meg az ember a másikat.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!