Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 18évesen 1év után eljegyzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18évesen 1év után eljegyzés?

Figyelt kérdés
:)) Vélemény? :))
2011. máj. 5. 15:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 A kérdező kommentje:
4. sorban *sok negatív
2011. máj. 5. 19:40
 42/85 anonim ***** válasza:
54%

Én vagyok a 46%-os. :-)

Nagyon lepontozott engem itt sok mindenki, mert el mertem mondani a véleményemet, hiszen ezt kérdezte a kérdező is. Nem értem. Akkor itt most mi a helyes válasz? :-)))))

Amúgy magasról teszek arra, hogy eljegyzik-e vagy sem férjhez megy-e vagy sem 18-19-20-21 évesen. Nekem attól nem lesz sem jobb, sem rosszabb.

Éééééééééés nem, továbbra sem vagyok sem keserű, sem irigy, csupán pöttyet több tapasztalatom van, mint egy 18 évesnek. És tényleg érződik belőle az a kamaszos rajongás, rózsaszínű szerelem, ami miatt különbnek érzi magát másoknál. A pozitív válaszok okésak, a negatívak meg le vannak ejtve, hiszen mindenki irigy meg keserű. Ezért mondtam, hogy provokáló a kérdés, és igazam is volt.

2011. máj. 5. 23:05
 43/85 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem minden eletkornak megvan a maga eletcelja. En 18 evesen kicsit korainak tartom az eljegyzest/osszekoltozest/hazassagot. Probalgatni kellene Magadat. Tanulni es tapasztalatokat szerezni.

Es sajnos sok valast elek most meg a kozvetlen kornyezetemben, amikben a szulokon kivul a gyermekek is erosen serulnek. Indok nem is nagyon van, talan az egyik legfobb ok az, hogy "nem eltek igazan" meg hogy "tul koran talalkoztunk".

Gondolkodj el ezen a kerdesen, hogy ha valakinek nincs esetleg eleg tapasztalata a kapcsolatok teren, az honnan tudna rogton az elete elejen helyesen donteni?

Vagy igy vagy ugy mindenkeppen sok boldogsagot!

37F

2011. máj. 6. 10:00
 44/85 A kérdező kommentje:

Igen, igaz hogy még sok tapasztalat nincs. Nekem már volt egy 2éves kapcsolatom, de ott nem éreztem ilyet, mint a mostani páromnál :))

Remélem pozitív vége lesz az egésznek :)

2011. máj. 6. 15:10
 45/85 anonim ***** válasza:
47%

Szia!

Szerintem ne más véleményére hallgass csak a saját érzéseidre!Én is 18 éves vagyok és most volt az eljegyzés,a párom megkérte a kezem!Csak mi már 4 éve együtt vagyunk és ebből 2 éve össze is költöztünk!Sokan pofáztak hogy ilyen fiatalon elköltöztem (16 évesen) meg hogy éljek még,ne kössem le magam mert ilyenkor kell élni....Én úgy érzem hogy nekem ez nem korai,a háztartást egyedül vezetem,főzök,mosok,takarítok...de ha megkérem a párom ő is ugyanúgy megcsinálja.Az meg hülyeség hogy nem élem ki magam mert amikor akarok elmegyek a barátnőimmel beszélgetni,sétálni,beülünk valahová...Annak nem látom értelmét hogy berúgjak amennyire csak lehet és hogy végig menjen rajtam az összes pasi aki szembe jön velem mert azt se tudom hogy mit csinálok!!!Mindenkinek más az élete másképp él máshogy rendezi...Hát én így gondolom jónak és örülök hogy nem olyan vagyok mint a velem egykorú fiatalok hogy egy paprikást se tudnak megcsinálni és hogy húszon pár évesen is a szülei nyakán éljen...Sokan engem is elítéltek hogy 14 évesen már volt barátom és hogy 16 évesen elköltöztem,de én soha nem adtam mások véleményére!Szóval ahogy Te jól érzed úgy éld az életed,sose más véleménye számítson csak a saját érzéseid!Ha Te eljegyzést szeretnél akkor hajrá,ha elszeretnél költözni akkor költözz!Mindig csak azt csináld ami jó neked!Én sok sikert kívánok neked rengeteg kitartást és sok boldogságot!puszi

2011. máj. 7. 11:39
 46/85 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Hát először is gratulálok :)) Mint az eljegyzéshez, mint hogy mertél saját lábra állni ilyen fiatalon :))

Én suliba járok, mellette dolgozok rész munkaidőben, és tudok főzni, mosni, takarítani.

Az összeköltözést még tervezzük, de a szülőm nem akarja engedni. - még nem vagyok 18(még 3hó), de amikor 18leszek akkor szeretnénk az eljegyzést. Az összeköltözést pedig már most. :)

2011. máj. 7. 14:00
 47/85 anonim ***** válasza:
66%

Az én történetem: 20 évesen volt eljegyzésem 3 év után, rá másfél évre volt az esküvő. Azóta boldogan élünk 11 éve együtt. Remélem ez így is marad. Mostani fejemmel azt mondom, hogy hú de fiatal voltam 20 évesen, de már akkor is tudtam, hogy ő az igazi, és pontosan minden akkor történt, amikor kellett történnie.

1 év után talán korai még az eljegyzés, talán nem. Ezt te úgyis érzed. S tapasztalat ide vagy oda, nem az fogja eldönteni, hogy a kapcsolatod "beválik-e" vagy sem!

Én azt kívánom helyesen dönts, és legyetek nagyon boldogok!

2011. máj. 7. 20:52
 48/85 anonim ***** válasza:
78%
Férjemmel 17 évesen kezdtem el "járni", 19 évesen jegyzett el, 22 évesen vett feleségül, most meg itt vagyok 27 évesen, és még mindig vele:) Nem korfüggő dolog, ki mikor érett meg rá:)
2011. máj. 7. 22:22
 49/85 A kérdező kommentje:

Gratulálok lányok :)))

Én is úgy érzem, és tudom hogy Ő az igazi.

2011. máj. 8. 11:28
 50/85 anonim ***** válasza:
31%
Nem értem miért kellett lepontozni 37%ra a válaszom!?Azért mert én nem fogok a szüleim nyakán élni 20 éves koromig?Mert irigyek vagytok hogy saját lábra tudtam állni és hogy ér valamit az életem és nem egy nagy rakás...!Nyugodtan le lehet pontozni ha ezt élvezitek de azért megnézném hogy közületek akik lepontoztak melyik állt saját lábra 16 évesen!!!!Sajnállak titeket hogy fáj az igazság és ezért mást le kell pontozni!Szánalom!!!!
2011. máj. 8. 13:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!