Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18évesen 1év után eljegyzés?
Felnőtt emberek vagytok,szeretitek egymást,úgyhogy hajrá.
Fiatalok vagytok,na és?1 éve vagytok "csak" együtt?Nagy dolog,mi annak idején 3 hónap után házasodtunk.A sok év együttélés sem garancia semmire.
És még annyit,hogy egy eljegyzés is nagyon komoly dolog,abból sem szokás csak úgy kilépni.Ne törődjetek senkivel,és legyetek nagyon boldogok!
16:27 hát nem tudom.... én úgy érzem benne megtaláltam a nagy Ő-t aki életem végéig kell nekem.
30évesen én már a gyerkőcöm ovis kori szerelmére szeretnék figyelni, nem a sajátomat keresni (amikor már 17évesen megtaláltam)
Ááá, már értem. Te itt provokálod az embereket, már világos!!!
Az, hogy te mit szeretnél, az egy dolog. Sok víz lefolyik még a Dunán, és később fog csak kiderülni, hogy jól döntöttél-e, nem egy év után. Nem kell döngetni a melledet, hogy te 17 évesen megtaláltad. Na és? Ez valami érdem?
Ja, és továbbra sem károgok, csak bírom, amikor az éppen csak nagykorúak nem látják a fától az erdőt. Ennyi idősen én is ilyen voltam. :-)
A többiek meg igenis gondolkodjanak el rajta, hogy van azért ebben is igazság. Mert tény, hogy az esetek legnagyobb részében a 17 évesen létrejött kapcsolatok nem tartanak egy életen át. Egy 17 évest leoltanátok, ha ilyet mondana, pedig csak egy évvel fiatalabb. Na, akkor ez most hogy is van?
ehh, 18 évesen én is azt hittem, h megtaláltam életem párját. a Szigeten össze is esküdtünk :D
az eljegyzés még nem a világ, de minél nagyobb a szerelem, annál jobban pofára lehet esni.
Nagyon egyszerű a dolog. Azért, mert valaki azt tapasztalta, vagy azt hiszi, hogy a fiatalon született kapcsolatok megszűnnek, még nem jelenti azt, hogy más embernél is így lesz. Viszont a rosszindulatú "úgyis szakítotok, korai ez még, válni fogtok" megjegyzésekre senkinek semmi szüksége. Ebből a szempontból értelmetlen volt a kérdező kérdése, mert erre a választ csak saját maga adhatja meg. Ha ő nem érzi korainak, akkor nem az.
Az, hogy a Mariska néniék elváltak, vagy a Pistiék szakítottak, semmiféle hatással nem lesz az ő kapcsolatukra, még statisztikai szinten sem.
Viszont itt név nélkül is pontosan fel lehet ismerni néhány kommentelőt, mert úgy süt belőlük a rosszindulat és a keserűség, hogy a monitorom is leolvad tőle. Ezt pedig nyugodtan megtarthatnák maguknak.
Őőő utolsó nem jól érted a dolgokat... az első mondatod... azt azért írtam, mert tudom hogy sok olyan ember van aki nem normálisan válaszol, hanem irigyen, lenézően.
És igen és örülök hogy megtaláltam már 17 évesen!!
"Kedves" FromOz!
Kérlek ne forgasd ki a szavaimat, mert amit kiemeltél csak egy része volt a válaszomnak, ez így nem igaz! Ez a következő mondattal együtt igaz. Arra utaltam, hogy előbb össze kellene költözni, megszokni egymás szokásait, megtanulni együtt élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!