Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 18évesen 1év után eljegyzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18évesen 1év után eljegyzés?

Figyelt kérdés
:)) Vélemény? :))
2011. máj. 5. 15:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim ***** válasza:
65%
Engem 19 évesen jegyzett el a párom. Először nekem is fura volt, de ez még nem a világ, ez csak egy jelképes valami.
2011. máj. 5. 16:09
 12/85 A kérdező kommentje:

aranyos volt a vészmaradaras :D hess :DD

Amúgy munkánk van, és 1-2-3hónapon belül össze is költözünk :))

2011. máj. 5. 16:12
 13/85 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem sem korai :) sok boldogságot! :)
 14/85 anonim ***** válasza:
34%
Veheted ugyis, hogy egy "barati" gyurut ad Neked. Sok ilyen korai eljegyzesbol soha nem lesz eskuvo. Elvezd mig tart, eljegyzzessel begbelyegesitek egymat, hogy "egyutt vagytok".
 15/85 anonim ***** válasza:
56%

De remélem nem hallgatsz az itteni válaszokra, mert itt a legnagyobb az egy főre eső boldogtalanoknak az aránya. :)

Hallgass a szívedre, és légy boldog! Ne köss ki itt!

2011. máj. 5. 16:14
 16/85 anonim ***** válasza:
61%

nker Bell válasza:

"A másik az, hogy előbb együtt kellene élnetek, mert elég furcsán mutat, hogy el vagytok jegyezve és külön éltek."

Mikota kotelezo egy eljegyzett parnak egyuttelni? Nem hogy miota, e soha nem volt kotelezo. Azert eljegyzett par, es nem hazas par, mert meg nem elnek egyutt.

2011. máj. 5. 16:14
 17/85 A kérdező kommentje:

Köszönöm a boldogság megvan és meg is lesz! Én ezt tudom!!

Nem hallgatok igazából az itteni válaszokra, csak érdekel hogy mit gondolnak az emberek, és hogy néhányan milyen irigyek :))

2011. máj. 5. 16:16
 18/85 anonim ***** válasza:
67%
Eljegyzés az még ok :) de egy esküvőhöz szerintem minimum 1 év együttlakás kell.
2011. máj. 5. 16:21
 19/85 anonim ***** válasza:
41%
Igazából a te dolgod, te ismered magad és a párod is, én csak a saját szemszögemből tudom mondani, hogy sem 18 évesen sem később nem álltam még készen a házasságra, még most sem. De ha ti igen és el is tudjátok tartani magatokat akkor hajrá!
2011. máj. 5. 16:23
 20/85 anonim ***** válasza:
57%

Lassú víz partot mos, kicsi lány. Erre térjünk vissza tíz év múlva, amikor felnőve, kiforrott személyiségekként is így gondoljátok. 18 évesen semmi az az egy év.

És igen, én is egy irigy ember vagyok, aki szintén megtalálta az élete párját, és szintén menyasszony.

Nem károgok, csupán többet megéltem, mint te, és megtanultam, hogy soha ne mondd, hogy soha. Főleg ilyen fiatalon.

Amúgy sok boldogságot!

2011. máj. 5. 16:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!