Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 18évesen 1év után eljegyzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18évesen 1év után eljegyzés?

Figyelt kérdés
:)) Vélemény? :))
2011. máj. 5. 15:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
66%

Én most lettem 20 éves,idén eljegyzett a barátom és jövőre Decemberben esküvő!

Nem érdekell ki mint mond,vagy gondol erről.Tudom,hogy szeretem,vele vagyok boldog.Gyerekeket akarunk 2-3 év múlva és ez így jó nekünk.

Ha megtaláltad azt aki mellett maximálisan boldog,nyugott és önmagad vagy,akkor tedd amit szeretnél.

A szerelem csodás dolog és szerintem tök jó h ilyen fiatalon ,ennyi komolyan tudom gondolni a párommal.

Sok sikert nektek is!Remélem igent mondasz neki:)

2011. máj. 5. 17:40
 32/85 A kérdező kommentje:

Húú el se hiszed milyen jó az ilyen történeteket olvasni :))

Nagyon feldob :))

Mindennél jobban imádom, és Nektek is sok boldogságot!!! :)

2011. máj. 5. 17:44
 33/85 anonim ***** válasza:
51%
Korábban válaszoltam, de őszintén szólva a kommentjeid alapján nem vagy valami szimpatikus, aki nem a tetszését egyetértését nyilvánítja ki az már rögtön irigy és keserű lesz? Nem hinném, csak lehet több tapasztalata van, mint neked, nem kell rögtön azt hinni, hogy te találtad fel a spanyolviaszt. Az meg, hogy megtaláltad életed szerelmét már 17 évesen, majd 60-70 évesen elmondhatod, ha már egy életet leéltetek egymás mellett, addig meg ki tudja, lehet boldogok lesztek, lehet nem, senki nem rossz indulatból írta a válaszát, szerintem.
2011. máj. 5. 18:19
 34/85 A kérdező kommentje:
Nekem meg a te stílusod nem tetszik! Azt hiszem én mindenkinek normálisan válaszoltam...és IGEN úgy gondolom hogy van 1-2 pár ember, aki irigységből ír olyat hogy úgy is vége lesz.
2011. máj. 5. 18:30
 35/85 anonim ***** válasza:
55%

Irigység? Hagyjad már, szted ki irigyeli azt hogy a fiatal éveidet arra pazarolod, hogy eljegyzést/esküvőt tervezgess! Ilyenkor még élned kell kipróbálni magad mi az ami boldoggá tesz, hagyni hogy kifejlődjön a személyiséged! Bárki bármit mond a mai világban egy 18 éves embernek rendkívül gyerekes felfogása van az életről a házasságról és a családról! És bizonyított tény, hogy a korai házasságok végződnek legnagyobb aránnyal válással! És ez így is van mivel kihagysz az életedből dolgokat, ami később visszaüt!

De mindenesetre kívánom hogy légy boldog és nektek sikerüljön!

U.I.: Ha feltetted a kérdést benned is vannak kétségek én ha férjhez akarok menni senki véleményét nem fogom kikérni és teljes mértékig biztos leszek magamban és a kapcsolatomban! Nem majd forumokon kérek megerősítést, hogy nem cseszem el az életem! Ezért mondtam, hogy gyerek vagy te még ehhez!

2011. máj. 5. 18:45
 36/85 A kérdező kommentje:
Csak a vélemény érdekel, nem ez alapján fogok dönteni, mert már tudom hogy igent fogok mondani.
2011. máj. 5. 18:52
 37/85 anonim ***** válasza:
71%

Jézusom, de ostoba vagy! Aki pesszimistán áll az "eljegyzésedhez" lepontozod??? És még te érzed magad érettnek és felnőttnek? Eleve kiírhattad volna, hogy csak olyan válaszokat vársz, amelyek lelkesítenek és neked tetszőek!

Jah és vigyázz, nehogy 10-20 év múlva nekünk "ez a válasz nem hasznos számodra" válaszolóknak legyen igazunk!

2011. máj. 5. 19:10
 38/85 napietus ***** válasza:
62%
én írtam az elsőt, a kommentjeid sajnos engem igazolnak. aki még annyira gyerek, hogy kiír egy kérdést csak azért, hogy mások reakcióját minősítgethesse, az tényleg nem elég érett még arra, hogy felfogja, mi a jelentősége egy eljegyzésnek. persze, ettől függetlenül tartom, hogy mivel ez nem hivatalos aktus veszíteni valód nincs, aztán majdcsak felnősz :)
2011. máj. 5. 19:18
 39/85 Tinker Bell ***** válasza:
66%

Hagyjátok! Nem ér annyit, hogy egy óvodással vitatkozzatok!

Látjátok, hogy mind, akik reálisan gondolkozunk le lettünk pontozva!

2011. máj. 5. 19:37
 40/85 A kérdező kommentje:

Na sziasztok, bocsi akinek bunkóm válaszoltam vagy valami, az nem a valódi énem volt, csak vita volt és kiborultam.

Így elnézést akit megbántottam.

Természetesen a negatív kommentárokat is szívesen várom, hisz az életben hogy negatív dolog fog Velem szembe jönni.

Most tudom hogy ezzel "leírtam" magam, de azért még várnám a véleményeket!

Persze tudom, hogy egy év után még bármi lehet, főleg 18évesen.

Amúgy én nem pontoztam le senkit, max. "félig-hasznos"-t adtam vagy hasznost.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2011. máj. 5. 19:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!