Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nők! Mit tennétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit tennétek, ha a párotok 8 év után sem kérné meg a kezeteket?

Figyelt kérdés

2022. okt. 12. 20:06
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
77%

Azért ha mondjuk 25 évesen megismerkedtek 10 évig együtt vagytok és abból 8 évet együtt is éltek, és mondhatni minden tökéletes...

De nincs házasság...vajon érdemes e 10 évet eldobni ezért...

Lehet, hogy talál az ember jobbat, vagy legalább ugyanolyat aki még házasodni is akar...

De ezzel a keresgéléssel elmehet újabb 10 év is...és már 45 éves az illető..

Megfontolandó...

Dehát mindenki maga dönt a sorsáról.

2022. okt. 13. 15:30
 22/43 anonim ***** válasza:
87%

Ha 8 év alatt valaki úgy irtózik a házasságtól vagy magától a beszélgetéstől, mint ördög a tömjéntől, akkor ott már nem lesz változás. Ha az esküvő nem is történik meg,mert mondjuk gyűjtenek rá,az oké. De ha a szándék sem születik meg ennyi év alatt,az már erősen gyanús, hogy el kéne engedni.

Mi majdnem hat évig voltunk együtt az exemmel, és tabu volt a közös jövő pedzegetése. Tudom, hatalmas red flag,de szerelmes voltam és féltem, hogy elveszítem. Pedig sosem hisztiztem, sosem mutogattam kit jegyeztek már el és nem utalgattam . Az ötödik év derekán rászántam magam és megkérdeztem: "ha a következő 5 évre gondolsz, benne vagyok én is?" Azt mondta,nem tudja... Egy évvel később mentünk szét, akkor már 30 voltam; kiderült, hogy sosem gondolt rá, hogy elvegyen. Ennyit arról, hogy várjunk csendben akár évekig, míg a pasi előhozakodik a témával.

Mostani párommal majdnem másfél éve vagyunk együtt és már tervezzük a közös jövőt. Magától hozta fel fél év után, hogy akkor csak beszélgessünk,ki mit szeretne .

Nagyon nem mindegy az életkor,az élethelyzet, mikor juttok el erre a pontra,de ha már van saját egzisztenciátok meg minden, akkor szerintem nem kell évekbe telnie annak, hogy megjöjjön az ihlet,akarok - e ezzel az emberrel megöregedni vagy nem.

Nyílt, érett és egyenes kommunikáció kell, az még nem öli meg a romantikát.

2022. okt. 13. 16:30
 23/43 anonim ***** válasza:
65%

"hogy megjöjjön az ihlet,akarok - e ezzel az emberrel megöregedni vagy nem."

---> ehhez megint nem kell esküvő/házasság.

Egy lényeg előre meg kell beszélni még az elején, hogy ki akar és ki nem. De házasság nélkül is lehet teljesen közös jövő.

2022. okt. 13. 16:42
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

#23 igazad van, ehhez tényleg nem kell házasság. Csak arra értettem, hogy vannak esetek, mikor talonban tartják a másikat, mert kényelmes/ várnak a jobbra stb, aztán addig megy a hamukálás, meg a "persze, hogy elveszlek,ha...".

Sok kapcsolatban (mint nálam is) egyáltalán nem ültünk le normálisan megbeszélni a jövőbeli dolgokat. És ez komoly probléma.

Nyilván nem az első randin kell ezzel indítani,de érdemes mielőbb tisztázni ezeket a kérdéseket. Házasságot,gyereket mindenki tudja, hogy akar -e vagy sem. Hogy az éppen aktuális személlyel is, annak megvan a maga ideje, hogy kialakuljon. De nem kéne évekbe telnie.

#22 voltam :)

2022. okt. 13. 19:02
 25/43 anonim ***** válasza:
21%

Hát mi is 8éve vagyunk együtt és nem kértem meg a kezét.

Az egyuttelésunk alatt sokminden kiderült róla. Ezeket próbáltam elmondani neki példákkal.

Amikor ezekre figyelt változott, sokkal közelebb éreztem magamhoz.

Sok alapvető dolgot magyarázni kellett és úgy éreztem mintha gyereket tanítgatnék.

Ő bármit kér tőlem, megcsinálom, megoldom, elintezem. Ha nem rögtön de nem felejtem el..megcsinálom még ha nekem tovább is kell maradni h az én dolgom is meglegyen.

Ha tudom nehéz v hosszú napja van veszek le terhet a válláról itthon.

Én ezt tőle nem kapom meg, már 4éve nem kérem meg semmire ..

A házimunka nem érdekli mert az az első h leül tvzik, de ha szólok h hetek óta nem tette el a ruháit ő van felháborodva h mikor??- nincs ideje. A par perces dolgokat se csinalja meg munka után.. kampányszerűen max.

Nem marad rá a házimunka de sokszor így is nekem kell szólni érte ,ha nem akarom h a cselédje legyek. Ha hetekig itthon van h csinslja a dolgait,se halad mert 11 körül kel, min dél mire nekiall..ha! De ha szólok h segíts már egy felorat akkor ő nem tud mert ezer a dolga és szinte kétségbe esik h mikor fogja megcsinálni. Nekem nem tud segíteni de 11kor ráer kelni holott ezer a dolga..

A gyereknèl us attól tartok h az lenne a kifogás h állandóan a gyerek, sírt stb és azért nem takarított pl..

Én ezeket próbáltam elmondani de már nem lehet és 2mobdat után mindig az jön h ő a rossz és hibás..

Úgy érzem nem a közös szekeret húzzuk..nem támaszom..

Ő azt mondta h engem elfogad és nem mond semmit h változzak vlmiben..de én ezt nem kértem tőle Bem tehetek róla h nem szól semmiért...34f

2022. okt. 13. 22:14
 26/43 anonim ***** válasza:
80%
#25! Köszönjük, hogy kiöntötted a kis lelked és leírtad nekünk, hogy milyen szinten nézed le (és hülyének) azt a nőt, akivel 8 éve együtt vagy. Ha már ennyire belejöttél, esetleg megengednél egy kérdést? Miért húzod még mindig az idejét szerencsétlen nőnek?! Neked ő nem kell, ha jönne egy jobb, azonnal kib*sznád nyilván (hacsak nem vagy egy beteg mazoista, aki azt élvezi, ha nem élvezi az életet). Szóval érted. Hány évet tervezel még elvenni a hölgy termékeny éveiből? Mesélj (még)!
2022. okt. 14. 14:26
 27/43 anonim ***** válasza:
90%

Az ilyen már rég nem lenne a párom. Nekem fontos a házasság életem szerelmével, hogy egy család legyünk hivatalosan is, és akinek nem, azzal biztosan nem egymást keressük. Nem pocsékolnám az időmet egy számomra jövőtlen pasim csajom kapcsolatban, mert minek...

Mi a párommal egyébként 1,5 év kapcsolat után házasodtunk össze, 12,5 éve vagyunk együtt.:)

36/N

2022. okt. 14. 16:42
 28/43 anonim ***** válasza:
89%
Valahogy a kérdező még nem jött vissza a válasszal, hogy mit beszéltek erről a párjával az elmúlt 8 évben.
2022. okt. 15. 00:14
 29/43 anonim ***** válasza:
92%
#25 mi tart vissza attól, hogy lezárd ezt a kapcsolatot, amiben szemlátomást mindketten szenvedtek? Nem egy szekeret húztok, eljegyezni sem akarod. Csak egymás idejét húzzátok.
2022. okt. 15. 07:17
 30/43 anonim ***** válasza:
93%
#29! Nagyon egyszerű a válasz, úgyhogy megteszem helyette: Mert egy kapcsolatfüggő, jellemtelen féreg. 😀 Inkább van egy sz*r kapcsolatban, mint egyedül, ráadásul bánatában ide írogat. Mint egy kétségbeesett kislány. Annyira szánalmas...és mennyi ilyen van... 😀
2022. okt. 15. 12:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!