Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nők! Mit tennétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit tennétek, ha a párotok 8 év után sem kérné meg a kezeteket?

Figyelt kérdés

2022. okt. 12. 20:06
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
76%
Tudom, hogy sohasem fog megkérni, ugyanis mondta, ergo nem érdekel.
2022. okt. 12. 22:20
 12/43 anonim ***** válasza:
93%

Itt valóban sokat számít a kor, bár úgy sejtem, hogy kora 20on évesen indult és most 30hoz közel vannak.

Az ismerősi körömben 3 ilyen eset volt.

Mindkettőben az volt a közös vonás, hogy a hapsi szóban akart házasságot és családot, de mindig volt valami kifogás (tanul, munkára koncentrál, pénzt gyűjt esküvőre/lakásra, és a legjobb: "tervben van, de meglepetést akar, ezért ne hozza fel a lány a témát").

Minden esetben volt már 7 év után legalább egy megcsalás vagy próbálkozás (flört kollégával, társkereső stb), de ezt a lány megbocsátotta.

Az egyik esetében végül a hapsi liánozott egy másik csajhoz, a másik esetben a lánynál telt be a pohár és kirakta a srácot.

A 3. esetben a csaj konkrét ultimátumot adott, itt végül a hapsi eljegyezte (esküvő még nem volt, pedig egy év eltelt).

Szóval, nem túl jó a csillagállás...

34F

2022. okt. 12. 22:28
 13/43 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom.

Az se mindegy, hány éves lennék és mi lenne a tervem vele, és neki mi velem.

2022. okt. 12. 23:02
 14/43 anonim ***** válasza:
77%
Mi hét éve vagyunk együtt, 5 éves a gyerek, közös ház és nem kérte meg a kezem. Ő elmondása szerint álomesküvőt szeretne (ő a férfi) amire esélyünk sincs,ezért nem kéri meg a kezem. Én már mondtam neki, hogy ha megkérné a kezem is nemet mondanék. Elkésett. És kifogásnak érzem. Szóval szerintem már nem is fogja és őszintén mondom én már nem is szeretném. De nem tudom a valódi okot és nem is értem.
2022. okt. 13. 06:49
 15/43 anonim ***** válasza:
88%
#14! Véleményem szerint ez a legaljasabb kifogás, amit tolhatnak. Tudja, hogy az álmod (volt) egy esküvő és erre ő még meg is forgatja benned a kést, hogy de ő álomesküvőt akar - ja de az nem lehet, úgyhogy nem lesz, bocs. Jó nagy kamus és még egy valódi, szívtelen g...i is!!! Bocsánat, nem Téged akarlak bántani, de mélységesen felháborodtam ezen.......
2022. okt. 13. 08:39
 16/43 anonim ***** válasza:
88%
14-nek: sajnálom. Ez tényleg nagyon csúnya dolog. Nem értem férfiakban, hogy gyereket igen - sokkal komolyabb kötelék mint a házasság - házat igen, közös hitelt igen. De el nem veszlek. Pedig tudom, hogy neked fontos.
2022. okt. 13. 08:43
 17/43 anonim ***** válasza:
74%

Ez attól függ, hogy az illető nő egyáltalán akar e házasságot, mi 11 éve vagyunk együtt és nem akarunk megházasodni, ebből 8 éve együtt is élünk.

Nem mindenkinek fontos az esküvő.

2022. okt. 13. 08:44
 18/43 anonim ***** válasza:
68%

Semmit. Mi lassan 8 éve leszünk együtt és még nem kérte meg. Nekem ez nem sürgős, nem akarunk gyereket szóval marhára ráérünk. Amúgy is fiatalok vagyunk, most kezdünk ott tartani hogy lassan téma lehetne, korábban tanultam meg munkát kerestem meg nem volt hol laknunk kettesben, stb semmi értelme nem lett volna.

Leginkább élethelyzettől függ. Ha gyereket akarnék, ha már rég adott lenne minden körülmény akkor nagyon zavarna és lehet hogy inkább keresnék olyat aki nem húzza az időt.

2022. okt. 13. 09:20
 19/43 anonim ***** válasza:
77%

Ezt még a kapcsolat lején meg kell beszélni, hogy egyáltalán a másik házasság párti e, , hogy egyáltalán meg akar e házasodni, vagy a nélkül is együtt tudnak élni.

Akinek lételeme a házasság az bele se kezdjen a kapcsolatba olyannal akinek nem.

Sokaknak elképzelhetetlen, hogy házasság nélkül együtt maradjanak, úgy vélik az a pecsét , ha nem veszik el nem is szeretik igazán..

De lényeg a lényeg, ezt az elején tisztázni kell.

Nem pedig 7-8 évvel később nekiállni ezen problémázni, hogy jajj mikor fog elvenni, ha nem vesz el nem is szeret stb.

2022. okt. 13. 09:33
 20/43 Kései Sirató ***** válasza:
80%

8 év alatt soha nem beszéltetek házasságról, vagy közös jövőről?

5 év után otthagytam volna, ha tudom, hogy nem vesz el.

Kérdezz rá, hogyan képzeli el az életét, veled, vagy nélküled? Házasságban, vagy élettársként - és megtudod a válaszát.

Aztán mondd el, te hogy képzeled el. Én azt mondanám, hogy én házasságban fogok élni, ha nem veled, akkor mással. Ebből érteni fogja, hogy vagy elvesz, vagy valaki más vesz el.

2022. okt. 13. 14:05
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!