Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nők! Mit tennétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit tennétek, ha a párotok 8 év után sem kérné meg a kezeteket?

Figyelt kérdés

2022. okt. 12. 20:06
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
91%
Ja és pont az ilyen jellemetlen hímek miatt van tele ez az oldal ilyen kérdésekkel.
2022. okt. 15. 12:10
 32/43 anonim ***** válasza:
54%
A kapcsolat a lényeg, nem az, hogy megkéri-e a kezedet. Én nem várnék, hanem lemondanák a házasságról, és élnék vele boldogan tovább.
2022. okt. 15. 12:34
 33/43 anonim ***** válasza:
71%

32. Vannak akiknek többre van igénye, egy csajom pasim kapcsolatnál.

A házastárs törvényes hozzátartozó. Ha csak együtt éltek akkor nem. Hivatalosan senki. Pl nem biztos hogy tájékoztatást kap a kórházban, vagy ha olyan részen van, csak törvényes hozzátartozót engednek be hozzá.

Pár éve vakbéllel műtötték a férjemet, engem beengedtek hozzá a megfigyelőbe, ahol 3 napig volt az operáció után. A legjobb barátját nem,ő csak a kórterembe mehetett, amikor már átszállították a megőrzőből további 2 napra.

Egy csaj is volt bent a pasijánál, azt hallottam 6 éve éltek akkor együtt, és NEM engedték be a megőrzőbe a párjához, tájékoztatást se kapott. Azt mondta neki az orvos, hogy hívja fel a párja egyik családtagját, mert csak rokonokkal beszélhet. A nő sírva hívta a párja anyját telefonon.

Nagyon nem mindegy hogy házasság van vagy sem.

2022. okt. 15. 14:12
 34/43 anonim ***** válasza:
87%

"Vannak akiknek többre van igénye, egy csajom pasim kapcsolatnál."

Vannak, akiknek meg nem. A kérdés a személyes véleményre volt kíváncsi (kvázi TE mit tennél).

Nem én vagyok a #32-es, és én se értek egyet vele egyébként, ettől még a kérdésre válaszolt (leírta, ő mit tenne), kár lepontozni meg belekötni.

2022. okt. 15. 14:28
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
Én Senkit nem pontoztam le. Soha nem pontozok se le se fel. Bele sem kötöttem. szimplán a véleményemet írtam le valamint a tapasztalataimat.
2022. okt. 15. 14:50
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

De valaki lepontozta, szegény elég pirosban áll, pedig releváns választ írt.

Rakhattam volna két sortörést az utolsó mondatom elé, mert azt úgy általánosságban írtam, nem neked.

2022. okt. 15. 15:03
 37/43 anonim ***** válasza:
60%
Egy kikényszerített lánykérés jobb?
2022. okt. 15. 16:49
 38/43 anonim ***** válasza:
91%

37. Nincs kikényszerített lánykérés. Senki nem tart pisztolyt a másik fejéhez. Valaki vagy megkéri a párját, vagy nem, ez az ő döntése, és ezt a másik fél vagy elfogadja vagy nem, és kilép a kapcsolatból. Ez meg a másik fél döntése.

Az nem kikényszerítés, ha az ember egyenes választ szeretne arra, hogy a másik akar e házasságban élni vele vagy csak az idejét húzza, kifogásokat keres stb. Mindenkinek joga van tudni mire számíthat egy kapcsolat jövőjét illetően. Főleg, ha számára a házasság fontos, és kevés neki ha csak összecuccolnak és ennyi. Elég gerinctelen dolog évekig bizonytalanságban tartani a másikat.

2022. okt. 15. 19:12
 39/43 anonim ***** válasza:
91%
Igaz, az is hülye aki évekig csak vár a nagy semmire, meg nem esik le neki, hogy csak hitegetve van.
2022. okt. 15. 19:14
 40/43 anonim ***** válasza:
92%
Milyen kikenyszeritett lanykeres?? Azert felnott kapcsolatban par ev utan mar ne kelljen kerulgetni a forro kasat, meg kellemetlenkedni egy ilyen beszelgetes soran..en alapbol nem ertem, egyaltalan miert kell eveket varni egy beszelgetesre. Sokkal egyszerubben menne a dolog, ha ez nem lenne tabu mar az ismerkedes elejen. Ha az elso randik egyiken az ismerkedo felek beszelnenek errol, kiderulne, hogy semmi keresnivalojuk egymas mellett, mert az egyik hazasodna, a masik sosem akar, az egyik akar gyereket, a masik nem, es igy tovabb. Es akkor nem pazarolnanak el egymasra x evet.
2022. okt. 15. 19:48
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!