Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit tennétek, ha a párotok 8 év után sem kérné meg a kezeteket?
32. Vannak akiknek többre van igénye, egy csajom pasim kapcsolatnál.
A házastárs törvényes hozzátartozó. Ha csak együtt éltek akkor nem. Hivatalosan senki. Pl nem biztos hogy tájékoztatást kap a kórházban, vagy ha olyan részen van, csak törvényes hozzátartozót engednek be hozzá.
Pár éve vakbéllel műtötték a férjemet, engem beengedtek hozzá a megfigyelőbe, ahol 3 napig volt az operáció után. A legjobb barátját nem,ő csak a kórterembe mehetett, amikor már átszállították a megőrzőből további 2 napra.
Egy csaj is volt bent a pasijánál, azt hallottam 6 éve éltek akkor együtt, és NEM engedték be a megőrzőbe a párjához, tájékoztatást se kapott. Azt mondta neki az orvos, hogy hívja fel a párja egyik családtagját, mert csak rokonokkal beszélhet. A nő sírva hívta a párja anyját telefonon.
Nagyon nem mindegy hogy házasság van vagy sem.
"Vannak akiknek többre van igénye, egy csajom pasim kapcsolatnál."
Vannak, akiknek meg nem. A kérdés a személyes véleményre volt kíváncsi (kvázi TE mit tennél).
Nem én vagyok a #32-es, és én se értek egyet vele egyébként, ettől még a kérdésre válaszolt (leírta, ő mit tenne), kár lepontozni meg belekötni.
De valaki lepontozta, szegény elég pirosban áll, pedig releváns választ írt.
Rakhattam volna két sortörést az utolsó mondatom elé, mert azt úgy általánosságban írtam, nem neked.
37. Nincs kikényszerített lánykérés. Senki nem tart pisztolyt a másik fejéhez. Valaki vagy megkéri a párját, vagy nem, ez az ő döntése, és ezt a másik fél vagy elfogadja vagy nem, és kilép a kapcsolatból. Ez meg a másik fél döntése.
Az nem kikényszerítés, ha az ember egyenes választ szeretne arra, hogy a másik akar e házasságban élni vele vagy csak az idejét húzza, kifogásokat keres stb. Mindenkinek joga van tudni mire számíthat egy kapcsolat jövőjét illetően. Főleg, ha számára a házasság fontos, és kevés neki ha csak összecuccolnak és ennyi. Elég gerinctelen dolog évekig bizonytalanságban tartani a másikat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!