Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Baj ha csak mesterséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha csak mesterséges gyémánt van az eljegyzési gyűrűben ? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Nézegettem gyűrűket és amik tetszenek azok 6-7-800ezer forint körül lennének természetes gyémántból, én viszont ennyit nem adnék egy eljegyzési gyűrűért, ilyen 3-400 ezerre gondoltam és inkább elvinném külföldre valami romantikus helyre ahol megkérem a kezét. Viszont ennyiért többnyire mesterséges gyémánt kő/kövek vannak benne. Ez gáz szerintetek ? Nem fukarkodni akarok vagy ilyesmi, tudom hogy jobb esetben csak egyszer kap ilyet egy lány, de voltam ékszerésznél, mutatott párat, elmondta hogy komoly műszer nélkül meg sem lehet állapítani a természetes/mesterséges közötti különbséget, innentől kezdve meg csak nagyzolásnak érezném hogy huu ez mennyi volt, neki meg úgyse fogom elárulni mennyibe került meg úgy senkinek, lehet agyon is verne ha megtudná mert lakásra gyűjt mindkettőnk 😄
jan. 15. 09:15
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
4%
Ennyi erővel a gyűrűt se vedd meg.
jan. 15. 09:18
 2/30 anonim ***** válasza:
86%

100-ért már bőven lehet kapni szép arany gyűrűket.

A maradék összeget amit a gyűrűre szántál volna sokkal inkább elutaznám (ha én lennék a párod :D )

jan. 15. 09:19
 3/30 A kérdező kommentje:
Nem anyagi hanem lélektani határ volt nekem ez a 3-400ezres kategória. Viszont amiket mutatott az ékszerész és tetszettek, méret forma stb, azok mesterséges gyémántok voltak. Ezért fogalmazódott meg bennem ez a kérdés.
jan. 15. 09:22
 4/30 anonim válasza:
4%
Te most parszazezer forintot akarsz sporolni azon az emberen akit elvileg szeretsz ? Jo kis hazassagotok lesz.
jan. 15. 09:26
 5/30 anonim ***** válasza:
47%

3-400ezer forint 2 darab fém karikáért?! Anyám borogass..... 😐

Tényleg vannak olyan eszementek akik képesek kiadni ennyi pénz egy ilyen értéktelen vacakra?..

jan. 15. 09:28
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom már miért lenne baj ???

Egyrészt szabad szemmel a laboratóriumit már meg sem lehet különböztetni a természetestől, ugyanúgy fog csillogni és ugyanúgy gyémánt is aminek van egy hivatalos minősítése.

Másrészt meg ne az ára szabja meg hogy milyen gyűrűt veszel, ha van olyan 100ért 200ért vagy 300ért ami tetszik akkor csak azért ne vegyél egy drágábbat, mert nem akarsz “fukarkodni”. Fukarkodás akkor lenne ha a temurol rendelnél valamit 10.000ért. De ilyen többszázezres tételeknél már nemesfém gyűrűt fogsz kapni, aminek minden normális lány örülne. Legalábbis én így voltam vele akkor is mielőtt megkérték a kezem.

jan. 15. 09:33
 7/30 anonim ***** válasza:
6%
Ilyen ez, kellett neked golddigger nő😁
jan. 15. 09:49
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, nekem pl kifejezetten előny lenne. Nem szívesen támogatnám a gyémántbányászatot.
jan. 15. 09:56
 9/30 anonim ***** válasza:
90%
Mi meg megbeszéltük, hogy ne legyen gyűrűnk, mert úgyse hordjuk :D Egyébként elég smucig vagyok, le is haraptam volna a fejét a férjemnek, ha erre ennyit költ.
jan. 15. 10:20
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem őszintén fogalmam sincs, hogy mesterséges vagy természetes gyémánt van a gyűrűmben. De ha tudnám is, különösebben nem foglalkoztatna, hogy honnan származik. Gyémánt ez is, gyémánt az is, akkor nem tökmindegy?
jan. 15. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!