Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha csak mesterséges gyémánt van az eljegyzési
gyűrűben ? Bővebben lent.
#8 vagyok
Amúgy nekem speciel cirkónia van az eljegyzési gyűrűmben, és totálisan nem érdekel. :D Szép ez is. Nem örültem volna, ha a párom egy vagyont költ ékszerre. Vannak terveink, jobb helye is lesz a pénznek.
jan. 15. 10:30
A laborgyémánt pont ugyanolyan mint a bányáazott csak nem egy éhező afrikai kisgyerek kaparta ki a földből és nem keres rajta még 80%-ot egy dagadt antwerpeni kereskedő. Csak mesterségeset ésszerű és tudatos venni, amelyik nőnek meg nem jó az meg buta.
jan. 15. 10:40
Kinek a kezet akarod megkerni, a kommenteloket vagy a parodet? Ha ret gyurut adsz neki az minket hol erdekek? Anyagias a nod? Ha nem, akkor vegyel neki ehy gyurit ami tetszik neked es neki is( tidod milyen izlese van) es kerd meg a kezet. Minek ez a nagy felhajtad? Ha meg szakitanatok akkor meg vissza kerned a gyurut, de nem adna vissza mert anyagias. Egyszoval kit erdekel a rongy razasod.
jan. 15. 10:50
Sajnos vannak nők akiknek ez számít. Te ismered a kedvesed hogy ő milyen...
Saját példa, kB 30ezer ftos arany gyűrűt kaptam anno kövekkel. Rohadtul nem érdekelt sem az ára sem az hogy milyen kő van benne. 10 éve voltunk együtt 10 apró kővel volt kirakva. Sokkal sokkal nagyobb érték volt ez az apróság nekem.
Bnőmet 2 évre rá jegyezték el. Mutatta a gyűrűjét, ok nem foglalkoztam vele különösebben. 5 éven belül elvaltak, rá egy évre az új pasi megkerte a kezét. "Nézd nézd, ez nem úgy csillog ám mint amit x vett... Ez igazi gyémánt" Ok. Most sem érdekelt különösebben...
Szóval van aki számon tartja van akinek más fontos.
jan. 15. 10:53
Amúgy most a laboratóriumi gyémántról van szó, vagy a cirkóniáról? Mert ha az előbbi, akkor szerintem tökéletes, sőt, erkölcsileg szerintem még jobb is, mert kevesebb kizsákmányolással készül. Alapból a gyémánt ipar egy mesterségesen felduzzasztott ipar. Én megmondtam a most már férjemnek, hogy mindenképp laboratóriumi gyémánt vagy más kő legyen, de bányászottat nem akarok. Egyébként még nőként is azt mondom, nincs semmi értelme túl sokat rákölteni, ez a fizetés háromszorosa meg egész egyszerűen nevetséges. Költs rá annyit, amennyit egy sima ékszerre nem sajnálsz és utazzátok el a pénzt. Viszont annyit javasolnék, hogy beszélj a barátnőddel, hogy van-e valami kívánsága a gyűrűvel kapcsolatban. Pl nem szereti a sárga aranyat, vagy van egy stílus amit nagyon szeret. Az a lényeg hogy neki tetszen. Ha nem akarsz konkrétan vele beszélni, esetleg egy barátnő, vagy lánytestvér, de a pinterest board stalkolása is jó megoldás lehet.
jan. 15. 10:54
Erről egy Family guy rész jutott eszembe, amikor Peter adott Loise-nak egy gyémántot, ő rákérdezett, hogy véres gyémánt-e, az volt a válasz hogy a "legvéresebb", és Loise akkor lett boldog :D
jan. 15. 12:07
Eskuvore Mercedest vagy BMW-t akarsz neki venni csakhogy oruljon az ara? Varom a kovetkezo kerdest toled.
jan. 15. 12:20
Nekem kövesgyűrűm sincs. Halál fölösleges dolognak tartom.
jan. 15. 13:04
Csak és kizárólag attól függ, milyen típus a barátnőd, hogy ő mennyire nagy igényű, mennyire van ráfixálódva a gyémántra. Sztem a magyar nők többségénél ez nemhogy nem lenne baj, a többség bőven megelégedne egy ízléses jobb minőségű / nemesfém gyűrűvel, nem kell bele gyémánt, sem mesterséges, sem valódi. Több olyat ismerek, akinek a kezét egyszerűbb ezüstgyűrűvel kérték meg, és nagyon boldog volt vele. Ameddig nem vmi bóvli, egy ütésre repedő kínai kristály van benne gyémánt helyett, addig sztem a nők többsége teljesen elégedett lenne, sőt. De ha a barátnőd a kisebbséghez tartozik ebben az értelemben, akkor baja lenne vele. Lehet, érdemes lenne megkérdezni vmelyik barátnőjét vagy családtagját.
jan. 15. 13:17
Teljesen igaz amit írsz. Én pl. nem is tudom, mennyibe került a gyűrűm, nem is igazán érdekel. (Arra rákérdeztem hogy milyen fém, mert többfélére is allergiás vagyok, de az is csak emiatt volt fontos infó számomra.)
Szerintem az átlag nők nagy része nem igazán tudja megkülönböztetni az egyik színtelen követ a másiktól.
jan. 15. 13:21
Kapcsolódó kérdések: