Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Baj ha csak mesterséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha csak mesterséges gyémánt van az eljegyzési gyűrűben ? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Nézegettem gyűrűket és amik tetszenek azok 6-7-800ezer forint körül lennének természetes gyémántból, én viszont ennyit nem adnék egy eljegyzési gyűrűért, ilyen 3-400 ezerre gondoltam és inkább elvinném külföldre valami romantikus helyre ahol megkérem a kezét. Viszont ennyiért többnyire mesterséges gyémánt kő/kövek vannak benne. Ez gáz szerintetek ? Nem fukarkodni akarok vagy ilyesmi, tudom hogy jobb esetben csak egyszer kap ilyet egy lány, de voltam ékszerésznél, mutatott párat, elmondta hogy komoly műszer nélkül meg sem lehet állapítani a természetes/mesterséges közötti különbséget, innentől kezdve meg csak nagyzolásnak érezném hogy huu ez mennyi volt, neki meg úgyse fogom elárulni mennyibe került meg úgy senkinek, lehet agyon is verne ha megtudná mert lakásra gyűjt mindkettőnk 😄
jan. 15. 09:15
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
49%
Enyém sima karika. Fehér zafír is szép, miért kell pont gyémánt?
jan. 15. 16:30
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi előre beszéltünk a gyűrűről és kértem, hogy ne legyen benne gyémánt meg kiálló kő, gyöngy, akármi, mert hordani akarom és csak elakadna, félteném. Süllyesztett cirkónia van a gyűrűben, amit választott és örülök neki, mert pár év után valahol kiesett, simán pótolták az ékszerboltban, nem került egy vagyonba.
jan. 15. 16:33
 23/30 anonim ***** válasza:
67%
Bizonyos korokben szamit ez csak.. aki szeret az meg egy bizsu gyurunek is orulne. Jo hogy nem penzben merjuk a szeretetet .. amelyik no igy hiszi remelem soha nem lesz egy szereto ferje !
jan. 15. 18:37
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is telljesen mindegy, a gyémántbányászás amúgy is nagyon kizsákmányoló. Másrészt semmi külömbség nincs a kettő közt. Olyat vegyél ami szerinted tetszeni fog a menyasszonyodnak.
jan. 16. 00:34
 25/30 anonim ***** válasza:

12-es veled értek teljesen egyet.

Anno nekem is ilyen gyűrűvel lett megkérve a kezem.Nagyon örültem neki,mert tényleg tartós, gyönyörűen csillog, de nem halt meg érte senki sem.

Rengeteg ékszert fogyasztottam el az évek alatt ( nem, eljegyzési csak ez az egy volt) és sajnos a mindennapi állandó hordásban a cirkónia mindig bemattult és csúnya lett :( . Szomorú lennék,ha az eljegyzési is erre a sorsra jutott volna pár év hordás után.

jan. 16. 17:42
 26/30 anonim ***** válasza:
0%
A hazassagok hamarabb elkopnak mint a gyuru.
jan. 16. 19:48
 27/30 anonim ***** válasza:
36%
Nem kellene olyan nő ki bizuval is beéri
jan. 29. 12:45
 28/30 anonim ***** válasza:

Szia! Női szempontból szerintem teljesen mindegy hogy sima gyémánt, vagy mesterséges vagy gyémánt e. Én is azt mondom hogy legyen olyan minősége, hogy ha egy èleten át hordja ne törjön/repedjen.

Sokkal fontosabb a szín és a stílus!!

Én fehéraranyat kaptam (igazából annyit kértem, hogy ezüst színű legyen, csak ne ezüst mert az puha fém és nem bírná a sok viselést, az arany szín nem az én világom), viszont én a szögletes dolgokat szeretem mindenből, ezt ki is hangsúlyoztam sokszor, mégis kerek kő van benne. Az összes ékszerem körbe köves ez nem. Mindig is szögletes, körbe köves gyűrűről álmodtam nekem olyan vintage hatása van és szépek.

Szeretném szeretni hiszen őt is szeretem de annyira nem az én stílusom hogy rosszul esik és lehet lehordani a nőket de ilyenkor nem az bánt hogy mennyit költött rá (300 ezer körül volt ezt is sok pénznek találom) hanem hogy annyira nem ismer 6 év után hogy ilyet választott. Nem vette a fáradtságot hogy kicsit puhatolózzon hanem 2 óra alatt választotta ezt mert szerinte illik hozzám. Ez nagyon rosszul esik de nem szeretném megbántani. Hidd el nem az ára a lényeg hanem a forma és a szín. Boldog lennék egy olcsóbb gyűrűvel is ami tetszik. Plusz megkaptam még hozzá azt mondatot hogy azért ennyi karátos nem nagyobb mert az irreálisan drágább lett volna. Gyakorlatilag legoban 3x a gyűrűm ára van a szekrényben így ez vicces kicsit. Jólelkű a párom és tudom hogy nem gondolta át ezt a vásárlást de attól rosszul esik.

Szóval én azt tanàcsolom körültekintően válaszd a stílust és utána jöjjön az ár. Ott van még a moissanite is kő opciónak amivel tudsz tervezni ha a vágyott stílus a drágábbakhoz tartozik, megfizethető gyémántnak is nevezik.

jan. 30. 13:53
 29/30 anonim ***** válasza:

"lakásra gyűjt mindkettőnk"

Akkor a legjobb, ha megbeszélitek, hogy minek örülne, és mit engedhetsz meg magadnak.

(Még az is lehet, hogy nem is szeretne eljegyzési gyűrűt, csak karikagyűrűt.)

jan. 30. 14:02
 30/30 anonim ***** válasza:

28-as vagyok. Plusz ha érzed azt magadban, hogy nem bántódsz meg, szerintem az nagyon szép gesztus ha megkérdezed a lánykérés után, hogy tetszik e a gyűrű neki.

Nem akkorra gondolok amikor folyamatban van, hanem amikor már megvolt és indultok el. Hidd el nagy követ leveszel a szívéről ha megmondhatja. Sok nőnek saját magának nehéz lenne kiválasztani a megfelelőt, nemhogy egy pasinak, semmi bántó nincs benne inkább tiszteletreméltó a szememben.

A negatív kommentekről picit egó kérdés jut eszembe amikor a nagy F-el Férfi kikéri magának hogy márpedig aztán szeretni kell a gyűrűt mert ezt ő vette/egy valag pénzt költött rá holott legtöbbször nem az ár ami nem tetszik a menyasszonynak.

jan. 30. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!