Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok/nők! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Mi a véleményetek a karácsonyi/szülinapi eljegyzéshez? Esetleg titeket jegyeztek így el?

Figyelt kérdés
Karácsonykor egy rakat ismerősösmet jegyezték el. Szerintem annyira kreativitás nélküli, és ízléstelen. Szerintetek is? Én biztos nem örülnék annak, ha a karácsonyfa alatt egy gyűrű díszeleg. Persze a szándék a lényeg, meg aki adja, de az ne fonódjon össze egy fontos dátummal(szülinap) vagy egy klisés ünnepről, aminek a lényege tudjuk mi.

tegnap 21:08
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Abszolut egyetértek, baromság ünnephez kötni, én se örülnék neki, legyen ez egy külön emlékezetes alkalom!
tegnap 21:18
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem is gáz. Elvégre megkér ill az "életem kéri" vele megosztani, ez nem arrol szól hogy nekem ajándékba adja magát a másik.

Meg eleve a nő kockáztat mindent.

tegnap 21:26
 3/10 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem kellemetlen bármilyen más ünnephez kötni az eljegyzést, hiszen annak önmagában kellene különleges alkalomnak lennie. Nekem olyan jellemtelen és fantáziátlan.

A párom is egyetért ezzel, és bár még nem beszéltünk eljegyzésről, biztosított afelől, hogy már több elképzelése van, és mindegyik csak kettőnkről szólna és úgy lenne különleges.

25/N

tegnap 21:32
 4/10 A kérdező kommentje:

#2 szerintem mind a két fél ugyan úgy kockáztat. De igen, a férfi is ajándékot kap ennyi erővel, és komolyan ezt akarja egy nő, hogy a szülinapján elígérje az életét egy pasinak, aki konkrétan csak azért kéri meg, mert csaj már régóta rágja a fülét. Ezt még lehet az ismerőseimmel tetézni. Egyik 20 évesen 1 éves kapcsolat után pózolt Karácsonykor, másik 21 évesen egy 2 éves kapcsolatban.

Ezzel szemben barátnőmet most nyáron, egy meseszép nyaraláson Olaszországban jegyezte el a párja 4 év kapcsolat után, egy random napon. Szerintem ez egy nagyon szép gesztus, és ők biztos sokáig együtt fognak lenni. Nekik tényleg szívből örülök.

De ezek az ismerősök olyanok, hogy ismerem őket eléggé.( volt barátnők) mind a kettőnek a kapcsolat alakulás láttam, és látszik a kapcsolaton, hogy nem lesz hosszú életű. Ezt minden irigység nélkül mondom, én még az eljegyzésemet nem mostanában tervezem, mert megmondtam a páromnak, hogy egyszer legyen diplomám és munkám, utána tudnék ilyen dolgoktól dönteni, és boldogan igent mondani. Szerencsére a párom is így gondolja, ő se az a fajta, aki elsieti a dolgokat. Szerelem az van, de tudjuk, hogy mulandó. Szerintem 25 éves korunkig sokat változnak az emberi kapcsolataink, és mi magunk is, és fájdalmasabb szerintem egy szakítás úgy, hogy a gyűrűt vissza kell adni.

tegnap 21:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem mind a két fél ugyan úgy kockáztat"

Nem.

A nök sokkal többet kockáztatnak. Ő marad ott gyerekkel is egyedül leamortizálva. es ugye gyerekes nő már szinte senkinek nem kell. és lesz igavonó a munka gyerek haztartás korben is meg stb.

tegnap 21:42
 6/10 A kérdező kommentje:
#5 van benne valami.
tegnap 21:58
 7/10 anonim ***** válasza:
53%

Engem karácsonykor jegyzett el a férjem, egyáltalán nem tuladonítottam soha jelentőséget ennek, ezt ő is tudta, nem csinált belőle nagy csinnadrattát. El is telt utána 4 év mire összeházasodtunk mert egyikünket sem érdekelte a téma különösebben. Nem mindenkinek forog ekörül az élete, nekem sosem a házasság meg az ehhez kapcsolódó dolgok voltak életem goaljai. Illetve nem kell hatalmas, hosszan szervezett, giccses meglepetés nagyon speckó körítéssel sem ahhoz, hogy valaminek örülni tudjak vagy különlegesnek érezzem magam. Ezt a férjem is pontosan tudta, úgyhogy nem csinált belőle nagy ügyet, hála az égnek.

Sokszor azt érzem, hogy az emberek nem is magát a partnert értékelik az eljegyzésben, hanem azt hogy végre ők is megkapták a gyűrűt, megvan ez a mérföldkő, mint a többieknek. Nekem ez a páromról szólt, a mi szövetségünkről, nem a felesleges körítésről. Felőlem megkérhetett volna nagytakarítás közben is amikor melegítőben pucolom a wc-t, ugyanolyan boldog lettem volna.

tegnap 22:16
 8/10 anonim ***** válasza:
66%
Gáz, de azt nem mondanám hogy ízléstelen. Inkább szerencsétlen, sablonos, fantáziátlan, átgondolatlan.
tegnap 22:50
 9/10 A kérdező kommentje:
#8 de ízléstelen. Az ilyen lánykérések szerintem a leg hétköznapibbak és semmi extra nincs benne.
ma 04:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Rettenetes. Konyorgom, van az evnek karacsony-szulinapon kivul meg 360+ napja. Miert nem lehet barmelyik masikat kivalasztani? Dehat nyilvan kellenek a gyurus (karacsonykor pedig a karacsonyfas) kepek a fb-ra, kell belole eletesemenyt csinalni, hogy megtortent az eljegyzes..furcsa, na. Meg egy eljegyzes aztan nem jelent orok dolgot, ismeros parnal 6 ev utan tortent, 4 evre ra szakitottak, nem is volt eskuvo.

Engem futtaban kert meg a ferjem, nem is ragaszkodtam volna hozza, ugyanis mar reg leszerveztuk az eskuvot, a gyuruinket is hordtuk. Megis kaptam tole egy jelkepes eljegyzesi gyurut. Mi pl a kapcsolatunk minden mozzanatarol sem teszunk ki kepeket, masoknal meg azt latom, hogy folyton ide mennek, oda mennek, heti 4-5 kisbabas kep, terhesseges kep, stb..nekem furcsa ennyire gyakran megosztani ezeket.

ma 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!