Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változhatott meg a véleménye az eljegyzéssel kapcsolatban?
24 éves vagyok, a barátom 26. Másfél éve vagyunk együtt és már a kapcsolatunk elején szóba jött, h mindketten szeretnénk az életünkben eljegyzést, illetve aztán házasságot. Már tavaly (amikor még csak fél évesek voltunk), akkor utalgatott rá, kérdezősködött, h ha jövőre /azaz idén/ megkérné a kezemet, akkor azt korainak tartanám-e. Mondtam neki, h nem. Ennyi, lezártuk, többet nem beszéltünk róla. Úgy volt, h az idén lediplomázok, de csúsztatnom kell 1 évet, így a diploma megszerzése csak jövőre esedékes. Tegnap valahogy szóba jött megint az eljegyzés és mondta, h "hát majd jövőre". Nem értem, mi történt, h "átdobta". Nem is tettem rá megjegyzést, mert az ő döntése is, csak olyan érzetet keltett bennem, mintha ezzel időt akarna nyerni magának, vagy nem tudom. Egyszerűen fura, h tavaly azt mondta, h idén, és mivel ez évben nem szerzek diplomát, ezért átrakta jövőre... Valahogy a kettőt tudom egybekötni, pedig tudja, h nekem nem számít a hely és az időzítés, a spontán dolgokat szeretem. NEM A GYŰRŰRE MEGYEK,ezt szögezzük le. Csupán 24 évesen azt gondolom, h nem szeretnék X évig járogatni párban mint a tinédzserek, míg lesz valami komolyabb lépés, aztán meg kitalálja a másik fél, h "mégis nekem jobb lesz egyedül". Azt hittem és éreztem is, h van olyan mély a kapcsolatunk, h a közeljövőben már esedékes... Nem hoztam fel ezt a páromnak, mivel nem szeretném, h félre értsen és azt szűrje le, h én csak azt szeretném, viszont tudom, h meg kell beszélnem vele. Férfiak vagy párok! Ti feltételeket szabtatok az eljegyzéshez? Hogy X Y dolognak meg kell lenni, majd utána lehet csak?
Jöhetnek a hideg-meleg válaszok! :)
"nem hoztam fel a páromnak, nem szeretném, hogy felreertsen."
Felesleges hazosodnotok, nem tart ott a kapcsolatotok.
Hát ha annyira mély lenne a kapcsolatotok simán meg kéne ezt beszélnetek,nem?
Ha benned ez a kérdés van,és jo a kapcsolatotok akkor miért nem kérdezel rá nála finoman?
Millió egy oka lehet ennek szerintem.S mi nem tudhatjuk rá a választ!
Köszi a válaszokat! :)
A kérdésem leginkább az, h ilyen kényesebb témát hogyan is hozzak fel, hogy ne jöjjek ki belőle hülyén és ne értse félre? Nem arról van szó, h félek tőle megkérdezni, hanem félek, h félreérti
Költőnő?
Igen, tudom én is :) De számomra (és eddig azt mondta, h szerinte is) nem elhanyagolandó. Tudom, h semmit sem jelent a papír és az eljegyzés sem, mert minden az embereken múlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!