Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők véleményére lennék elsősorban kíváncsi, szerintetek mikor kérjem meg a párom kezét?
En nem szerettem volna, ha vacsi kozben keri meg a parom a kezem, egy etteremben nehez ugy elvonulni, hogy tenyleg csak ti legyetek ott. Nekem tetszene akar a repuloteren is, hogy mar jegyeskent erkezzetek az uj helyre/haza, bar nem tudom, hova es mivel utaztok. Vagy egy romantikus seta alkalmaval, de akar esti borozgatas kozben az erkelyen....igazabol neked kell tudnod, hogy a baratnod minek orulne.
Szerintem ha el is tervezed, ne ragaszkodj hozza mereven, ha ugy erzed, ott es abban a pillanatban a megfelelo,akkor ott kerd meg, hidd el, orulni fog.
Sok sikert es sok boldogsagot :-)
Szerintem sehol. A hazassag a ferfi szempontjabol netto buko. De ha majd valas utan ott allsz asszony, gyerek, penz es lakas nelkul, erzelmileg es anyagilag lenullazva, akkor ne mondd h nem szoltam.
Uff.
Szerintem se vacsora közben. Nagyon sokan nem szeretnék ehhez az idegenek jelenlétét.
Inkább keress egy romantikus helyet és esetleg vacsora után ott kérd meg a kezét. Vihetsz magaddal egy bort vagy pezsgőt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!