Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A véleményetekre lennék kíváncsi elsősorban a hölgyek véleményére nem a tini csajok hanem a középkorosztály véleménye . Hogy mi a véleményetek? Amúgy pasi vagyok
Ez a nő full hülyének néz téged és tipikus női praktikákat nyom.
A nőknél a megcsalást, pasizást mindig megelőzi a kifogáskeresés.
Direkt figyelnek, kutatnak utánad.
Aztán bármilyen apró baromság elég nekik.
Tegnap egy női pénztároshoz álltál be?
"Tuti van közöttük valami."
Aztán már van is indoka félrelépni.
Itt is nyilván ezért veri magát annyira, holott rokon al táncoltàl.
Most nem akarok reagálni arra, aki ekézi a nőket, mert úgysincs semmi értelme.
Kérdező, egy kapcsolat két emberen múlik, akik benne vannak. Akarjátok-e működtetni, tudsz-e bízni benne, vagy sem? Tudsz-e teljesen tiszta lappal esélyt adni? Egyáltalán ő képes-e élni ezzel az eséllyel, vagy úgy érzed, egy következő problémánál ismét meginog?
A szüleim együtt vannak 36 éve. Nem felhőtlen a házasságuk, nem egy tündérmese, de ugye ez a valóság, abban élünk, és minden ember más, és minden kapcsolat más. Látom a hibáikat, a problémákat, hogy én mennyire másképp oldanék meg ezt-azt, mint ők. De azt is látom, hogy képesek kitartani egymás mellett a legnagyobb gödörben is, akkor is, ha tányérok törnek (csak képletesen).
Neked kell tudni, mit és mennyit vállalsz be egy kapcsolatért, és te ismered ezt a nőt is.
Arra figyelj oda (és ezt gondold át), hogy ne vállalj túl nagy áldozatot, amit úgy érzel, hogy nem bírsz el, ne hagyd magad hülyére venni, zsarolni, és ne menj bele olyan kapcsolatba, ahol folyton attól rettegsz, hogy mikor csalnak meg, akkor már jobb egyedül. Szóval azért munkát szem szeretünk olyat végezni, ahol bármelyik nap azt mondhatják, hogy köszönjük, ennyi volt, és holnaptól kereshetsz másikat, mert annyira bizonytalan. Én átéltem, de az egy olyan időszak volt, és volt, amikor azt mondtam, hogy köszi a lehetőséget, de tudom, hogy itt bármikor vége lehet, és inkább keresgéltem még, pedig ők kerestek meg, de előzőleg meg 2 hónap után söpörtek mindenkit, szóval nem tudtam bízni bennük, nem láttam a hosszú távú lehetőséget, nekem meg az volt a cél. No, azért hoztam a munkahelyi példát, mert kicsit hasonló ez is.
Nekem kicsit olyan mintha egyiktek se akarná igazán ezt a kapcsolatot.Jó a szex egymással, erre vágytok, de kb. ennyi.
Nem vagytok őszinték, nem nyíltok meg egymás előtt, nem teszitek meg a következő lépést. Pl. miért nem próbáltok meg összeköltözni?Persze nem úgy,hogy feladjátok a jelenlegi otthonotokat,de valahogy/valahol elkezditek a közös életet és meglátjátok,hogy működik-e. Lehet,hogy nem, de én már a békülés más formáját fölöslegesnek tartom.
Vagy végleges szakítás, vagy összeköltözés.
Ha összeköltöztök hátha jobban sikerül tisztázni azokat a kérdéseket amiket most egymást kerülgetve nem tudtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!