Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban a lányok véleménye érdekelne?
Barátnőmmel 1 hónapja szakítottunk mert azt mondta, hogy már nem úgy szeret én még most is halálosan szerelmes vagyok és megörülök a hiányától, de neki közben már lett kapcsolata, összejött egy fiúval, fél évet voltunk együtt.
Az utolsó beszélgetésnél azt kérte, ne keressem mert ő jól megvan a fiúval, de én nem birom, tudom,hogy hülyeség de vissza akarom szerezni.
Mit gondoltok mi segíthet ilyen helyzetben?
Ha szerelmet vallok neki és elmondom őszintén h mennyire rossz nélküle és én már csak vele tudom elkápzelni, ti lányok mit reagálnátok erre?
Vissza lehet még hódítani? Valami ötlet esetleg ami segíthet ebben a helyzetben?? 😞😞
Ha már nem szeret, akkor sajnos semmi fog működni nála...
21/L
Először is: fél év nem olyan jagy idő-akárhogy nézzük.
Másodszor: ha olyan "nagy" volt a szerelem akkor miért csak eddig tartott? Miért hagyott akkor ott téged?-elárulom-mert nem volt szerelem,max fellángolás.
Harmadszor: fájdalmas,de a lány már döntött,nem téged akar. Szerintem tégy magadnak szivességet és próbáld hobbikkal,barátokkal,családdal,önmagad elfogadásával és hasonló dolgokkal átvészelni a szakítás miatti gyászidőszakot.
Nagyon egyhangú válaszok jöttek, igazatok van!!!
Jó,hogy előbb megkérdeztem a véleményetek,és nem égettem le magam... Köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!