Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az ajándékról? Elsősorban lányok/nők.
Én akartam vagy ő eldöntötte?
Ha az első, akkor tök jó.
Ha a második, akkor inkább ne.
Legalábbis nekem úgy nem tetszene.
Nekem nem tetszene ez az ajándék. Első pasim is előrukkolt nekem ezzel az ajándékötlettel...nem voltam oda érte.
Ha amúgy nincs rá szükség, akkor minek?
Nem mennék el.
Ha kell nekem jogsi, fizetem magamnak.
Ha közös megbeszélés, akkor jó. Ha nem, akkor nem örülnék így egyeztetés nélkül, hogy ilyen komoly dologban helyettem akar dönteni.
Egyébként meg nekem ez túl drága ajándék lenne másfél évre is levetítve.
Én kaptam ezt hogy akkor ő befizeti, mondván karácsonyra, évfordulóra, valentin napra, névnap, szülinap, karácsony újra és még ki tudja meddig. Csak kíváncsi voltam a véleményekre. De még jöhet amúgy!
Felhoztam az évfordulót hogy mi a terv (1 hét múlva lesz) és azt kaptam válaszul: kapsz jogsit, nem elég?! :\
Szóba került, de nem úgy hogy akarok, hanem hogy majd egyszer lehet, ha szükségem lesz rá, de nem égető, szerinte munkához jól jön, meg ha vele van valami, jó az ha ott van a tárcádban alapon... De a melóhelyem 1km-re van (belvárosban, sétálva hamarabb ott vagyok mint a lámpáknál az autók + fizetős a parkoló a környéken) és még 4 hónapig fixen ott leszek, nem keresek úgy hogy autóm is legyen. A családban senkinek nincs autója, neki van csak, de az sokszor van szervizben mostanában apró dolgokkal de heteket is néha, sőt nem merném vezetni se, mert az az övé, tipp-topp autó, egy kezdő sofőr meg csak nem úgy kezeli. Plusz ellentétes műszakban vagyunk, sőt ő reggel 5 kor elmegy és este 7kor jön haza.. Én viszont 8ra járok, 3ig vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!