Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről az ajándék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről az ajándékról? Elsősorban lányok/nők.

Figyelt kérdés
Ha a párotoktól/szerelmetektől azt kapnátok hogy befizette a teljes jogsit, hogy legyen, nektek csak menni kell. Nincs a családban autó, naponta 1km a melóhely. Viszont így 1-1,5 évig nem kapnátok mást semmire (se névnap, se évforduló, stb.).

2017. jan. 22. 19:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
44%
1 km-ért kocsikázni? Te jó ég, nem tudom, hol éltek, hogy kb. negyedórát gyalogolni ennyire megerőltető. :O
2017. jan. 22. 21:32
 12/19 A kérdező kommentje:

Ezt hol olvastad 11??

Írtam hogy lehagyom a lámpánál álló autókat, 10perc alatt gyalog ottvagyok, beindítani és kijutni a parkolóból több idő.. és ez még 4hónapig fixen így lesz, sőt pénzem sincs fenntartani egy autót. Ráadásul az övét használni se tudnám pl bevásárláshoz, egyébhez mert ő azzal jár be, hétvégén meg ő vezet, később se lenne ez opció ha máshol kapok munkát és kezdő jogsival egyedül biztos nem mennék egy darabig.

2017. jan. 22. 21:39
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sem örülnék ha a hátam mögött tenné, főleg ha ez nem volt téma.

A ti esetetekbwn pedig szerintem teljesen felesleges. Ha az ember megszerzi a jogsit, akkor utána kell vezetnie, különben kimegy a gyakorlatból, és az egészet a hajára kenheti...

2017. jan. 22. 22:12
 14/19 anonim ***** válasza:

Én nem fogadnám el, amikor én csináltam, az akkori párom felajánlotta, hogy belepótol, azt sem engedtem és nem is engedném soha senkinek.

Én ilyen vagyok, más meg másmilyen.

Ha valaki elfogadja, abban sincs semmi rossz, nem vagyunk egyformák. :)

24N

2017. jan. 23. 02:57
 15/19 anonim ***** válasza:

Én nem örülnék neki. Tudja, hogy nem tervezek egyelőre jogsit csinálni, mert félek az egész vezetéstől és a nagy felelősségtől. Másrészt a családom spórol (még otthon lakom), így egyébként is busszal járnék dolgozni (15 km). A kocsit ritkán használjuk. Szóval nem érné meg ezért jogsit csinálni, plusz nem akarok stresszelni a kötelező vezetés miatt.

20N

2017. jan. 23. 07:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki, de csak úgy, ha a jogsi megszerzése után legalább heti szinten tudnék vezetni. Amúgy nem látom értelmét.
2017. jan. 23. 14:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem valami figyelmes a párod :/
2017. jan. 23. 14:13
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én kaptam ilyen "ajándékot" a szüleimtől, azóta is átkozom magam, amiért belementem. Többet ért volna, ha ezen a hideg télen fogom a jogsi árát, és felgyújtom, legalább akkor annyi haszna lenne, hogy melegít egy kicsit.
2017. jan. 23. 14:52
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nem ajándék. Semmi értelmét nem látom ilyen helyzetben a jogsinak. Hétköznap leírás alapján egy köpésre van minden, hétvégén ráér a párod akkor mehettek bárhova, meg nagybevásárolni. Másik kocsit nem tudtok fentartani. Én is fölösleges pénzkidobásnak érezném, esküszöm hamarabb költenék egy dizájner táskára azt legalább nem csak évente 3x használnám.
2017. jan. 23. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!