Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
. Ti mit szolnátok ahhoz (leginkabb nok velemenyet varom) ha 5 ev es ketto gyerek utan meg mindig nincs eljegyzés v eskuvo?
Én semmit nem szólnék hozzá, mert kizárt dolog, hogy előbb szüljek gyereket, főleg 2t, hogy nem beszéltünk a jövőről.
Ha mégis szólnom kéne, azt szólnám, hogy előbb kellett volna beszélgetni, aztán gyereket csinálni.
Az ő élete, aki így döntött, igazából semmi közöm hozzá.
De nekem eszembe se jutna házasság előtt gyereket tervezni, főleg nem kettőt.
Amikor megkérdezem tole h mikor fog elvenni mindif azt mondja h el fog venni.. majd eljon az ideje es lesz eskuvonk
Tehátv
Szerintem el akar venni csak meg nincs itt az ideje. Egyebkent nemertem h mi azzal a gond h 5 ev utan nemvesz el. Ismerek olyan párokat akik 7 vagy 8 ev utan hazasodtak es nemtom hany gyerekuk van. Miert taln azonnal ossze kell hazasodni es addig gyereket sem szabad szulni?-.- a gyerek az mas tema. Azokat akartam. Nem ez volt a kerdes!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!