Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » . Ti mit szolnátok ahhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

. Ti mit szolnátok ahhoz (leginkabb nok velemenyet varom) ha 5 ev es ketto gyerek utan meg mindig nincs eljegyzés v eskuvo?

Figyelt kérdés
2019. szept. 4. 14:01
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
44%
Aztaaaaa ennyien nem szülnenek eskuvo elott? Oszinten miert mivel jobb eskuvo utan? Nem lesz attol semmi stabilabb vagy biztosabb. Nem ertem
2019. szept. 4. 17:15
 32/69 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo felo h nem vesz el az elozo csalodas miatt. Tuzz ki napot es mondd h lefoglalhatod e akkorra konkretizald neki. Es nezd meg mit reagal
2019. szept. 4. 17:16
 33/69 A kérdező kommentje:
Egyébként eroltetni sem szeretnem ezt az eskuvo temat mert lehet h attol csak rosszabb lesz. De sokszor volt mar olyan h viccesen de komolyan kerdeztem tole h na mikor lesz az eskuvonk?! Es erre mindegy egyes alkalommal az volt a valasza h majd lesz vagy h majd elveszlek babam. Erre en vissza kerdeztem h tenyleg? Es az volt a valasza h igen. Tehat nemtudom ezek utan eldonteni h mit gondoljak. Szerintetek? Igy mar mas a helyzet vagy tovabbra is ugy gondoljatok h nemfog elvenni?! Kivancsi vagyok..
2019. szept. 4. 17:32
 34/69 anonim ***** válasza:
100%

Mitől lenne “Igy mar mas a helyzet”? Ugyanazt írtad, amit eddig, semmi mást.

Az a baj, és azért írják itt többen, hogy felelőtlenség volt szülni, meg h alig ismered, mert ez a kapcsolat egyszerűen nem érett meg a gyerekvállalásra (ahogy az előző kapcsolata sem), hisz’ még az alap kommunikáció sem működik köztetek. Alap dolgo(ka)t nem tudtok megbeszélni, nem vagytok képben egymás érzéseivel/gondolataival alap témával/kal kapcsolatban. Ez az egyik nagyon nagy gáz, az meg a másik, hogy ezt észre sem veszed, ill. ennek ellenére remegsz az esküvőért; ezért “oltanak” itt az emberek.

2019. szept. 4. 18:15
 35/69 A kérdező kommentje:
Miért szerintetek keves az 5ev? Akkor mennyit kellett volna varnunk a gyerekvallalasig meg stb. ? Szerintem az 5ev az nem keves. Mi ertelme az egyutt elesnek a parkapcsolatnak ha nincs gyerek? Eskuvo utana is lehet ha mar vannak gyerekek. Nem muszaly elotte hazasodni. Es beszeltunk mar a hazassagrol. Le is irtam h mit. Szoval nem ertem h mire vagytok ennyire ki akadva.
2019. szept. 4. 18:32
 36/69 anonim ***** válasza:
100%

„Majd ha elveszlek babám”?!?!?!?!

Itt téptem volna le a fejét. Neked nem esik szarul h ennyire lekezelően szól hozzád? Komolyan annyira ostoba vagy h nem esik le h csak játszik veled és hülyének néz? Vedd már észre h soha nem fog elvenni. Nincs itt trauma az előző házassága miatt, meg ilyen marhaságok. Egyszerűen csak nem kellesz eléggé. Rengeteg kapcsolatban van ilyen jelenség. Az meg nem számít h hányszor szülsz neki. Az teljesen más téma.

2019. szept. 4. 18:32
 37/69 anonim ***** válasza:
77%

Nyilván nem 5 év uán vállaltatok gyereket... Kétszer 9 hónap terhesség ugye, plusz az az idő ami eltelt a két gyerek születése között, plusz ami eltelt azóta. Kb 2 év után már jött is a gyerek, ami lófsz idő egy kapcsolat szempontjából. Ennyi ideig baromi könnyű egy kapcsolatot fennartani, és látod, hogy a tiétek se működik és nulla a kommunikáció.

Szívből gyűlölöm az ilyen ostoba, elmaradott szerencsétleneket akik szerint azért kell a párkapcsolat hogy lehessen a pujákat potyogtatni... NEM!!! Egy kapcsolat rohadtul nem erről szól, a gyereked viszont örök lelki nyomorék lesz ha ilyen semmirevaló kapcsolatba szülöd.

2019. szept. 4. 18:37
 38/69 anonim ***** válasza:
74%
Huuuuhh, de messzire szaladtunk, csak azért, mert nem házasok.
2019. szept. 4. 18:57
 39/69 A kérdező kommentje:
Nem ugy mondta h majd ha elveszlek babam hanem ugy h majd elveszlek babam :D na mindegy. Latom fel idegesitettelek titeket azzal h nem vagyunk hazasok:D
2019. szept. 4. 19:00
 40/69 anonim ***** válasza:
100%
Bármit is írunk, te képtelen leszel elfogadni, hogy soha nem leszel menyasszony vagy feleség. Ettől függetlenül még lehet jó a kapcsolatotok. Nekem is biztosan nagyon rosszul esne, ha vágynék az elköteleződésre, a kapcsolat magasabb szintre emelésére, de a párom nem lenne rá hajlandó. Ugyanakkor teljesen megértem a férfit is. Okos ember nem követi el ugyanazt a hibát kétszer. 5 év semmi. Neked is kevés volt ahhoz, hogy kiismerd, mert itt a gyakorin próbálod meg kisakkozni, hogy vajon elvesz-e valaha feleségül. Ha meg is kérné a kezed, nem lenne benne köszönet, mert erőszaknak, kényszernek érezné. És mit tesz ilyenkor a férfi? Menekül... és hátra sem néz.
2019. szept. 4. 19:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!