Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » . Ti mit szolnátok ahhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

. Ti mit szolnátok ahhoz (leginkabb nok velemenyet varom) ha 5 ev es ketto gyerek utan meg mindig nincs eljegyzés v eskuvo?

Figyelt kérdés
2019. szept. 4. 14:01
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
92%

Na akkor had foglaljam össze:

Engem rohadtul nem érdekel, hogy te feleség vagy vagy nem, de hiába bizonygatod itt, hogy téged sem, különben nem picsognál itt 6 oldalon át.

Én nem szülnék így, egyet sem, nem még 2t, meg is mondom miért.

Egyszer azért, mert képes vagyok kommunikálni a párommal, és tisztában van vele, hogy ez nekem fontos. Azzal is tisztában van, hogy ha neki nem az, vagy nem akar elköteleződni, akkor nem egymást keressük.

Lehet hogy megbántok pár embert ezzel, de ha nem hajlandó elköteleződni, aláírni, hogy összetartozunk ,akkor én ne fogok kiszolgáltatott helyzetbe kerülni, ahol munka nélkül, egyedül egy kisgyerekkel a túlélésért küzdhetek, miközben ő a 3. macáját fogyasztja, mert épp eszébe jutott. A párom szerencsére nem ilyen karakter, ettől függetlenül a pakliban benne van, még akár 20-30 év múlva egy kapuzárási pánikkal egybekötve is.

Az, hogy ígérgeti, hogy maaajd, meg talán, meg majd ELJÖN AZ IDEJE!!!!! Ez a legnagyobb kamu az egészben.. Mégis mikor jönne el az ideje, ha nem 5 év és 2 gyerek után?!?!?! (Ha már előtte nem jött)

Képzeld el, hogy most kezdtek el járogatni, és kint van neki a facebookon, hogy egyedülálló.. Ez olyan, mintha már 5 éve együtt lennétek, de a facen még mindig egyedülálló, ahelyett, hogy kapcsolatban lenne... Kíváncsi lennék, ezt meddig tűrnéd, bár ahogy nézem, elhinnéd, hogy "jövőre" átállítja...

Ha felhozod a témát, az nem nyaggatás, hanem kiállás magadért. 2 gyerekkel rohadtul nem mindegy, milyen viszonyban vagytok jogilag.

Mondok egy példát, sőt 2t.

Tegyük fel, hogy a pasid házában éltek mind. Elüti egy autó. Kié a ház? Nem a tied.... Hova mész két kisgyerekkel? ??

Albiban laktok? baleset éri a pasit, mihez kezdesz? Értem én, hogy nem vagy okos, de szegény gyerekeidnek nehéz élete lesz melletted...

De persze ugrálhatsz, ahogy akarsz, a srác okosabb volt.. Se sulid,se érettségid, se szakmád, se munkád, egy fityinged sincs... Mit tudnál csinálni, 2 gyerekkel, 0 Ft-tal, ha azt mondja,o igen Nyuszikám, új Babám lett, pakolj szépen, menj utadra, holnaptól a Marcsi lakik itt, már terhes az új gyerekkel... SEMMIT!!! Semmit nem tudnál tenni.

És ha azt mondja jövő héten, hogy"Haggyámá, vesz el a rosseb" mit teszel? Semmit?

Nincs értelme a házasságnak? Hát neki nincs is, potyogtatod a pulyáit, ellátod, gondolom főzöl, mosol, kiganézod, ha kell, persze, hogy neki rohadtul megfelel így is... Te meg házasság nélkül szültél, imádkozz, hogy ne rakjon ki , mikor a macska is megy sz.rni...

Ezért van az, hogy előbb BESZÉLÜNK a kapcsolat elején, megismerjük másik igényit, elképzeléseit, preferenciáit, és ha minden klappol, akkor lehet szorosabbra fűzni az ismeretséget, majd az előbb felsoroltak szerint mehet tovább a dolog. Ha nekem az volt az életcélod, hogy gyereket szülj, hiszen anélkül semmi értelme a kapcsolatnak, az meglett, tessék, örülj. Ha feleség akarsz lenni, arról előbb kellett volna beszélni.

Bár azt hiszem, neked nem a házasság, mint jogi intézmény piszkálja a fantáziádat, hanem a hercegnős fehér ruhában való villogás ( még ha azt is írod, hogy 2 tanúval is jó lenne, az kamu).

Egy szó, mint 100, a pasi hülyít, te meg hagytad/ hagyod neki.

Viszont tudja, hogy patt helyzetben vagy, semmit nem tudsz tenni...

Gratulálok.

2019. szept. 5. 09:49
 62/69 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván 40hez közeledve a csávó fogott egy 17 éves buta kislányt, felcsinálta, aztán jó lesz, míg nem jön fiatalabb.
2019. szept. 5. 11:37
 63/69 anonim ***** válasza:
100%

A származásodról a véleményemet továbbra is fenntartom, teljesen mindegy mi a neved. Ha nem lennél az, aminek gondolunk, nem így reagálnál.

"majd ha egy par ev mulva feleseg leszek akkor írok nektek ha gondoljatok" - Sose leszel feleség, de ha mégis (bár kétlem), elég szánalmas lesz, hogy hosszú-hosszú évek és több rajkó kell hozzá, hogy kihisztizd, hogy elvegyen a bikád.

"A szerelemhez,szeretethez nem kell hazassag. Ez egy komoly kapcsolat,2 gyonyoru szep gyerekunk van es ha nem szeretnénk egymast akkor nem lenne a két gyerek sem!!!!" - Nem kell házasság hozzá? Akkor miért vagy így kiborulva, miért toporzékolsz azért, hogy elvegyenek? Ha így gondolkodnál, sose írtad volna ki ezt a kérdést se :)

Nem fog soha elvenni, és milyen jól teszi :)

2019. szept. 5. 15:43
 64/69 anonim válasza:
81%
Én házasságban élek 31 éve, egy gyerekünk van, az öcsémék 29 éve élnek együtt eljegyzés, és esküvő nélkül. Két gyerekük van. A kapcsolataink minősége között semmi különbség nincs. Nem ezen múlik!
2019. szept. 6. 20:04
 65/69 anonim ***** válasza:
100%

A 61-es majdnem minden leirt szavaval egyetertek.

A kapcsolat milyensegen nem fog valtoztatni (egyebkent nagyon stresszes osszehozni egyet, sok par oli egymast a tervezeseben), es itt tobben is irtak, hogy a papir nem szamit... ha nem szamit, akkor szerintem a fiokban elfekhet, jogilag be vagy biztositva, ha meghal/ barmi mas nem kell az elozo gyerekek anyjaval a penzrol vitatkozni.

Figyelj, 22 eves vagy. Az osszes ismerosom, aki ilyen fiatalon ment ferjhez elvalt. Ha ezert halogatja, mert fiatal+eretlen vagy meg hozza, ez ertheto. (Amugy az is vagy, mar ne is haragudj) es en sem vennelek el. Ahogyan fent irtak kiganezod, kvazi felesegkent elsz mellette. Minek valtoztatni ezen?

Na mindegy, hajra par ev mulvara varjuk majd a kovetkezo kerdesedet felesegkent.

2019. szept. 7. 08:29
 66/69 anonim ***** válasza:
79%
Én ilyen helyzetbe nem kerülnék, mert ha gyereket vállalnék, csak úgy, hogy előtte megesküdtünk, és ezt kapcsolat elején el szoktam mondani. Ha a párom erre nem hajlandó, azt jelenti az esetemben, hogy kamuzott nekem, és hülyének nézett, szóval kuka.
2019. szept. 7. 17:53
 67/69 anonim ***** válasza:
100%
Hátizé.., alapjáraton én sem vagyok egy nagy házasságpárti, mmint pont letojom, h most van-e papírunk a kapcsolatunkról, vagy nincs. Ennek ellenére férjnél vagyok, mert (!) a páromnak fontos volt. Sztem ennyi a “kulcs”... ha az egyik félnek fontos, a másiknak meg tökmindegy, a logika és a józan ész (meg ugye a kompromisszum, mint minden hosszantartó kapcsolat alapja) azt diktálja, h ilyen esetben a semleges fél igazodik ahhoz, aki fontosnak tartja - egyébként ez nem csak a házasságra, kb. bármilyen felmerülő élethelyzetre/problémára/esetleges konfliktusra igaz. Ha ez nem történik meg, akkor vagy a kommunikáció nem megfelelő a felek között, szóval nem tudják egymásról, h mit éreznek az adott dologgal kapcsolatban, vagy a másik fél nem közömbös, hanem (itt pl.) házasságellenes. Nyilván itt sem működik a kommunikáció, de ezesetben komolyabb a probléma, hisz’ a működésképtelen párbeszéd helyrehozása után a házasságellenesség kiváltó okait is tisztázni kell.
2019. szept. 7. 18:04
 68/69 anonim ***** válasza:
19%
13 év és 3 gyerek után se volt se eljegyzés, se esküvő. Én azt a pénzt inkább a gyerekeimre költöm. És ez jól is van így...
2019. szept. 9. 07:49
 69/69 anonim ***** válasza:
46%
Kérdező mi történt azóta???most találtam a kérdésed kíváncsi vagyok.Hasonlo helyzetben lévő 2 gyerekes anyuka .
2022. jún. 2. 10:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!