Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » . Ti mit szolnátok ahhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

. Ti mit szolnátok ahhoz (leginkabb nok velemenyet varom) ha 5 ev es ketto gyerek utan meg mindig nincs eljegyzés v eskuvo?

Figyelt kérdés
2019. szept. 4. 14:01
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 A kérdező kommentje:
Tudom mire gondoltok!!!! Arra h cigany vagyyok. Tevedesben vagytok mert nem Balog az igazi nevem. Áll néven írtam ki a kerdest. Magyar vagyok. Nem caak a cigany lanyok szulnek fiatalon!!! A kamuzasrol meg csak annyit h szerintetek nincs jobb dolgom ketto gyerek mellett? Egyaltalan nem kamu. De gondoljatok amit akarttok.. nem vagyok cigany!!!!!! Nem ez az igazi nevem!!!@@
2019. szept. 4. 22:25
 52/69 anonim ***** válasza:
100%

Egy másik kérdésnél még csak 20 voltál és 17 évesen szültél. És ott éppen minden tökéletes volt, oldalakon keresztül bizonygattad, hogy te milyen jó anya vagy és ebben semmi furcsa nincs. Lám-lám a csodapárkapcsolat ennyire jó? Vagy mégsem?

Most mi az igazság? Vagy csak trollkosz? Annak kicsit uncsi vagy, sok hozzád hasonló van az offline térben is.

2019. szept. 5. 05:38
 53/69 A kérdező kommentje:
Attol meg lehetek jo anya es lehet jo a kapcsolatom!!! Mar megmondtam h nem trollkodok es azert irtam mas neven a kerdest h ne ismerjenek fel.. mert azt nem szeretnem. De tovabbra sem vagyok cigany es ha az is lennek akkor mi lenne a gond? Egy cigany lany vagy no is lehet normalis ..szerintem ritka aki ezen az oldalon fel valalja a nevet. Egy szoval sem mondtam h rossz a kapcsolatunk mert szinte ugy elunk mint ferj es feleseg. Fel tettem egy kerdest erre ti lassan leciganyoztok? Hat kossz :/
2019. szept. 5. 07:42
 54/69 anonim ***** válasza:
100%
Téged alaposan bepaliztak, de ennek ellére naívan hiszel neki. Gondolom jó tested van. Kiváló alapanyag szexhez. Nem akarsz szeretőt tartani? Én is szívesen hitegetnélek házassággal, meg nálam sem kéne dolgoznod. Merre laksz?
2019. szept. 5. 07:53
 55/69 anonim ***** válasza:
100%

Nem párkapcsolati kérdés ez, csak matek. De mivel te nem érettségiztél le (vagy a helyesírásod alapján ha mégis van, semmi tartalom nincs mögötte), segítek.

A te havi bevételed nulla forint. A párodé X forint. Eltart, mert közös gyerekeitek vannak, nyilván vett egy szép házat vidéken, meg van némi félretett pénze, autója. Ha házasok lennétek, mindennek a fele egy ingyenélő ostoba pitsa ölébe hullana (ez lennél te). De így, ha megun, akármelyik pillanatban kiteheti a szűrödet az utcára, fizet havi 40ezer gyerektartást, ő meg továbbrepül a következő 17 éves pitsára. Se ház, se pasi, aki eltartson téged, meg a pujáid. Na ezért nem fog elvenni soha.

2019. szept. 5. 08:19
 56/69 A kérdező kommentje:
Kedves utolso. Te rosszul gondolod :D egyáltalán nem ismered a páromat de mindegy nem részletezném :D
2019. szept. 5. 08:46
 57/69 A kérdező kommentje:

Az elozo kis akárkijenek sem volt egy forint jovedelme,életében nem dolgozott es ez jó volt neki.. :D honnan tudod h eltart ? Meg h van felre tett penze ? Na ezen jot nevettem :D ha ismerned a mi kis tortenetunket akkor nem ezt mondanad ;) ennek koze sincs a hazassaghoz de majd ha egy par ev mulva feleseg leszek akkor írok nektek ha gondoljatok. Es meg mielott azt hinetek h a gyerekeim apja kihasznal engem hat akkor megsugom h tevedesben vagytok mert szeretjuk egymast. A szerelemhez,szeretethez nem kell hazassag. Ez egy komoly kapcsolat,2 gyonyoru szep gyerekunk van es ha nem szeretnénk egymast akkor nem lenne a két gyerek sem!!!! Szivesen megirnam privibe a mi kis eletunket de ezt még meggondolom. Tehát szo sincs eltartásrol. Lehet h akkor megertened a helyzetemet!!!

Aki meg azt írta h csak a szex miatt kellek a páromnak hát barátom te egy jó nagy barom vagy!!!!:D

2019. szept. 5. 08:57
 58/69 anonim ***** válasza:
100%
Igen-igen biztosan igazad van... a mesékben.
2019. szept. 5. 09:08
 59/69 anonim ***** válasza:
100%

Az előző nője is kitartott volt. Micsoda véletlen.

Persze, most itt bizonygatod, hogy nem kell a házasság, akkor minek írtad ki a kérdést?

Amúgy milyen jövedelmed lenne? 22 éves vagy, lószart nem tanultál, nem dolgoztál. A 28 gyes, meg a csp nem jövedelem.

2019. szept. 5. 09:34
 60/69 A kérdező kommentje:

Hát nem ő volt az aki válni akart hanem a nő.. ha már így alakult felolem bele mehetunk a reszletekbe. Ezen kivul neki sincs mas jovedelme na akkor mirol is beszelunk ? Valamit nagyon felre ertettetek. En nem tartatom el magunkat vele. Nekem is van egy kis penzem es neki is

Ennyi. Szoval még tovabbra is ugy gondolom h ennek semmi koze a hazassag kotesnek. Lehet h még tényleg nem áll készen erre es nekem turelmesen kene varnom.

Normalis emberek modjara szeretnek veletek beszelgetni es nem pedig veszekedni vagy vitatkozni. Innentol kezdve mar nyugodtan bele mehetunk a reszletekbe!!!!

2019. szept. 5. 09:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!