Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit tennétek, ha a párotok 8 év után sem kérné meg a kezeteket?
Az attol fugg. Ha mar beszeltunk a hazassagrol (es ennyi ido alatt erinteni kell a temat), akkor egyreszt tudnunk kell egymas ehhez valo hozzaallasat. Ha pl tudja hogy en eskuvot akarok, es o se zarkozott el tole, de folyamatosan tologatja, akkor az 8 ev utan mar kuka ugy gondolom. Ha viszont egyikunknek se fontos a dolog, akkor meg jo minden. Nem mindenkinek szamit a papir.
Nekem szemely szerint az eskuvo sose volt kozponti dolog, az viszont annal inkabb, hogy a parommal oszinten kommunikalhassak mindenrol - beleertve ezt is. Ha o azt mondana, hogy akarja, es megse szanja ra magat, akkor nyilvan nem oszinte. Ez viszont lehet mar szakitook.
Ha 14 évesen jöttünk össze és 22 vagyok, akkor semmit.
Mostani párommal 20 éves koromban jöttem össze (volt már szó -távoli jövőképként- esküvőről, ő veti fel gyakrabban). Ha 28 évesen még nem leszek eljegyezve, akkor beszélnék vele, hogy mi a helyzet illetve nem szeretne-e gyereket, mert én már igen. (Ezt is tudja)
Megbeszélni vele, hogy mik a tervei (kettőtökkel). Ha nem szerepel benne a házasság, rákérdezni. Mert neked fontos. Ha azt mondja, hogy neki nem az, mondd el újra, hogy de neked fontos. Ha erre tiltakozik,
mondd neki, hogy számodra nem fontos a főtt kaja - mégis főzöl. Meg tudnád oldani a kajálást munkába, este meg pl. szendvics. De akkor mától nem lesz főzőcskézés, de még egy rántotta sem - mert neked nem fontos... Neki az? Van ilyen...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!