Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Meg csaltam a barátomat és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg csaltam a barátomat és azóta egesznap csak sírok olyan rossz nagyon megbantam mit tegyek? 23N

Figyelt kérdés
Most nincs itthon a barátom majd 2 hét múlva jön haza el kellett utaznia.. Én buliztam munkatarsaimmal és ittunk is sokat én már alig voltam magamnál aztsem tudtam micsinalok. Csak reggel mikor a pasinal ébredtem meztelenül akkor ő mondta én el sem akart hinni.. Amúgy ennek a pasinak tetszek már régtol mindig leraztam. 4 éve vagyunk együtt a baratommal
2019. máj. 8. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 A kérdező kommentje:
Igen voltam, eröszak
2019. máj. 11. 11:16
 82/84 anonim ***** válasza:
0%

Sajnàlom Kérdező.

Én voltam màr csatak részeg mondjuk 34 évem alatt, feküdtem is úgy le hapsival hogy semmire nem emlékeztem màsnap, de egyszer nem jutott eszembe az, hogy feljelentsem, bàrki életét tönkretegyem azért, mert bepiáltam.

Nehéz így ezt leírnom, mert anya vagyok, 9 éves a lànyom, de mindig arra fogom tanítani, hogy tudja hol a hatàr.

Véleményemtől függetlenül sajnàlom ami történt veled.

Üdv, egy fizikailag kényszerített, megerőszakolt 34 éves nő, akin 3-an mentek végig.

2019. máj. 11. 16:10
 83/84 anonim ***** válasza:
34%
Ja, úgy hogy színjózan voltam.
2019. máj. 11. 16:11
 84/84 anonim ***** válasza:
84%

Még mindig nem kell összekeverni azt, hogy valaki részegen lefekszik valakivel és azt, hogy öntudatlan állapotban megerőszakolják. Ha nem lenne ilyen törvény, akkor műtét után is lefeküdhetnek veled, amikor azt se tudod hol vagy. Vagy utcán összeesel, úgy is. Meg ilyen esetben.

A jogszabályok nem ismerete nem ment fel senkit alóla, ezt érdemes lenne megtanulni végre.

És el lehet hinni, hogy ha részegen valaki lefekszik egy másik emberrel és ráfogja hogy erőszak, neki kell bizonyítani hogy megerőszakolták. Ez nem rámondásra megy. Tehát tönre se lehet tenni mások életét azzal, hogy ráfogják.

De itt elég egyértelmű helyzet áll fent, hogy erőszak volt. De mint mondtam, a bíró nem haveri alapon szerzi meg a pozícióját, szóval képes lesz ésszerű döntést hozni.

2019. máj. 11. 17:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!