Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg csaltam a barátomat és azóta egesznap csak sírok olyan rossz nagyon megbantam mit tegyek? 23N
Hú. Ne bonyolítsuk már túl. Ittál, berúgtál, bezsongtál, dugni akartál és ott volt az illető. Dugtatok. Kétlem, hogy akaratod ellenére felkapott a vállára, hazavitt és a munkatársaid ezt engedték. Akartad te is a dolgot, csak alkoholos befolyásoltság alatt.
És lehet jönni azzal, hogy erőszak és hasonló kibúvókkal, de értelmes ember ezeket tinikorában kinövi. Ha én részegen balesetet okozok, akkor én voltam a tettes. Ha valaki részegen bemászik valaki ágyába, akkor ő volt a tettes. Ennyire egyszerű. Egyre több nőtől hallani mindennel kapcsolatban ilyen gyerekes kifogásokat és megy a csodálkozás, hogy egy csomó értelmes pasi miért nem áll meg egy nőnél. Na, részben pont ezért.
Bónuszkérdés: Te fordított esetben mit reagálnál a barátod ilyen félrelépésére?
"dugni akartál"
#35-ös, miért jelentesz ki a másik nevében olyat, amit nem tudhatsz?
Kérdező, amikor elmentél arra a céges összejövetelre, akkor dugás szándékával mentél oda?
Lazy. Nekem is volt már, hogy annyit ittam, hogy képszakadásom volt. Másnap elmesélték, hogy kértem még piát. Tehát ki tudtam nyilvánítani az akaratomat. Az én esetemben 4en voltunk, így okom nem volt kételkedni ebben másnap. A kérdező esetében az a gond, hogy csak az tudja, hogy akaratát ki tudta e nyilvánítani a kérdező, eszméleténél volt vagy ellenkezett e egyáltalán, aki meghúzta. A kérdező is ott volt, csak ő ugye nem emlékszik. Így az a kellemetlen helyzet állt elő, hogy egy állítás van + látlelet vagy hamistanuzhat is a kérdező, ha akar...
32/f
76%. Azt azért megértheted, hogy a nemierőszak egy meglehetősen komoly vád és azért rávágni, hogy nemierőszak, csak mert a kérdező nem emlékszik, az azért elég durva.
De akkor legyen nemi erőszak. Ki az a hülye, aki hazaviszi akit megerőszakolt és levetkőztetve várja, hogy az magához térjen az ágyában, meg még el is meséli neki, hogy amúgy dugtak, ha esetleg nem emlékezne és ennyiből nem lenne egyértelmű.
Az is meglehetősen fura, hogy a kérdező nem az iránt érdeklődik, hogy nemierőszakot követték e el, hanem hogy ez megcsalás e. Ennyi erővel ti meg az erőszak lehetőségével mosdatjátok. Nőkben is lehet itt csalódni.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!