Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma lesmarolt egy srac. En nem akartam. Es nagyon rossz volt. Utana is rosszul ereztem magam. Van egy egy eves kapcsolatom. Mindennel jobban szeretem a baratomat. Nem akarom elvesziteni. Buntudatom van. De ez tortent. Ez megcsalas?
Hogy történt?
Ha erőszakoskodott, és a szátok összeért végül, de te eltoltad, akkor kimondható, hogy te nem voltál benne a dologban, rád lett kényszerítve, ilyenkor nem a barátod ellen cselekedtél.
Ergó nem beszélhetünk megcsalásról.
De persze ez attól függ, hogy is történt pontosabban.
Nem megcsalás, de könnyítene a lelkeden, ha elmondanád a barátodnak. Mert elvileg Te le lettél smárolva, nem tehetsz róla. És ha őszinte vagy, jobb, mintha később esetleg mástól tudná meg, és jobb, mint a bűntudat, amit valszeg azért érzel, mert a fiú úgy érezte, hogy lesmárolhat vagy hogy van esélye nálad (nem tudok részleteket).
A barátod - ha értelmes -, ki fog akadni persze, de nem fog lek*rvázni téged, csak a fiút fogja szidni. És tudni fogja, hogy jó a csaja. :)
L23
ennek már volt előzménye az biztos.
dumáltatok,flörtöltetek neten-megcsalás
eljutottál egy kettesben töltött egyértelmű helyzetbe,esetleg randiba-megcsalás
nem pofoztad fel,nem lökted el-ezért megcsalás.
szóval nem kapsz feloldozást,mert ami történt az logikus végeredménye az előzményeknek.
nem!
de legközelebb ránts fel a térded a tökébe az segít ilyenkor!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!