Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma lesmarolt egy srac. En nem akartam. Es nagyon rossz volt. Utana is rosszul ereztem magam. Van egy egy eves kapcsolatom. Mindennel jobban szeretem a baratomat. Nem akarom elvesziteni. Buntudatom van. De ez tortent. Ez megcsalas?
figyelj, egyedül te tudod. mennyire ellenkeztél? ha nem tettél meg mindent azért, hogy elkerüld, ergo nem próbálkoztál teljes erődből eltolni/elrántani a fejed stb, az igenis az. vagy pl próbáltad volna összezárni a szád, ráharapni a nyelvére (persze nem leharapni :D), stb?
ha csak álltál, mint egy hülye és "jaj ne" finomkodó tolásokkal próbáltad elhárítani, az az. te is hibás vagy benne.
én nem mondom, lehet, hogy le tudott smárolni egy fiú akaratod ellenére és hiábavaló volt minden ellenkezésed - bár magam ezt elképzelni nem tudom, hogy hogyan tudna egy srác akaratom ellenére, persze ez lehet szitu függő is. namindegy, TE tudod egyedül, szóval legyél őszinte magadhoz.
és az egyik felettem kommentelő elgondolkoztatott engem is. hogyan kerültél te egy ilyen szituba egy fiúval? ez se mellékes egyáltalán.
Azért ne mondjátok, hogy szájösszezárással lehet ilyenkor egyből reagálni. Engem a barátom anno az első randinkon nyelvessel lesmárolt, úgy lefagytam, azt se tudtam, hol vagyok, pedig nem kellett volna így ledöbbennem, még vártam is kb, mert leültünk egy padra.
Szóval nem tudom, titeket smároltak-e már le hipp-hopp, de attól tényleg lefagy az ember egy pillanatra, és nem jutnak eszébe ilyen taktikák, hogy júj, gyorsan összeszorítom a szám, és lerúgom a heréit. Pláne, ha ültök, nehézkes lerúgni.
oké.
akkor arra mi a mentség,hogy nem mondod el a barátodnak?
egy normális lány azzal kezdené,hogy képzeld ma egy paraszt erőszakoskodott velem én meg felpofoztam.
te nem mondtad el,sunyiskodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!