Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma lesmarolt egy srac. En nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma lesmarolt egy srac. En nem akartam. Es nagyon rossz volt. Utana is rosszul ereztem magam. Van egy egy eves kapcsolatom. Mindennel jobban szeretem a baratomat. Nem akarom elvesziteni. Buntudatom van. De ez tortent. Ez megcsalas?

Figyelt kérdés
2014. szept. 14. 00:49
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Egy erőszakoskodó döbbent rá Téged, hogy számodra mennyire fontos a barátod? A sztori több sebből is vérzik, akartad és megtörtént, legyen gerinced elmondani!
2014. szept. 14. 01:15
 22/39 anonim ***** válasza:

azért nem mondod el,mert randiztál a gyerekkel a barátod háta mögött,kalandoztál,keresgéltél kicsit,és a végén nem jött be.

ennyi a sztori.

2014. szept. 14. 01:18
 23/39 A kérdező kommentje:
Megszakitottam a sraccal minden kapcsolatot.csak a baratomra szeretnek koncentralni.nem tudom,hogy elmondom-e.de minden erommel azon leszek, hogy a legjobbat adjam neki es helyrehozzam.magamban is.
2014. szept. 14. 01:23
 24/39 anonim ***** válasza:

akkor a végén csak kiderült,hogy bizony igen,ez megcsalás volt.

és ha a srác nem ennyire rámenős és nem bas-sza el,akkor bizony lehetett volna itt több is ha van barátod ha nincs.

2014. szept. 14. 01:25
 25/39 anonim ***** válasza:
Az is kiderült, hogy a barátja forrófejű, és valószínűleg kidobná a lányt féltékenységében. Ez sem utolsó információ.
2014. szept. 14. 01:27
 26/39 A kérdező kommentje:
Istenem.:( nem lehet igaz:( soha nem akarom Ot bantani:( mivel tegyem jova?
2014. szept. 14. 01:34
 27/39 anonim ***** válasza:

kidobná mert nem erőszak történt,hanem a kérdező randizott a gyerekkel.

és írta azt is,hogy megszakította a kapcsolatot a sráccal,tehát tuti,hogy neten is írogattak egymásnak,be lett oltva,megbeszélték a randit stb.

ebben mi a fene lenne már forrófejűség a barátja részéről?

logikus következmény a kidobás.

2014. szept. 14. 01:36
 28/39 A kérdező kommentje:
Azelott beszelgettunk.mielott meglett volna a kapcsolat...de akkor sem ugy mint akik tetszenek egymasnak.nekem pl egyaltalan nem jon be.ez masfel eve volt.mikor lett baratom nem is irtunk...azota...es ma talalkoztunk.
2014. szept. 14. 01:38
 29/39 A kérdező kommentje:
Es beszelgettunk es vaganykodott...aztan ketten maradtunk.en vegig akartam.tartani magam.de nem szamitottam csokra
2014. szept. 14. 01:39
 30/39 anonim ***** válasza:

fogalmazz már egyenesen.

ma randiztatok.

2014. szept. 14. 01:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!