Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit csináljak, teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak, teljesen kétségbe vagyok esve, de nem akarom elveszíteni, tudom hülye voltam, de szeretem. Nagyon rossz lennék?

Figyelt kérdés

Kb 1 éve megismertem egy srácot msn-en beszélgettünk, és nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak, egyszer csak, elárulta,hogy megkedvelt, és szeret. Hasonlókat éreztem én is. Úgy volt találkozunk, de munkanélküli, anyával él, boldogtalan, és sajnos pénze sincs. Tali nem jött össze:(

Elment Pestre dolgozni teljesen eltűnt. Nekem közbe kapcsolatom lett és lefeküdtem a fiúval.

Közbe megint előkerült, úgy volt h talizunk Pesten, de nem mert eljönni mert kamu képet küldött magáról, persze akkor én már ezzel tisztába voltam.

Most ismét kezdünk összemelegedni, vagyis már nem tudom, mert elmondtam neki h nekem már volt egy kapcsolatom. Teljesen kibukott én meg görcsbe ülök egész nap, nem akarom elveszíteni, most beszéltünk meg egy talit, ő azt mondja kellek neki de elmúlt a varázs.

Félek h itt a vége. de ezt még meg lehet bocsátani nem?

ő is becsapott, tudom ez nem indok rá de szerettem a másik fiút, vagyis most jöttem rá h az nem szerelem volt de ezen már nem tudok változtatni.

Kell nekem ez a fiú de nem tudom mit csináljak ötletek?

Bocs A hossz miatt

2010. febr. 20. 13:16
 1/4 anonim válasza:
Nem akarod elveszíteni? Dehát nincs is mit elveszíteni rajta, nem is találkoztatok. Ha akar még veled esetleg, akkor találkozzatok és majd kialakul. Felesleges meg nem történt dolgok miatt törnöd magad.
2010. febr. 20. 13:26
 2/4 anonim ***** válasza:
hány éves vagy??? 13??? Ő eltűnt, te bepasiztál... Mégis mit kellett volna tenned??? Várni rá életed végéig, hátha felbukkan még egyszer??? Ha így áll a dolgokhoz, neki sem lehet túl sok esze!
2010. febr. 20. 14:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak azt nem tudom, h akar-e vagy végleg csalódott bennem
2010. febr. 20. 15:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Még semmi sincs veszve:) Ha tényleg szeret,akkor meg tud bocsátani.Viszont az,hogy nem is találkoztatok még...lehet,hogy személyesen már más lesz a véleményetek egymásról.A kamu képről meg csak annyit...szépen átvágott =)
2010. febr. 20. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!