Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak, teljesen kétségbe vagyok esve, de nem akarom elveszíteni, tudom hülye voltam, de szeretem. Nagyon rossz lennék?
Kb 1 éve megismertem egy srácot msn-en beszélgettünk, és nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak, egyszer csak, elárulta,hogy megkedvelt, és szeret. Hasonlókat éreztem én is. Úgy volt találkozunk, de munkanélküli, anyával él, boldogtalan, és sajnos pénze sincs. Tali nem jött össze:(
Elment Pestre dolgozni teljesen eltűnt. Nekem közbe kapcsolatom lett és lefeküdtem a fiúval.
Közbe megint előkerült, úgy volt h talizunk Pesten, de nem mert eljönni mert kamu képet küldött magáról, persze akkor én már ezzel tisztába voltam.
Most ismét kezdünk összemelegedni, vagyis már nem tudom, mert elmondtam neki h nekem már volt egy kapcsolatom. Teljesen kibukott én meg görcsbe ülök egész nap, nem akarom elveszíteni, most beszéltünk meg egy talit, ő azt mondja kellek neki de elmúlt a varázs.
Félek h itt a vége. de ezt még meg lehet bocsátani nem?
ő is becsapott, tudom ez nem indok rá de szerettem a másik fiút, vagyis most jöttem rá h az nem szerelem volt de ezen már nem tudok változtatni.
Kell nekem ez a fiú de nem tudom mit csináljak ötletek?
Bocs A hossz miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!