Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Meg csaltam a barátomat és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg csaltam a barátomat és azóta egesznap csak sírok olyan rossz nagyon megbantam mit tegyek? 23N

Figyelt kérdés
Most nincs itthon a barátom majd 2 hét múlva jön haza el kellett utaznia.. Én buliztam munkatarsaimmal és ittunk is sokat én már alig voltam magamnál aztsem tudtam micsinalok. Csak reggel mikor a pasinal ébredtem meztelenül akkor ő mondta én el sem akart hinni.. Amúgy ennek a pasinak tetszek már régtol mindig leraztam. 4 éve vagyunk együtt a baratommal
2019. máj. 8. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 A kérdező kommentje:
Megtörtént érzem a nyomát..
2019. máj. 9. 00:00
 22/84 anonim ***** válasza:
100%

"De hát azt mondja nem ellenkeztem akkor is erőszak?"

Ha abszolút semmire sem emlékszel, csak elmondták neked, akkor az erőszak.

2019. máj. 9. 00:02
 23/84 Rockarc ***** válasza:
45%

Tehat egy munkatarsad leitatott es megeroszakolt? Ha rahuzod a vizeslepedot, akkor tisztazhatod magad.

Megannyi kerdes felmerul meg igy is. Mondjuk szep kis munkatarsaid lehetnek, ha ezt vegigneztek egytol egyig. Legkesobb amikor zombiva valsz be kellett volna rakjanak egy taxiba. Mielott eszedbe jutna, az nem fog menni, hogy a baratod elott mast allitasz, mikozben feljelentes sem lesz belole, az tul atlatszo lenne.

Bocs, de en nem hiszek ebben a verzioban. Oke ittal, de korant sem voltal eszmeletlen, "csak" megtortentek a dolgok. Igy szokott ez lenni. Nem tudok felmento okot irni, de a feljelentes az jo alibi lenne. Rajtad mulik ki viszi el a balhet.

43F

2019. máj. 9. 00:03
 24/84 anonim ***** válasza:
52%
Az ember általában 23 éves korára kitapasztalja, miből, mennyit képes úgy inni, hogy az ne járjon kiszolgáltatottsággal. Tekintettel arra, hogy a kedves kérdező kapcsolatban van, ráadásul a párja elutazott, felmerül a kérdés, még józan állapotában miért döntött úgy, hogy ezt a szórakozást választja annak minden (egyénenként változó, de saját magára vonatkozó) következményével. A kérdés tipikus példája a felelősség mindennemű elkerülésének. Ugyanakkor a kérdező tisztában volt azzal is, érdekli a pasit, tehát életkorából adódóan feltételezhetjük, tisztában volt a szándékával. Magyarul, 100% felelősség hárul a kérdezőre, hiszen az adott körülményekből ez volt a várható, ennek ellenére így döntött. Ezért a leghelyesebb elmondani a párjának, hiszen joga van tudni, egyes helyzetekben mire számíthat a barátnőjétől, ezzel együtt vállalva azt az eshetőséget is, véget vet a kapcsolatnak.
 25/84 anonim ***** válasza:
83%

Értem, akkor valóban megtörtént.

A szexuális erőszak a wikipédia szerint:

"A szexuális erőszak akkor valósul meg, ha valakit erőszakkal vagy az élet vagy a testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel szexuális cselekményre vagy annak eltűrésére kényszerítenek, vagy védekezésre, akaratnyilvánításra képtelen ember állapotát szexuális cselekményre használják fel."

Te pedig, ha teljesen ki voltál ütve, "akaratnyilvánításra képtelen" állapotban voltál.

[link]

26/84 anonim ***** válasza:
100%
Aki használja a másik testét, amíg az a másik annyira ki van ütve, hogy nem tud tiltakozni (nem tud magáról), az igenis erőszak.
 27/84 anonim ***** válasza:
7%
#26: morálisan igen, jogilag már nem.
2019. máj. 9. 00:05
 28/84 anonim ***** válasza:
95%
#27-es, te jogász vagy?
2019. máj. 9. 00:08
 29/84 anonim ***** válasza:
22%

A "nem emlékszem", az még nem akaratnyilvánításra képtelen.

32/f

2019. máj. 9. 00:08
 30/84 anonim ***** válasza:
100%
biztos raktak vmit a pohárba
2019. máj. 9. 00:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!