Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg csaltam a barátomat és azóta egesznap csak sírok olyan rossz nagyon megbantam mit tegyek? 23N
"De hát azt mondja nem ellenkeztem akkor is erőszak?"
Ha abszolút semmire sem emlékszel, csak elmondták neked, akkor az erőszak.
Tehat egy munkatarsad leitatott es megeroszakolt? Ha rahuzod a vizeslepedot, akkor tisztazhatod magad.
Megannyi kerdes felmerul meg igy is. Mondjuk szep kis munkatarsaid lehetnek, ha ezt vegigneztek egytol egyig. Legkesobb amikor zombiva valsz be kellett volna rakjanak egy taxiba. Mielott eszedbe jutna, az nem fog menni, hogy a baratod elott mast allitasz, mikozben feljelentes sem lesz belole, az tul atlatszo lenne.
Bocs, de en nem hiszek ebben a verzioban. Oke ittal, de korant sem voltal eszmeletlen, "csak" megtortentek a dolgok. Igy szokott ez lenni. Nem tudok felmento okot irni, de a feljelentes az jo alibi lenne. Rajtad mulik ki viszi el a balhet.
43F
Értem, akkor valóban megtörtént.
A szexuális erőszak a wikipédia szerint:
"A szexuális erőszak akkor valósul meg, ha valakit erőszakkal vagy az élet vagy a testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel szexuális cselekményre vagy annak eltűrésére kényszerítenek, vagy védekezésre, akaratnyilvánításra képtelen ember állapotát szexuális cselekményre használják fel."
Te pedig, ha teljesen ki voltál ütve, "akaratnyilvánításra képtelen" állapotban voltál.
A "nem emlékszem", az még nem akaratnyilvánításra képtelen.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!