Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz napom volt, barátomat elhordtam minden szemétnek, mire elég durva dolgot csinált. Jogos?
Jogos e, hogy kaptál egy pofont?
Nos, jogilag az az álláspont, hogy a családon belüli (ok, párkapcsolaton belüli) erőszak egy tiltott dolog ugye, de nem lehet rá hivatkozni, h a másik fél azt kiprovokálta.
Én nem ütöttelek volna meg a helyében, de a te helyedben se lennék meglepődve. Hogy mit csinálj? Kérj bocsánatot, aztán ő is tegye ugyan ezt azt béküljetek ki.
Mennyire durva dolgokat vágtál.a fejéhez? Mert akkor vagy nagyon durva dolgok voltak, vagy nagyon heves vérmérsékletű a barátod, hogy erőszakhoz is folyamodott. Mindenesetre ez nem méltó viselkedés hogy bánt egy nőt.
Ha lenyugodtatok, üljetek le és beszéljétek meg.
Mindketten hibásak vagytok.
De itt a barátod a balf.sz.
Engem is idegesit mikor minden ok nélkül elkezd barátnőm szidni,de ezt általában betudom a menstruációnak vagy hogy csak rossz napja van,fáradt stb...
De megütni vagy bántani na azt soha,de soha.
Még szavakkal sem szoktam ilyenkorvisszavágni,hanem csak hallgatom,várom a végét.
1 óra mulva úgyis megbánja az egészet,bocsánatot kér és elvan rendezve.
De soha nem ütném meg.
Szóval hagyd ott a francba.
Miért jó szapulni, meg mindent a fejéhez vágni? gondolom szépen mondtad neki ezeket...
A srác hibás, egy férfi soha ne emeljen kezet nőre!
De attól még az nem jelenti azt, hogy nem érdemeltél meg egy pofont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!