Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazam van, vagy tényleg túl durva voltam? Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
A barátom nálam lakik tulajdonkèppen eltartom, mert sok pènzt nem ad. Múltkor arra èrek haza hulla fáradtan hogy valami csajjal röhögcsèl, már ez maga is zavart de aztán a csaj közölte velem hogy remèlem nembaj de most pár napig itt lesz. Kirakták otthonró . Nincs hová mennie ès a barátom volt olyan kedves ès befogadta. Először azt hittem hiszti rohamot kapok, de vègül tök nyugodtan közöltem vele hogy bocsi de a lakásom nem csöves szálló. Ezen persze nagyon kiakadt, elrohant, de az ajtóból mèg visszaszólt a barátomnak hogy " na menjünk, ha ez a hülye liba nem engedi meg hogy itt maradjak akkor keresünk nekem valami jobb helyet". Na itt betelt a pohár ès felpofoztam a csajt majd közöltem vele hogy tartsa magát távol a lakásomtòl meg a pasimtól. A barátomnak meg azt mondtam hogy ha utánna megy akkor többet vissza se kell jönni . Barátom szerint túl dúrva voltam ès bár lehet tènyleg de azt a csajt már règ fel kellett volna pofoznia anyucinak vagy apucinak mielőtt mèg ilyen bekèbzelt r*banc lett. Nincs igazam?
24/L
De igen, abszolút igazad van.
Nem is értem hogyan gondolhatta a barátod, hogy majd a te lakásodban ingyen odaköltöztet valami csajt. :O
Szerintem a barátod is megérdemelt volna egy alapos kiosztást vagy pofont.
Ebben a történetben mind a három személy (a barátod, a lány és te is) nem normális ember módjára viselkedett.
1. A barátod a megkérdezésed nélkül miért visz oda valakit?
2. A csaj, ha már ilyen helyzetbe került, miért nem kér tőle illedelmesen engedélyt?
3. Te miért nem tudod értelmes ember módjára közölni a mondanivalód, miért kell agresszívnek lenni, pofozkodni?
Igazad volt, én is ezt tettem volna a helyedbe.
A barátodat is viszont ki kellett volna hajítanod.
Ne csodálkozz ha megcsal ezzel a lánnyal esetleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!