Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon durva helyzetben vagyok.
Azt gondolom, hogy hogyhogy most kérdezed?
Ki Neked az élettársad, ha eddig titkoltál előtte ilyen fontos dolgot?
Mikor elkezdtél vonzódni, már LEGKÉSŐBB akkor kellett volna beszélj vele!
Ha nem titkolóznál, nem lennél bajban! Magadnak csinálod a "nagyon durva helyzetet", te eszetlen!
biztos sokat hazudott neked, ha ennyire egyoldalúan látod a helyzetet, és mentségeket keresel a számára.
lehet, hogy nem vagy neki fontos, egyszerűen így kényelmes neki.
Figyelj, a jelenlegi párod nem szereted màr, nem jó ott és nem is lesz az.
A másik kapcsolatba meg ne menj bele mert előszöris szétcseszel egy családot, és a gyerekek szemszögéből ez szörnyű. Kettő, milyen kínosan éreznéd már magad egy családi összejövetelen?!
Szerintem a kapcsolatod megromlott, keresed a flörtöt és más emberekben akarsz keresni boldogságot!
Szerintem az lenne a legjobb, ha szakítanál, egyedül élnél, és egy teljesen új emberrel megismerkedni és vele boldognak lenni!
Sok mesét hallott már az ember, hogy a szeretőt/szerető jelöltet beetetik, hogy majd elválok, vagy majd elválok, de a gyerekek miatt még nem vagy egyáltalán nem.
A legtisztább tényleg egy teljesen új férfi lenne. A párod testvérétől pedig az, hogy először elválik, majd keres egy másik nőt.
Ha ez kiderül ki fog kikerülni a családból? Nem az, akit három gyerek is odaköt. Ki fogja a legrövidebbet húzni? Te. Kit fog mindenki utálni? A jelenlegi párodat is elveszted, az anyósjelölt sem tudom hogy tudna megbocsátani neked, meg a gyerekek.
Ezekért se mennék bele ilyenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!