Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz napom volt, barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz napom volt, barátomat elhordtam minden szemétnek, mire elég durva dolgot csinált. Jogos?

Figyelt kérdés
Elkezdtem szapulni, ahogy tudtam, mindent a fejéhez vágtam, mire először normális hangnemben próbálta mondani, hogy az nem úgy van, nagyon szeret, stb... Én meg még ki is nevettem, mire aztán kaptam egy pofont. Erre még jobban elkezdtem szidni, majd megragadta a nyakam, és odanyomta a szekrényhez, és azt mondta, hogy ha nem fogom be a pofám, nem biztos, hogy megérem a holnapot. Aztán elment. Pár órával utána küldözgetett smseket, hogy egyáltalán nincs igazam, és azóta folyamatosan küldi azokat a "bizonyítékokat", ami megcáfolnak engem. Most mit csináljak?
2015. máj. 5. 22:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%
ha ok nélkül elhordod a barátodat minden szarnak akkor ne csodálkozz hogy odab.sz egyet, magad kerested a bajt, meg is kaptad
2015. máj. 5. 22:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy pofont igen megérdemeltél, a többit nem.

Azért azt mindenki tudhatja, hogy ha egy nő csak a kitalált hülyeségeit hordja össze és folyamatosan alaptalanul szapul akkor egy idő után elszakad a cérna.

Nincs olyan birkatermészetű ember akinél ne telne be előbb-utóbb a pohár.

Amúgy te jogosnak érezted letámadni a rágalmaiddal?

2015. máj. 5. 22:36
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem kéne átesni a vak komondoron.

Lépj le.

2015. máj. 5. 22:43
 14/18 anonim ***** válasza:
én alapból birkatürelmű ember vagyok, a barátnőmnek is sokmindent elnézek, pedig sokat hisztizik és sokszor mérges rám alaptalanul. soha nem ütnék meg egy nőt sem. viszont van az a szint, ami után elborulna az agyam. egy dolog, hogy kenyérre lehet valakit kenni, de mindennek van egy határa. őt sem szidhatod végtelenségig következmények nélkül. ne próbálj a nyugodt és vitázni nem akaró emberekkel ujjat húzni, mert a legelvetemültebb őrülttel találod egyszer csak magad szemben. magamból indulok ki! fogadd meg a tanácsom! kerüld a vitát, mindent le lehet nyugodtan rendezni, csak sajnos legtöbbször a nők inkább csapják ki a hisztit a legapróbb hülyeségért is, mintsem hajlandóak legyenek megbeszélni a problémát a hang felemelése nélkül.
2015. máj. 5. 23:42
 15/18 anonim ***** válasza:
53%
utolsó vagyok. hogy a témához is hozzászóljak: a barátodnak valószínűleg elfogyott a türelme, lehet nem először tűr el ilyen veszekedést nyugodtan, és most kijött belőle minden, amit eddig elfojtott.
2015. máj. 5. 23:43
 16/18 anonim ***** válasza:
47%
A férfiak pont azért halnak meg korábban mert azt súlykolják beléjük, hogy viseljenek el minden xart. Ezek csak gyűlnek, gyűlnek aztán 55 évesen jön egy infarktus. Kit érdekel, hogy rossz napod volt? Neked, hogy esne ha ő üvöltözne veled ugyanezen indokból kifolyólag? Azt hiszed mert neked pinád van neked már mindent szabad? Szerinted a pasaid a lábtörlőd? Igen előbb-utóbb elszakad a cérna mert Mindennek van határa. Megérdemelted a sallert.
2015. máj. 6. 00:01
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem összeilletek, mert hasonló a természetetek, bár ő türelmesebbnek tűnik (de aztán jobban kiborul, mint te).

Ő már bocsánatot kért - most te jössz.

Viszont vagy búcsúzzatok el, vagy vigyázzatok nagyon, mert a következő alkalommal már vér is lehet.

2015. máj. 6. 01:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Ja, és szerintem vállalhatatlan vagy.

Valami észvesztően gyönyörűnek, vagy készségesnek kellene lenned, vagy más szuper adottságúnak, hogy egy ilyen akció után egyáltalán még megpróbáljak foglalkozni veled. Semmit sem ér egy olyan ember, aki belül rohad.

Bár én nem pofoztalak volna meg, az más kérdés.

2015. máj. 6. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!