Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg csaltam a barátomat és azóta egesznap csak sírok olyan rossz nagyon megbantam mit tegyek? 23N
"Nőkben is lehet itt csalódni."
Mivel te konkrétan azért jársz ide, hogy erről újra és újra megerősítést nyerj, ugye, nem haragszol, ha azt mondom, hogy a te véleményed teljesen irreleváns a számomra?
Egyébként meg ki a túrót érdekel itt a te személyes véleményed / érzéseid a "nőkről"? Ez a topik nem arról szól.
Hát a tiéd a férfiakról meg Rockerarcról? Nem haragszom, csak baromság mindenre rámondani, hogy nemierőszak.
El kellett volna menni azonnal toxikológiára (tettek e valamit az italába), aztán látleletért (erőszak történt e... ha egyszer érzi...), majd megtenni a rendőrségen a feljelentést, majd szólni a párjának, hogy mellette legyen ebben a helyzetben. Nem lenne kézenfekvő/egyszerű? Nem lenne jó tisztázódni? Esetleg el lenne ítélve egy másik ember, aki ugyan azért ment oda, mint a kérdező, hogy jól érezze magát? Vagy inkább nem tenni semmit, hogy legközelebb rajtad tehessen erőszakot hmm? Melyik legyen? Ez mind lehet, de nem mi fogjuk ezt kibogozni itt gyk-n, azt elhiheted. Ez vagy rendőrségi vagy magánügy sorry.
32/f
Sorry. En ugy gondolom, hogy felnott emberek felelosseggel tartoznak a tetteikert. Mindennek van kovetkezmenye. En nem ketlem, hogy ittak rendesen, ez barkivel barmikor elofordul. Az mar eleg ritka, amikor egy barati/munkatarsi tarsasagban a magatehetlen not hagyjak megeroszakolni a tobbiek. Nekem a kerdes felteves is inkabb kibuvokeresesnek tunik, es csak a valaszok kozben lett ontudatlan a leanyzo, a kerdesben meg
"és ittunk is sokat én már alig voltam magamnál aztsem tudtam micsinalok"
A ketto nem ugyanaz. Raadasul az elejen meg bocsanatkeresre van kihegyezve, nem aldozatszerepre. En ezt onfelmentesnek gondolom. Aztan lehet, hogy most felrecsuszott az emberismeretem, altalaban nem szokott.
A nemi eroszak nem gyerekjatek. Ha tenyleg azt tortent, akkor feljelentes es eljaras a minimum. Ez nem a kanok tartsunk ossze jatek, valakinek el kell vinni a balhet. Ha a leanyzo hibazott, akkor neki, ha a kollegaja, akkor neki. Szerintem a kollega szandeka egyertelmu volt, itt a leanyzon mult a dolog.
De meg valamit irnek. Voltam mar beallva parszor eletem soran. Attol, hogy nem emlekeztem masnap, hogy mi volt a tobbiek elmeseltek. Az, hogy nem emlekszem, hogy atmentunk egy masik kocsmaba es ott billiardoztunk 2 orat az nem azt jelenti, hogy akaratom ellenere tortent. Ismertem a jatekszabalyokat, jatszani is tudtam, megha lehettek kozben mulatsagos mozdulatok is. A leanyzo a leirasa alapjan ennel tobb tudatossaggal rendelekezett. Gyanitom azt is, ha a munkatarsakat megkerdezik, akkor egymasba karolva tavoztak, de meg az sem kizart, hogy mar az asztalnal elcsattant az elso csok. Ebbol nehez lesz nemi eroszakot kihozni es en sem tekintem annak.
(Van egy 13,5 eves lanyom, pontosan aterzem, hogy milyen helyzeteket kene elkerulnie. Ez a buli ilyen volt.) Ha megis megtortenik a baj, abbol okulni kell, a felmentes nem megoldas semmire, mert utana ugyanugy megismetlodik. Vallalni kell a kovetkezmenyeket. A nem iszok olyanokkal, akikben nem lehet megbizni, egy kulcskerdes kell legyen, nemcsak nok szamara. Eleg kellemetlen kepek, videok kerulnek ki nap, mint nap hotreszeg emberekrol. Az embernek tudnia kell nemet mondani a kovetkezo sorre, amikor nem a sargafoldig ivas a cel.
43F
Először is, én nem írtam "a férfiak"-ról. Ezek szerint te nem azt olvasod, ami oda van írva, hanem amit bele akarsz látni. Én azt írtam, hogy "egyeseknél".
"El kellett volna menni azonnal toxikológiára (tettek e valamit az italába), aztán látleletért (erőszak történt e... ha egyszer érzi...), majd megtenni a rendőrségen a feljelentést, majd szólni a párjának, hogy mellette legyen ebben a helyzetben."
Ha esetleg nem tűnt volna fel, a kérdező annyira fogalmatlan, hogy amíg én le nem írtam, addig nem is volt tudatában, hogy megerőszakolták. Mert a magyar az egy ilyen társadalom, hogy az első tizenvalahány válaszoló is egyből buzgó r?bancozásba kezdett, és amíg én nem írtam, amit írtam, addig fel sem merült senkiben más lehetőség.
Viszont az, hogy valaki teljesen fogalmatlan, az nem jelenti azt, hogy megérdemli, hogy megerőszakolják.
Mar elmentem aludni, de meg kattogott az agyam a teman. Leirok egy sztorit.
A felesegem elutazott 2 het tovabbkepzesre, jo messze Pestrol. En tegnap a munkatarsakkal elmentem egy szulinapi bulira. Valaki meghivta az egyik csajt a HR-rol. Egyszer mar hosszasan szemeztunk egymassal, amikor leadtam egy szabadsagkerelmet, de semmi tobb nem volt. A buli eleg hamar iszogatasba csapott at, az elso 3 kor utan mar a felesek jottek. Kozben beszlegettem is a csajjal, de arra mar nem emlekszem, hogy mirol. Kesobb meg bevillan, hogy egy taxiba szallunk, kerdezi a cimem, alig tudom kimondani is. Masnap reggel arra ebredek, hogy cirogat, es kandurnak becezget. Akkor en most megcsaltam a felesegem?
Pepitaban leirva is ugyanaz marad a velemenyem. Vagy akkor engem is megeroszakoltak? Ketlem, hogy barki ezt gondolna.
43F
Szerintem senki nem mondta, hogy megérdemelte, hogy megerőszakolják. Attól meg, hogy fogalmatlan, még mindig jogi úton tudja megoldani a problémáját, amennyiben valóban az történt, ami a jog hatásköre, nem a gyakorin.
Írtam, hogy 2 hét alatt a felelősséget lazán el lehet hárítani, megoldottad neki hamarabb jófejségből.
Valaki félredug részegen egy kollégával? (ez volt a kérdés) labanc
Valakit megerőszakolt a kollégája részegen? Ő nyilván nem labanc, tessék szépen eljárni az ügyben, ha már egyszer ebben sem fogalmatlan a kérdező a válaszok után.
32/f
Mielott felreertheto lenne, fiktiv a sztori, a postban levo nemek felcserelesenek a szandekaval irtam.
43F
Pasibol is simán kinézem, hogy neki az a normális, hogy eszméletlen nőket dug meg.
Kérdező szerinted védekeztek?
Jelentkezz be egy std szűrésre és keress egy pszichológust.
Tanulj ebből, rakd rendbe magad.
Szerintem erőszak. Öntudatlan részeg nővel együtt lenni erőszak.
Ha a férfi nem volt részeg.
Ha a férfi is részeg volt, akkor ki tudja mi ez.
Aki itatja azokat akik nem bírják a piát, azokat meg kb meg kellene büntetni, de ilyen sose lesz. Kitapasztalni igazán nem lehet mert már fél év után is tökre megváltozhat kinek mennyire száll a fejébe. Kitartás csajszi. Nem szabad kényszerből inni. Kellene 72 órás tabi minimum, ha nem szedsz semmit.
Szerencsére én megúsztam az öntudatlanságot a néhány régebbi bulikban, mert mindig hamarabb rosszul lettem, mint öntudatlan. Öntudatlan kb nem is tudok lenni. Ezen kívül rendes emberekkel voltam, vigyáztunk egymásra. A munkatársak viszont nem ilyenek, azok nem mindig barátok, hanem innen onnan szedett vedett társaság.
De ha valaki öntudatlan, vagy látszik rajta hogy nagyon részeg, azt haza kell juttatni, vagy valakinek vigyázni rá.
És olyan helyen pláne nem inni ahol van valaki aki hajt rád de ő neked nem kell.
Ha valaki annyira részeg, hogy kb. emmire se emlékszik, nincs döntéshozó állapotban stb., akkor az tudtommal nemi erőszak. Mindegy hogy az aki ezt kihasználta részeg volt-e, hiszen gyilkosoknál is szinte mindegy az ilyen. A bűncselekmény az bűncselekmény.
Mindél gyorsabban a rendőrségre kell szaladni ezzel kapcsolatban, hogy az orvos mégtöbbet megállapítson + bizonyíték.
Mert egyáltalán honnan veszed, hogy amit az az ember elmondott, az úgy igaz ahogy elmondta? Még ha páran az ő álláspntján is lennének, nem-e a barátai?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!