Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Meg csaltam a barátomat és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg csaltam a barátomat és azóta egesznap csak sírok olyan rossz nagyon megbantam mit tegyek? 23N

Figyelt kérdés
Most nincs itthon a barátom majd 2 hét múlva jön haza el kellett utaznia.. Én buliztam munkatarsaimmal és ittunk is sokat én már alig voltam magamnál aztsem tudtam micsinalok. Csak reggel mikor a pasinal ébredtem meztelenül akkor ő mondta én el sem akart hinni.. Amúgy ennek a pasinak tetszek már régtol mindig leraztam. 4 éve vagyunk együtt a baratommal
2019. máj. 8. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
38%
Nem kell jönni az álszent dumával, hogy rád erőszakolták a piát és azért történt. Aki részegen megcsal, az józanul is képes rá. Nézd a jó oldalát. Kiderült, hogy az ösztöneid vezérelnek és képtelen vagy komoly kapcsolatban élni. Ezek után már csak remélni tudom, hogy van benned annyi, hogy elmondod a párodnak az igazat...
2019. máj. 8. 23:23
 12/84 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, amikor rád másztak, mennyire voltál magadnál?
2019. máj. 8. 23:25
 13/84 A kérdező kommentje:
Nem tudom arra már nem emlekszem
2019. máj. 8. 23:26
 14/84 anonim ***** válasza:
100%
A szexre emlékszel?
2019. máj. 8. 23:29
 15/84 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem. Amikor felebredtem reggel a pasi mondott el mindent. Azt mondta nem is beszéltem
2019. máj. 8. 23:31
 16/84 Rockarc ***** válasza:
37%

Elfogadhatatlan. Ilyenkor vagy nem mesz bulizni, vagy nem iszol annyit, hogy ne tudd kontrollalni az esemenyeket, vagy viszel egy baratnot/baratot, hogy vigyazzon rad. Szamold ossze, hogy hany legalabb hibat vetettel.

A megbanas lehet valos dolog. Mondd el a baratodnak az egeszet, ne mastol kelljen megtudnia. Onnantol mar rajta mulik, hogy mi lesz. Sok jora ne szamits, de legalabb a lekiismeretednek egy kicsit jobb lesz.

43F

2019. máj. 8. 23:40
 17/84 A kérdező kommentje:
Mondtam a munkatarsaimmal voltam nem vihettem oda barátnőt. Egyik munkatarsunknak volt a szülinapja nem akartam azzal megbantani hogy nem megyek el.
2019. máj. 8. 23:44
 18/84 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan nagyon ostoba (észszerűtlenül naiv) módon viselkedtél, viszont végső soron akkor is nemi erőszak áldozata vagy, mert ha valakit eszméletlen állapotban megdugnak, azt nem lehet másképp nevezni.
2019. máj. 8. 23:53
 19/84 anonim ***** válasza:
100%

Hát Kérdező, az a baj, hogy borzasztóan hagyod, hogy rávegyen mindenre a csoportnyomással.

Elmondásod alapján ezért mentél el buliba, meg ezért fogadtál el piát, hogy nehogy megbánts másokat, meg mert nagyon nyomták. És ki tudja, még mi mindenre szoktak rávenni, ha nagyon nyomatják?

Valószínű, hogy ennek a kapcsolatnak már így lőttek, de próbálj tanulni az esetből, és akkor a jövőben talán már nem fogsz mások kedvéért belemenni olyan dolgokba, amikhez egyébként nem lenne kedved.

Egyébként ha ennyire nem emlékszel semmire, nem lehet, hogy nem is történt meg a megcsalás, csak bekamuzták neked?... Vagy ha emlékezni nem is emlékszel, de érzed a "nyomát" a testeden, testedben?

2019. máj. 8. 23:56
 20/84 A kérdező kommentje:
De hát azt mondja nem ellenkeztem akkor is erőszak?
2019. máj. 8. 23:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!