Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Meg csaltam a barátomat és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg csaltam a barátomat és azóta egesznap csak sírok olyan rossz nagyon megbantam mit tegyek? 23N

Figyelt kérdés
Most nincs itthon a barátom majd 2 hét múlva jön haza el kellett utaznia.. Én buliztam munkatarsaimmal és ittunk is sokat én már alig voltam magamnál aztsem tudtam micsinalok. Csak reggel mikor a pasinal ébredtem meztelenül akkor ő mondta én el sem akart hinni.. Amúgy ennek a pasinak tetszek már régtol mindig leraztam. 4 éve vagyunk együtt a baratommal
2019. máj. 8. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
52%
Leginkább nőj fel, és hárítás helyett próbáld meg vállalni a felelősséget a tetteidért.
2019. máj. 9. 08:05
 52/84 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legjobban akkor jársz, ha felhívod a barátod és mindent elmondasz. Azok alapján amit írtál ez tényleg a nemi erőszak kategóriàba esik.

Jó lenne tudni, hogy fordult már elő olyan, hogy teljes emlékezet kiesésed lett alkohol miatt? Mert az sem kizàrhatò, hogy valamit tettek a piàdba.

Nyílván abban a részben hibás vagy, hogy ittál (még akkor is, ha ők kérték). De az egyáltalán nem a te hibád, hogy aktus történt. Ha nem voltál tudatodnàl, akkor ellenkezni sem tudtál volna.

Én mindenképp elmondàm a páromnak. Nem egyszerű beszélgetés, de joga van tudni. Szerintem nem fog szakítani, inkább dühös lesz és esetleg meglàtogatja a kollégád.

Egyébként válts munkahelyet

2019. máj. 9. 08:13
 53/84 anonim ***** válasza:
14%

"Nyílván abban a részben hibás vagy, hogy ittál (még akkor is, ha ők kérték). De az egyáltalán nem a te hibád, hogy aktus történt. Ha nem voltál tudatodnàl, akkor ellenkezni sem tudtál volna."

Teljes mértékben ő a hibás, te ostoba! Mégis miről szólnak ezek a bulik? Na vajon?! A pasijával kellene buliznia vagy hagyja el ha rib...ként akarja élni az életét!

2019. máj. 9. 08:19
 54/84 anonim ***** válasza:
93%

Simán lehet, hogy bedrogoztak téged.

Én is azt gondolom, hogy ez nem a te hibád. Ha érzed utólag, akkor az valószínűleg erőszak lesz.

Soha többé menj el ezekkel az emberekkel inni. Jelentsd fel nyugodtan az illetőt. Illetve akár munkahelyet is válthatsz.

2019. máj. 9. 08:41
 55/84 anonim ***** válasza:
100%
Na álljon már meg a menet. Aki azt írja 23 éves korára már tapasztaltnak kéne lennie mind ivás, mind szex terén azt 13 évesen már a szórakozóhelyeken dugták? Ha nem iszik alap esetben, honnan is kéne tudnia...Valaki nem 16 évesen kezdi életének ezen szakaszát, emiatt elmarasztalni badarság. Kérdező, ha eszméletlenül létesítettek veled szexuális kapcsolatot, az erőszaknak számít, de ha a saját felelősségedet próbálod meg ezzel ráhúzni a kollégádra, annak nagyon súlyos következményei lesznek. Számomra érdekes, hogy a kolléga beszámolt arról is nem beszéltél... Nem félti a hátsóját? Barátodat szerintem minél előbb értesítsd. Ne várj. Tisztázd le magadban a dolgot...és annak alapján cselekedj...
2019. máj. 9. 10:18
 56/84 anonim ***** válasza:
55%

#36: Ha csak nem az a helyzet áll fent, amit leírtam, hogy a srác felkapta a hátára és hazacipelte, akkor jó eséllyel ment a flört és ő is akarta.

#39: Szép új világ: A férfiakra bármit, bármikor rálehet vágni. Emberek életét és karrierjét lehet tönkrevágni egy megerőszakolós kamusztorival. Ez a 21. századi "egyenlőség".

Amúgy valaki nem küldi el a címét? Betörök hozzá részegen és azt mondom majd, hogy engem kényszerítettek.

2019. máj. 9. 11:23
 57/84 anonim ***** válasza:
78%

Én azt javaslom, hogy még ma menj el a rendőrségre. Ügyvédet is kereshetsz. Bánni fogod, ha nem mész el szerintem. Így legalább kideríted azt is, hogy mi történt pontosan és ha jogilag törvénybe ütköző, ami első ránézésre úgy néz ki igen, akkor meg is kapja a bűntetését.

Az is simán benne van a pakliban, hogy bedrogoztak. Vagy ahogy mondod semmire se emlékszel, lehet kb. csak arra voltál képes, hogy járj, ő benyomott a taxiba, aztán valahogy felvitt a lakásába és ki is dőlhettél az ágyon, ő meg ... Mondom, minél hamarabb menj el. Főleg mert orvos is egyből megvizsgál ha jól tudom, ezzel nem lehet sokat várni.

Te el se hiszed hogy megtetted, ő meg mondja hogy nem ellenkeztél, gondolom azt is mondja hogy önmagadnál voltál ( nyílván azt nem mondhatja, hogy nem voltál önmagadnál, döntést se tudtál hozni vagy esetleg kifeküdtél, de persze igaz is lehet, benne van a pakliban), stb..

Sajnálom hogy ez történt, de bátorságot kell meríteni és tenni amit kell. Sok ilyen ember megússza, mert folyik az áldozathibáztatás és a nők nem merik az ilyet feljelenteni. Szerencsére most itt gyakorin is sokan segítőkészek pár embert kivéve.

2019. máj. 9. 13:22
 58/84 anonim ***** válasza:
100%

A srác említette másnap, hogy alig tudtál beszélni, tehát tudott az önkívületi állapotodrol így nekem erőszaknak tűnik. Bár furcsa, hogy bármit mondanak neked azt megteszed, ilyen volt az esti találka, alkohol, majd szex is...

Szerintem hülye voltál, tanulj belőle. Barátodnak mondd el és közösen dontsetek mi legyen. Alkohol viszont nem mentség megcsalásra, ezt remélem te is így gondolod...

2019. máj. 9. 13:55
 59/84 anonim ***** válasza:
85%
Kifelejtettem, hogy ez parti drog is lehet. Teljes képszakadást én önkívületi állapotot csinál, rá 24 órára kimutathatatlan mert felszívódik. Mivel a srác régóta meg akar kapni, így indoka is volt rá... Tényleg semmire nem emlékszel? Többieket kérdezted hogyan viselkedtél, nem voltál furcsa?
2019. máj. 9. 14:03
 60/84 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem MOST menj el egy drogtesztre, egy pohártól senki nem rúg be ennyire, és főleg miért is akarták előtte nagyon leerőltetni a torkodon, pláne, ha régóta tetszel is amúgy neki. MOST menj tesztre, mert nem biztos, holnap kimutatható-e még. Egyébként, cselekvésképtelen állapotban ez akkor is nemi erőszak, ha csak ittál. Tegyél feljelentést. Tedd drágává ennek az életképtelen genetikai hulladéknak azt a másfél percet.
2019. máj. 9. 15:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!