Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes pasival kapcsolat?
Figyelt kérdés
Előző kapcsolatàbòl van egy gyermeke.Imàdja ezzel nincs gond,èn is szeretem a kicsit,csak az a gond,mintha elvàrnà,hogy körülöttük sürögjek forogjak,mikor ott a gyerek.Nem èl velünk,igyekszik elhozni a gyereket kèthetente,de amikor ott a gyerek mondta,hogy "gyakorlàs"gyanànt fürdessem.Èn viszont mèg türelmetlenebb vagyok ùgy èrzem.Eljàtszom a gyerekkel meg minden,csak neki minden körülötte forog.Megèrtem hogy a gyerek az első,de ha ott van a gyerek ne az legyen termèszetes,hogy èn rohanok el a boltba venni piskótàt mert a gyerek megkìvánta.Anyàm szerint ha lesz sajàtom az teljesen màs lesz,ès fiatal vagyok mèg màs gyerekèvel foglalkozni.Mert mikor ott van kèt napig,főleg èn jàtszom vele sokat.Mindenèrt nyafog,ès kiszolgaltatja magàt holott hètèves màr.Baràtom szerint nők önzőek ès azt szeretnèk hogy minden körülöttük forogjon.2019. ápr. 16. 13:54
61/61 anonim válasza:
Hagyd a fenebe. Ennek a pasinak egy házvezetőnő kell aki gondoskodik a gyerekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!