Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom vagy esetleg nekem lehet igazam? (hosszú)
Lassan egy éve vagyunk együtt a párommal, fél éve együtt is élünk, viszont nekem bizalmi problémáim vannak sajnos...
Az előző 4 kapcsolatom mind hosszútávú volt és úgy végződtek, hogy mind a 4en megcsaltak..
A jelenlegi párommal jól megvagyunk ellenben pár dolog miatt előjött bennem ez a bizonytalanság ami az előző kapcsolataim miatt alakult ki.
Nem tudom elképzelni konkrétan, hogy megcsalna de vannak furcsa események amik kételyeketet ébresztenek bennem.
Például nem is egy exével beszélget rendszeresen, ez zavar, tudattam is vele de annyit mondott "csak barátilag".
Ami még zavar, hogy ezekkel az exekkel szexuális poénokkal is "ugratják egymást" ez is zavar, ezt is tudattam vele de ez is "csak vicc".
Random ráírkálnak lányok flörtölgetnek vele, mem szól róla, sutyiban telefonált az egyik exével hogy mikor találkoznak (elmondása szerint azért hogy elvigye a nála hagyott cuccokat)..
Egyszer rajtakaptam hogy miután megigerte hogy nem beszélget legalább azzal akivel előttem volt együtt mégis láttam hogy ott a beszélgetés és bevallotta, hogy kitörölte volna mert "unja már a hisztim"...
Lassan már tényleg sajnos odajutottam hogy nézem a telefonját a hazugság után meg az se normális szerintem hogy ennyi exével tartja a kapcsolatot... Én reagálom ezt túl?
Nem reagálod túl, de sztem lépj ki időben ebből a kapcsolatból, mielőtt bedilizel!
Utána érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy miért vonzol be olyan nőket (és maradsz velük!), akik nem becsülnek meg, és még hülyének is néznek.
szerintem hagyd a pi..ba mert ez palira vesz téged.
Az kéne még hogy a párom a volt nőivel traccsoljon a hátam mögött. repülne mint a franc !
Én se foglalkoznék ilyen pasival. Aki szeret, az nem csinál ilyet.
Számomra elképzelhetetlen hogy exekkel csevegjek csak úgy (szexről pláne nem), de szerencsére a párom is pont ugyanígy gondolkozik. A telefonunk se tabu és nem a bizalom miatt hanem mert egyszerűen abszolut semmi titkunk nincs egymás előtt.
Pont ilyen párom volt az exem, meg is csalt a volt nőjével...
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!