Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Gyerekes pasival kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes pasival kapcsolat?

Figyelt kérdés
Előző kapcsolatàbòl van egy gyermeke.Imàdja ezzel nincs gond,èn is szeretem a kicsit,csak az a gond,mintha elvàrnà,hogy körülöttük sürögjek forogjak,mikor ott a gyerek.Nem èl velünk,igyekszik elhozni a gyereket kèthetente,de amikor ott a gyerek mondta,hogy "gyakorlàs"gyanànt fürdessem.Èn viszont mèg türelmetlenebb vagyok ùgy èrzem.Eljàtszom a gyerekkel meg minden,csak neki minden körülötte forog.Megèrtem hogy a gyerek az első,de ha ott van a gyerek ne az legyen termèszetes,hogy èn rohanok el a boltba venni piskótàt mert a gyerek megkìvánta.Anyàm szerint ha lesz sajàtom az teljesen màs lesz,ès fiatal vagyok mèg màs gyerekèvel foglalkozni.Mert mikor ott van kèt napig,főleg èn jàtszom vele sokat.Mindenèrt nyafog,ès kiszolgaltatja magàt holott hètèves màr.Baràtom szerint nők önzőek ès azt szeretnèk hogy minden körülöttük forogjon.

2019. ápr. 16. 13:54
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:
Persze.Nem fogja fel,hogy mivel nem az enyèm nem szerethetem annyira mint ő.Persze a gyerek cuki èdes meg minden de akkorsem az enyèm.
2019. ápr. 16. 14:54
 22/61 anonim ***** válasza:
0%

Te választottad! Ez ezzel jár. Nemigaz nem bírsz ki kéthetente egy-egy napot a párod gyerekével. Abban mondjuk igazad van, hogy ne te fürdesd meg szolgáld ki, az az apja feladata. Kicsit pótanyukát csinál belőled. Kiveheted a részed ebből, de azért ha mindent te csinálsz a gyerek körül, az a párodnak rohadt kényelmes. Kössetek kompromisszumot, vagy léplj le egy kicsit amikor vele van a gyerek, ne mindíg te pesztráld. De arra gondolj légyszíves hogy ő egy kisgyerek, aki semmi mást nem akar csak szeretetet, elfogadást. Inkább ne legyél vele, vagy keveset, de azon kevés idő alatt ezt tartsd észben.

Egyébként meg teljesn normális életkori sajátosság a gyerek dolgai ahogy leírtad.

2019. ápr. 16. 15:08
 23/61 A kérdező kommentje:
Èn nem szolgàltattam ki magam a nevelőapàmmal,hanem ha kellett valami odamentem kinyitottam a hütőt.Ja amúgy szerettem a gyerekeket mindigis,de ez a szitu hogy ilyen ,eröltetèsszagù az egèsz ìgy okozza ezt az ellenèrzest belül.
2019. ápr. 16. 15:12
 24/61 A kérdező kommentje:
Nemtudom mik az èletkori sajátossàgok,mivel nincsen gyerekem.
2019. ápr. 16. 15:13
 25/61 anonim ***** válasza:
82%
És muszáj ezzel a pasival lenned? Mi az a marha jó benne, amiért felvállalod a kölykét is? Őszintén, ha színaranyból lenne a f....sza, ékkövekkel kirakva, nekem akkor sem kellene gyerekes pasi.
2019. ápr. 16. 15:29
 26/61 anonim ***** válasza:
82%
Úgy értem, az önsorsrontás magasiskolája, amit csinálsz, de te tudod...
2019. ápr. 16. 15:29
 27/61 anonim ***** válasza:
78%

"Ő ùgy àll hozzà,hogy amelyik nő nem vègzi a hàzimunkàt nem szeretne gyereket vagy nem vàllal be gyerekestül egy fèrfit,akkor az önző."

Kőbunkó embert fogtál ki, aki a kedvedért nem nagyon fog megváltozni. Egyáltalán nem kötelező bevállalni senkit, akinek gyereke van, ezt mindenki magának dönti el. Nehogy már önző legyek, mert más elbaltázott életét nem akarom élni/folytatni...

A fazonnak pedig nagyon gyorsan át kellene értékelnie a dolgait, mert rövid időn belül hoppon maradhat! Az állatok se nevelik más kölykeit (ha igen, az világszenzáció), hanem eltüntetik az útból, mert az ösztönök azt diktálják, hogy mindenkinek a sajátja a legkedvesebb. Nyilván az ember tud uralkodni magán, és el tud egy másik embert fogadni a gyerekével/gyerekeivel együtt is, de ez nem kötelező, és nagyon sokan nem is teszik meg. Összetehetné az embered a két kezét, hogy egy gyermektelen, fiatal nőt talált, aki még a gyerekét is próbálja elfogadni, erre fel ilyen seggf.j módon viselkedik...

Én hagynám ezt a kapcsolatot a pichába, hadd tudja meg ez a vadbarom, milyen az, amikor elutasítják, mert gyereke van, és hadd próbálja ki, hogy milyen az, amikor mondjuk a nö odaköltözik hozzá 2 gyerekkel... mert ugye az ő elgondolása szerint ez tök természetes.

2019. ápr. 16. 15:35
 28/61 anonim ***** válasza:
84%
Hagyd ell ! Ennyit tudok mondani
2019. ápr. 16. 15:35
 29/61 anonim ***** válasza:
87%

"Ő ùgy àll hozzà,hogy amelyik nő nem vègzi a hàzimunkàt nem szeretne gyereket vagy nem vàllal be gyerekestül egy fèrfit,akkor az önző."

Minek vagy vele?

Nem véletlen elvált.

2019. ápr. 16. 15:40
 30/61 A kérdező kommentje:
Igazatok van.Ennèl mèg az is jobb ha egyedül vagyok.
2019. ápr. 16. 15:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!