Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Gyerekes pasival kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes pasival kapcsolat?

Figyelt kérdés
Előző kapcsolatàbòl van egy gyermeke.Imàdja ezzel nincs gond,èn is szeretem a kicsit,csak az a gond,mintha elvàrnà,hogy körülöttük sürögjek forogjak,mikor ott a gyerek.Nem èl velünk,igyekszik elhozni a gyereket kèthetente,de amikor ott a gyerek mondta,hogy "gyakorlàs"gyanànt fürdessem.Èn viszont mèg türelmetlenebb vagyok ùgy èrzem.Eljàtszom a gyerekkel meg minden,csak neki minden körülötte forog.Megèrtem hogy a gyerek az első,de ha ott van a gyerek ne az legyen termèszetes,hogy èn rohanok el a boltba venni piskótàt mert a gyerek megkìvánta.Anyàm szerint ha lesz sajàtom az teljesen màs lesz,ès fiatal vagyok mèg màs gyerekèvel foglalkozni.Mert mikor ott van kèt napig,főleg èn jàtszom vele sokat.Mindenèrt nyafog,ès kiszolgaltatja magàt holott hètèves màr.Baràtom szerint nők önzőek ès azt szeretnèk hogy minden körülöttük forogjon.

2019. ápr. 16. 13:54
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:
Itt nem a gyerekkel van a baj hanem az apjàval.Mert nekem nincs gyerekem de elvàrja hogy sajàtomkent tekintsek rà.Ahogy olvastad az àllatvilàgban is kiszelektàljàk màs gyerekèt.Kvàzi ne erőszakolja ràm hogy szeressem.Szeretem mert aranyos cuki stb,de attòl mèg nem az enyèm,ès ez így is fog maradni.
2019. ápr. 16. 20:42
 42/61 A kérdező kommentje:
Mellesleg,èn nem hisztiztem dolgokèrt,megèrtettem a nem szòt,ès rendet tudtam tartani.Itt meg nem szòlhatok rà mivel nem az enyèm.
2019. ápr. 16. 20:44
 43/61 anonim ***** válasza:
81%

Nem neked írtam kérdező, hanem akik hozzászóltak azoknak.

Részedről jogos amit írsz. Nem neked kell körbeugrálni a gyereket hanem az apjának.

Nekem 2 gyerekem van, elváltam. Senkitől nem várom el hogy ellássa őket. Az én dolgom. Pótanya sem kell.

A párod szimplán lusta a gyerekével foglalkozni...

2019. ápr. 16. 21:00
 44/61 anonim ***** válasza:
50%

Nem értem miért lett lepontozva a megszoksz vagy megszöksz válaszom ....sajnos ezen szerintem a szimpla bezseljuk meg nem segít a férfinak véleménye nem fog valtozni így hogy a gyerekéről van szó...

Én a megszökést választottam,jobban jártam,nem mindenkinek megy ez.

2019. ápr. 16. 21:20
 45/61 A kérdező kommentje:
Foglalkozik vele,de szerintem többet kène foglalkoznia amikor itt van a gyerek.
2019. ápr. 16. 21:22
 46/61 A kérdező kommentje:
Nem èn pontoztalak le abban biztos lehetsz.Ìgy ilyen hozzààllàssal senkije sem lesz,ha a nō a hàttèrbe lesz szoritva mert a gyerek az első ès körülötte kell ugràlnia,aki mellesleg csak kihasznàlja,mert mindent vetet vele,de ennyi aztan mehet a sunyiba.
2019. ápr. 16. 21:27
 47/61 Ypszilon1980 ***** válasza:
66%

Én a te pártodat fogom, csak szeretném, ha megértenéd mivel jár egy ilyen dolog. Azt nehéz neki felfogni, hogy a gyerekvállalás, amibe ő belebukott, nem a te hibád. Azt elvárná, hogy neveld vele együtt, mindenben te is őt vedd első helyre, közben meg szabályok lesznek, hogy azért a neveltetésbe nem szólhatsz bele meg ilyesmi.

Addig amíg a terhet leveszed a srác válláról addig neked helyt kell állni, de onnantól kezdve, hogy bele is akarsz szólni, már nem a te gyereked lesz.

Ez egy ördögi kör, ebből egy ilyen mentalitású sráccal nem tudsz kiszállni.

Nekem volt 2 gyerekes lány a barátnőm, ő is a gyerekeket helyezte mindenben előtérbe, de sosem várt el tőlem ilyen dolgokat, mint tőled.

A másik gond meg az, hogy neked már herótod van a gyerekektől, pont emiatt a szitu miatt, és ezt nem szabad így folytatni, de természetesen helyetted senki sem tud dönteni. Én még mindig nem értem és szerintem más válaszoló sem, hogy mi az ami a srácban neked ennyire bejön, semmi pozitívumot nem írtál a kapcsolatotokról, nekem ez nem egy kapcsolat, ez kínzatás.

2019. ápr. 16. 22:05
 48/61 A kérdező kommentje:
Màr semmi sem jön be.Ès az ilyen szituk miatt nem àllnak kèsōbb szòba a nōk gyerekes apàval ,holott lehet az normàlisabb mint akivel azelött voltak együtt.
2019. ápr. 16. 22:22
 49/61 Ypszilon1980 ***** válasza:
48%

Ezek szerint mégsem az.

Valamilyen módon ennek véget kell vetni. Ilyen mentalitással csoda, hogy talált egy lányt is, majd ha kidobod, akkor talán elgondolkodik.

2019. ápr. 17. 09:10
 50/61 A kérdező kommentje:
Igazatok van.Azt hittem,mindenki le fog hordani,hogy gonosz mostoha vagyok,ùgymond,de làtom itt mindenki tènyleg az összes hozzàszòlò reàlisan làtja a dolgokat.Amùgy a gyerek elèggè kedvel engem,meg ölelget,gondolom a sok foglalkozàs miatt.
2019. ápr. 17. 11:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!