Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen rituálékat, szertartásokst alakítottatok ki a saját párkapcsoltotokban az évek során?
A rituálé és szertartás kifejezéseket nem szakrális értelemben használom, hanem azokra a közös cselekvésekre, MI-élményhez hozzásegítő szokásokra gondolok, amiket majd minden szerelmespár kialakít jó esetben a maga számára.
Ha végiggondoljátok egy-egy napotokat, reggeltől estig, milyen repetitív, azaz ismétlődő dolgok vannak, amik nem hiányozhatnak a kapcsolatotokból, amivel rendre kifejezitek egymás felé az összetartozásotokat, szerelmeteket?
Nem feltétlenül nagy horderejű dolgokra gondolok, hanem számotokra sajátos jelentéssel, szubjektív fontossággal bíró apróságokra is.
de jó! :)
milyen virágokat kapsz? télen is? :)
és amikor "randizni" mentek, az egy rendes szerepjáték, tehát becsenget, mintha még csak ismerkedés fázisában lennétek, elmentek vacsizni, és végig úgy toljátok, mintha randizó felek lennétek? úgy beszélgettek végig?
Mikor elmegy mellettem mindig hozzáérek.
1: "étteremben ő adja le a rendelést" - jó memóriája van, én a sajátomat se tudom megjegyezni. Ezért is választottad pont őt.
Aranyos vagy. :) Miért kötöd a virágot évszakhoz? Persze, télen is. Én amúgy is imádom a virágot én is szoktam venni mindig az otthonomba, más úgy hazaérni ha szép virág van otthon. Rózsát kapok, otthonra, amit én veszek pedig ami épp megtetszik.
Eleinte próbáltuk tartani a szerepjátékot, ne úgy képzeld el, mintha nem is ismernénk egymást, csak maga a feeling megvan. :) Pl. néha magázom, az is ilyesmi lehet, szerinte szexi. :)
"Miért kötöd a virágot évszakhoz?"
mert a virág drága, és nem mindenki engedheti meg magának, hogy az év 12 hónapjában naponta vegyen. :)
"Mikor elmegy mellettem mindig hozzáérek."
és a párod milyen gesztusokat tesz feléd?
8 nem értek egyet.
valószínűleg a rituálé kifejezést nem helyesen értelmezed, és rutint értesz alatta.
én épp azokra a szituációkra gondolok, amik szebbé teszik a kapcsoatot, amik szinte csak 2 ember számára bírnak fontossággal, jelentéssel.
nálunk például vannak szavak, amik másoknak semmit nem jelentenek, csak mi tudjuk úgy dekódolni, hogy értjük egymást.
vagy például ha az egyikünk streszes, nyugtalan, a másik felolvas neki egy szöveget, verset, novella- vagy regényrészletet.
vagy dalokkal üzenünk egymásnak, amiket egyikünk énekel fel.
ilyenekre gondoltam, nem fáradt rutinra.
a repetitív jelzőt is úgy értettem, hogy inherens része a kapcsoltnak, ha kimaradna, hiányozna.
én ezt úgy képzelem, minden pár, amikor szerelembe esnek, saját kis külön univerzumot építenek és laknak be ketten, saját szabályaik, szokásaik, rítusaik vannak.
ezekre kérdeztem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!