Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem mutatnak saját elhatározásból akt képeket és a férfiak miért ezzel indítanak az internetes ismerkedés során?
Azok a férfiak, akik a "szia" után már a farkukat küldik saját magukból indulnak ki. Úgy gondolják, hogy ha ők begerjednének arra, ha egy nő küldene magáról ismeretlenül egy intim fotót, akkor a nő is biztos begerjed majd egy ismeretlen farokra.
A nőknél (legtöbb esetben) a szexualitáshoz mélyebb ismeretség, vonzódás, bizalom szükséges. Szerintem rengeteg nő küld meztelen képet a barátjának, férjének, de nagyon kevés küld ismeretlen vagy alig ismert pasiknak. Mindig benne van a pakliban, hogy az alig ismert pasi közzé teszi a képeket, megmutatja másoknak, stb, ami egy nő számára kellemetlen helyzeteket szülhet, megalázó lehet.
Aki kukifit küldd, az nem ismerkedni akar elsősorban.
Kicsavarodott logika ez:
Sok nő látta a péniszét, és ez izgatja. Semmivel se jobb ez, mint a ballonkabátos mutogatós bácsik este a parkban.
Itt gyakorin hetente-kéthetente betalál egy ilyen, de van, aki internetről lopott gigakuki-fotóval próbál lenyűgözni.
Nevetségesek, perverzek.
27n
(Nem kérek kukifit, köszi)
Nekem pl volt olyan, hogy laza kapcsolatot kerestem, es kuldtem ruhas fotot egy pasinak. Erre visszairta, hogy tetszem az xy haverjanak is es benne lennek e egy harmasban...
Szoval melyebb ismeretseg nelkul en nem fogok senkinek aktot kuldeni. Megmutathatja elkuldheti akarkinek,feltoltheti barhova. Amugy azt se ertem, hogy a farokkep kuldozgetes hogy nem sorvadt el evoluciosan xD, mert sztem kb 100bol 1x ernek vele celt. Valaki hallott mar olyat h egy no erre pozitivan reagalt?!
Nem minden férfi kezd ezzel. Aki sztem komolyan gondolja a párkapcsolatot, és nem mellékest keres, azoknak a többsége nem ezzel kezd.
Én meg nőként azért nem küldök aktképet, mert nem vagyok hülye. Még a páromnak sem, akivel 6 éve együtt vagyok, mert mi a garancia rá, hogy nem lopják el a gépét, és nem kerülök ki 2 nappal utána vmi napiszarhoz hasonló helyre vagy prostis oldalra. De főleg nem olyasvkinek, akit alig ismerek... hogy aztán majd elküldje a haverjainak meg ezzel vagánykodjon a neten, aztán terjedjen... nem készülök ingyenélő instagramsztárnak, nekem hátrány az, ha ilyen fotók kerülnek ki rólam, beazonosíthatóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!